Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

G.Alijeva neigia, kad N.Antanavičius jai padovanojo buvusios mylimosios BMW

Antradienį žiniasklaidoje paviešinti fragmentai interviu su klaipėdiete Greta, kuri teigia esanti buvusi Nerijaus Antanavičiaus, buvusio Mios sutuoktinio, mylimoji. Ji vyrui pažėrė kaltinimų – tikina, kad šis iš jos siekė išpešti finansinės naudos, negana to, savo kitai mylimajai, žinomai pramogų pasaulio atstovei, padovanojo jos BMW. Šiuos pasisakymus 15min pakomentavo ir pati Goda Alijeva.
Greta, Nerijus Antanavičius, Goda Alijeva
Greta, Nerijus Antanavičius, Goda Alijeva / TV3, 15min nuotr.

Antradienio popietę žiniasklaidai buvo išplatintas TV3 televizijos pranešimas spaudai, kuriame teigiama, kad antradienio vakarą pasirodysiančioje laidoje „Prieš srovę“ Miai ir vėl teko prisiminti santykius su buvusiu vyru, skandalingai pagarsėjusiu Nerijumi Antanavičiumi.

„Antro tokio žmogaus nėra arba bent jau aš tokių nesutikau, ir, tikiuosi, nebesutiksiu“, – šitaip apie buvusį sutuoktinį laidoje atsiliepė Mia.

Tiesa, šįkart auka istorijoje esą – jau ne Mia. Pastaroji laidoje teigė, kad per buvusį vyrą turėjo pereiti tikrą pragarą, tad ne iš karto patikėjo, kad jos pačios taip skaudžiai, su milžiniškais finansiniais nuostoliais išgyventa istorija, kartojasi jau kitos moters gyvenime.

TV3 nuotr./Mia Vilija Pilibaitytė
TV3 nuotr./Mia Vilija Pilibaitytė

Pranešime spaudai teigiama, kad nors Mios skyrybų istorija ir nuaidėjo viešai, ja patikėjo ne visos, o šįkart į Nerijaus pinkles esą pateko pajūrio gyventoja Greta. Ji apibūdinta kaip pasiturinti, jauna moteris, kuri, atrodytų, turi viską, jos butas primena pilį, o netoli jūros ji dabar statosi namą. Ir nors būtų galima pagalvoti, kad Gretai nieko netrūko, jos kelyje netikėtai pasimaišė Mios buvęs vyras, teigiama televizijos anonse.

TV3 nuotr./Nerijaus Antanavičiaus buvusi mylimoji Greta
TV3 nuotr./Nerijaus Antanavičiaus buvusi mylimoji Greta

„Leisk, atspėsiu. Iš pradžių Nerijus tau dovanojo milžiniškas, į glėbį netelpančias rožių puokštes?“, – puikiai žinodama savo buvusį vyrą laidoje Gretos klausė Mia.

Greta tikino, kad tai, ką sako Mia yra tiesa, o Nerijus esą netrukus susidomėjęs ir jos verslu, netoli jūros statomais namais.

„Jis prisiekinėjo, kad tikrai nėra alfonsas, bet tai – schema, kaip suvilioti turtingas jaunas moteris!“ – sakė medikė, kuri Miai atskleidė, kad neseniai esą sužinojo ir apie kitas pasiturinčias, į tokią gudrią Nerijaus schemą patekusias moteris.

TV3 nuotr./Nerijaus Antanavičiaus buvusi mylimoji Greta ir Mia Vilija Pilibaitytė
TV3 nuotr./Nerijaus Antanavičiaus buvusi mylimoji Greta ir Mia Vilija Pilibaitytė

Tačiau kaip iš pasakos svaigi istorija visai kitu kampu pasisuko tada, kai savo verslą turinti Greta sužinojo – tuo pat metu Nerijus vis dažniau pastebimas kitos, pramogų pasaulyje puikiai žinomos moters draugijoje, rašoma TV3 pranešime. O Greta esą netrukus supratusi: jiedu iš tiesų pora, o minėta garsi moteris apie mylimąjį Nerijų kalba įvairiuose interviu, dėkoja savo socialiniuose tinkluose už įspūdingą gimtadienio šventę ištaigingame dvare bei rodo nuotraukas, kuriose – akimirkos, kai į šventę buvo atskraidinta sraigtasparniu.

TV3 nuotr./Nerijaus Antanavičiaus buvusi mylimoji Greta
TV3 nuotr./Nerijaus Antanavičiaus buvusi mylimoji Greta

„Nerijus man prisiekinėjo, kad su ta moterimi neturi nieko bendro“, – pasakojo laidoje Greta bei pridėjo, kad tuo metu esą nuolat duodavo jam pinigų, kuriuos Nerijus galimai išleisdavo su nauja mylimąja. Taip pat priduriama, kad ir taip karšta situacija kulminaciją pasiekė tada, kai Nerijus žinomai pramogų pasaulio atstovei padovanojo.... Gretos BMW X6.

Goda Alijeva neigia iš Nerijaus gavusi automobilį

Nors laidos anonse ir neminimas Nerijaus mylimosios vardas, iš detalių galima suprasti, kad aptariama moteris – atlikėja Goda Alijeva.

15min susisiekus su Goda ir nupasakojus minėtos laidos esmę, ji teigė esanti nustebusi.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Goda Alijeva
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Goda Alijeva

„Kaip čia taip?... Man jis nieko nepadovanojo. Kaip aš turėjau savo nuosavą automobilį, taip ir turiu. Aš tai iš viso esu be komentarų. Kaip turėjau savo mašiną, taip ir turiu. Čia įdomiai...“, – 15min kartojo G.Alijeva, pridūrusi, kad jos automobilis iš tiesų yra BMW X6, tačiau jį pirko pati.

Netrukus Goda išreiškė abejonę, ar laidoje kalbėdama apie žinomą pramogų pasaulio moterį pašnekovė Greta apskritai turi omenyje ją, tačiau išgirdusi detales sutiko, kad jos sutampa: „Taip, mano gimtadienis buvo ištaigingas ir skraidžiau su sraigtasparniu.“

O pacitavus vietas, kuriose klaipėdietė Greta teigė, esą Nerijus jos pinigus leisdavo su kita mylimąja, kitaip tariant, su Goda, ji pakomentavo: „Vadinasi, turtinga moteris. Džiaugiuosi už tokias moteris.“

TAIP PAT SKAITYKITE: N.Antanavičius Miai davė 1500 eurų: vienas tai vadina kyšiu, kitas – grąžinta skola

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius