-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erica Jennings švenčia 37-ąjį gimtadienį: „Vaikai yra pats brangiausias kūrinys“

37-ąjį gimtadienį trečiadienį švenčianti Erica Jennings – spinduliuoja gera nuotaika ir grožiu. Trečio vaiko besilaukiančią dainininkę vyras su sūnumis pažadino anksti ir įteikė gėlių puokštę, o daugybė sveikinimų ir nuoširdžių linkėjimų skrieja iš viso pasaulio.
Erica Jennings su mama
Erica Jennings su mama / 15min/Žygimanto Gedvilos ir asmeninio albumo nuotr.

Regis, jos gyvenimas sukasi muzikos ritmu, todėl ir gimimo dieną E.Jennings bus apsupta muzikos, draugų ir šeimos. Ne viename interviu ji nepamiršdavo pabrėžti, kokie jai svarbūs yra tėvai, jos vyras Jurgis Didžiulis ir du sūnūs.

„Su vyru ir berniukais jau papietavome mano mėgstamiausiame restorane Vilniuje – „Gaspar's“. Vakare laukia susitikimas su draugais Rotušės aikštėje, ten 19 val. surengsime muzikinį paradą. Jis judės Pilies gatve, kirsime Katedros aikštę ir sustosime ties Rašytojų namais. Visus labai kviečiu prisijungti! Būkime spontaniški ir mėgaukimės akimirka. Tokį pat paradą darėme ir pernai, buvo labai smagu“, – apie gimtadienio planus 15min pasakojo E.Jennings.

Paklausta, ko gimimo dienos proga ji sau palinkėtų atsakė, kad nori toliau eiti tuo pačiu keliu, kaip ir dabar. „Viską daryti tik su geriausiais ketinimais, nes tik tada viskas vyksta lyg pagal planą. O svarbiausia – pagimdyti sveiką ir laimingą dukrą“, – šypsodamasi kalbėjo dainininkė.

Feisbuke trečiadienį ji pasidalijo savo vaikystės nuotrauka: „Štai ir aš – 3-ejų metukų ir mano mama, to paties amžiaus, kaip ir aš šiandien – 37-erių.“

Žiūrėdama į ateitį E.Jennings nepamiršta ir per praėjusius metus nutikusių įvykių. Juos ji prisimena su šypsena.

„Praėję metai buvo neįtikėtini tiek asmenine, tiek profesine prasme. Pradėjau savo solinę karjerą, kuri viršijo visus mano lūkesčius – bilietai į koncertus buvo išpirkti akimirksniu, sulaukiau puikių albumo įvertinimų, pasirodžiau festivaliuose, taip pat buvau įvertinta ir muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“ – gavau geriausios metų atlikėjos titulą“, – džiaugėsi dainininkė. Didžiuodamasi savimi ji sakė įveikusi baimę vienai pasirodyti scenoje.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Erica Jennings
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Erica Jennings

Interviu vis dažniau lietuviškai duodanti E.Jennings teigia įveikusi ir ją kamavusį kompleksą: „Labai džiaugiuosi atsikračiusi komplekso dėl lietuvių kalbos, dėl kalbant daromų klaidų. Dabar turiu daug daugiau pasitikėjimo savimi“, – 15min sakė ji.

Kaip dar vieną svarbiausių praėjusių momentų ji gali įvardinti ir trečią nėštumą. „Be jokių abejonių – mano vaikai yra pats brangiausias kūrinys“, – tvirtino E.Jennings.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius