-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 17 /17:33

„Funky“ vokalistė B.Wilkin nepasirodė koncerte Anglijoje: pateikė savo versiją

Grupės „Funky“ koncertą Piterbore planavę išvysti lietuviai liko nusivylę – į oro uostą vokalistės Beatos Wilkin atvykę pasitikti organizatoriai jos taip ir nesulaukė. Atlikėja neatsako ir į skambučius. „Mums buvo šokas, negalvojom, kad žmonės taip gali elgtis šiais laikais“, – apmaudo neslepia renginių organizatorius Gytis Žitkauskas.
Beata Wilkin
Beata Wilkin / Ilya Yakover ir Vido Černiausko nuotr.

Ketvirtadienio vakarą su 15min susisiekė renginių organizatorius Gytis Žitkauskas. Pasak jo, grupės „Funky“ vokalistė Beata Wilkin gruodžio 17 dieną turėjo koncertuoti Piterbore, Anglijoje. Deja, sutartu laiku oro uoste ji nepasirodė.

„Mes viską suplanavome, išsiuntėme jai bilietus, užpildėme formas ir padarėme viską, ko reikia, kad ji galėtų atvykti į Angliją“, – 15min pasakojo Gytis.

Organizatorių nuotr./Grupės „Funky“ koncerto reklama
Organizatorių nuotr./Grupės „Funky“ koncerto reklama

Paskutinį kartą su Beata renginių organizatorius buvo susisiekęs trečiadienį. O ketvirtadienio rytą, pasak G.Žitkausko, atlikėja į skambučius jau nebeatsiliepė.

„Tikėdamiesi, kad viskas gerai ir ji tiesiog negalėjo kalbėti, nuvažiavome pasitikti į oro uostą, pralaukėme ten tris valandas. Kaip vėliau paaiškėjo, Beata net neįsėdo į lėktuvą. Mums buvo šokas, negalvojom, kad žmonės taip gali elgtis šiais laikais“, – piktinosi pašnekovas.

Grupei „Funky“ viena Anglijoje turėjusi atstovauti Beata yra dingusi iki šiol. Gyčio teigimu, jam vis dar niekas neperskambino, neparašė ir neatsiprašė.

„Neturime jokios žinios iš jos pačios. Bandėme susisiekti visais kanalais, skambinome ir draugams, tačiau jie taip pat Beatos neranda, jiems ji taip pat neatsiliepia“, – 15min sakė organizatorius.

Paklaustas, kur B.Wilkin galėjo prapulti, G.Žitkauskas tikina, kad nė neįsivaizduoja: „Jei tai žmogus daro sąmoningai, nesuprantu, kaip taip galima elgtis.“

Gytis nenori spėlioti ar bandyti apšmeižti atlikėjos, todėl nepateikia variantų, kas galėjo daryti įtaką jos elgesiui. Vis dėlto toks dingimas jam mažų mažiausiai keistas.

„Manau, geriausias būdas tokiomis situacijomis yra kalbėtis, o ne tiesiog prapulti, kad ir kokios priežastys bebūtų“, – svarstė G.Žitkauskas.

Vido Černiausko nuotr./Beata Wilkin
Vido Černiausko nuotr./Beata Wilkin

Kaip tęsė organizatorius, bilietus įsigiję žmonės dėl neįvykusio renginio yra labai nusiminę.

„Panašu, kad pas mus gresia užsidarymas, tad norėjome padaryti žmonėms šventę. Iš žmonių pusės jaučiasi stiprus nusivylimas, jie nepatenkinti ir, vos tik išgirdę, iš karto viską nurašė alkoholiui, sakė, užgėrė ir neatvažiavo“, – 15min dėstė pašnekovas.

Tiesa, su Beata šiems organizatoriams jau yra tekę dirbti bene tris kartus, tačiau tai pirmas kartas, kai taip atsitinka.

„Su ja niekada taip nėra buvę, čia man kažkokia mistika, fantastika. Nerandu paaiškinimo, kodėl taip galėjo pasielgti. Iš jos aš norėčiau paprasčiausio paaiškinimo, kokios buvo neatvykimo priežastys“, – 15min teigė G.Žitkauskas.

Pašnekovas patikino, kad pinigai žmonėms už neįvykusį koncertą jau pradėti grąžinti. Jie juos turėtų pasiekti per septynias darbo dienas.

Gytis neslepia, kad jei ateityje vėl išpultų bendradarbiavimo su grupe „Funky“ galimybės, jis greičiausiai atsisakytų – šis atvejis buvo gera pamoka.

„Mes vakar su kolegomis kalbėjome, kad kitą kartą žmones, su kuriais dirbsime, rinksimės atsakingiau“, – pridūrė renginių organizatorius.

Tiesa, nenorėdamas žmonėms visiškai sugadinti šventės, ant scenos G.Žitkauskas penktadienio vakarą nutarė lipti pats.

15min taip pat bandė susisiekti su Beata Wilkin, tačiau to padaryti nepavyko.

Vis dėlto vėliau atlikėja savo versiją pateikė feisbuko paskyroje – teigė, kad šeimoje įsisuko koronavirusas.

„Mielieji! Labai apgailestaudama pranešu, kad šįvakar Piterbore turėjęs įvykti koncertas atšaukiamas. Dėl man taikomos saviizoliacijos negaliu išvykti ne tik iš šalies, bet ir iš namų. Pasimatysime po Naujųjų! Saugokite turimus bilietus, su jais pateksite į nukeltą koncertą. Linkiu jaukių, ramių švenčių ir sveikatos jums ir jūsų artimiesiems! Nekantrauju susitikti!“, – rašė B.Wilkin.

Tačiau kodėl apie tai iš anksto neįspėjo organizatoriaus, moteris įraše neatskleidė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius