Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

N.Antanavičius Miai davė 1500 eurų: vienas tai vadina kyšiu, kitas – grąžinta skola

Po to, kai Mios Vilijos Pilibaitytės laidoje prabilo jos buvusio vyro Nerijaus Antanavičiaus buvusia mylimąja prisistačiusi Greta, o 15min pradėjo dar detaliau gilintis į situaciją, pastaroji pavirto muilo operą primenančiu scenarijumi. Čia toliau skrieja kaltinimai vienas kitam: teisme žadantis kovoti Nerijus Antanavičius buvusią žmoną kaltina šmeižtu, kyšio prašymu, jį neva gavus – prašymo neskelbti laidos nepaisymu, o Mia sako, kad buvusio vyro „kyšiu“ įvardijamos sumos – viso labo skolos, kurių jis jai metams bėgant esą niekaip negrąžina.
Mia ir Nerijus Antanavičius
Mia ir Nerijus Antanavičius / 15min klijuotė

Antradienį pramogų pasaulyje ir vėl įsiplieskė skandalas – išplatintame TV3 televizijos pranešime spaudai teigta, kad antradienio laidoje „Prieš srovę“ Nerijaus Antanavičiaus buvusi žmona, atlikėja Mia Vilija Pilibaitytė kalbins dar vieną nuo jo esą nukentėjusią moterį.

Kaip buvusi N.Antanavičiaus mylimoji įvardyta finansiškai užtikrintu gyvenimu galinti pasigirti klaipėdietė Greta interviu laidoje metu tikino patekusi į jo pinkles. Moteris pasakojo, kad iš pradžių viskas buvo gerai, tačiau Nerijus esą netrukus susidomėjo ir jos verslu, netoli jūros statomais namais.

„Jis prisiekinėjo, kad tikrai nėra alfonsas, bet tai – schema, kaip suvilioti turtingas jaunas moteris!“ – laidoje sakė medikė.

TV3 nuotr./Nerijaus Antanavičiaus buvusi mylimoji Greta ir Mia Vilija Pilibaitytė
TV3 nuotr./Nerijaus Antanavičiaus buvusi mylimoji Greta ir Mia Vilija Pilibaitytė

Ji taip pasakojo netrukus supratusi, kad N.Antanavičius turi kitą – palaiko artimą ryšį su pramogų pasaulyje puikiai žinoma moterimi.

„Nerijus man prisiekinėjo, kad su ta moterimi neturi nieko bendro“, – pasakojo laidoje Greta bei pridėjo, kad tuo metu esą nuolat duodavo jam pinigų, kuriuos Nerijus galimai išleisdavo su nauja mylimąja.

O situacija dar labiau įkaito tada, kai N.Antanavičius minėtai žinomai moteriai esą padovanojo Gretos BMW x6.

Nesunku suprasti, kad aptariama moteris – žinoma atlikėja Goda Alijeva. Jos poziciją šioje situacijoje rasite ČIA.

N.Antanavičius žada kovoti teisme: Mia iš manęs paėmė kyšį, o jos kalbinta Greta – mano buvusi kolegė

Įsiplieskus skandalui, 15min susisiekė ir su pačiu Nerijumi Antanavičiumi. Šis visus antradienį pasirodžiusius kaltinimus neigė ir pateikė savo versiją – sako, kad per minėtas interviu yra Mios suplanuotas šmeižtas.

„Čia viskas daryta buvusios mano žmonos Mios iniciatyva. Ta mergaitė išvis yra nė prie ko, ji yra mano buvusi kolegė ir ją pasigavo kaip auką, kad man pakenktų. Čia yra faktas. Mes buvome įmonės kolegos, aš dirbau toje įmonėje“, – paklaustas apie Mios kalbintą Gretą aiškino į skandalą įsivėlęs vyras.

Nerijaus teigimu, Mia neva taip elgiasi norėdama jam atkeršyti, o su laidos pašnekove ji esą buvo pažįstama jau kurį laiką.

„Tos kalbos laidoje yra visiškas melas. Pasigavo mergaitę ir sako – pasakok taip ir taip. O ji ir pasakoja. Juo labiau aš žinojau, kad jos bendravo jau anksčiau. Ar tai normalu, kad žurnalistė, laidos vedėja atsitempė mergaitę ir sako „pasakok taip ir taip“? Viskas buvo suplanuota, pažiūrėkite, kiek laiko Mia ant manęs deda“, – kalbėjo N.Antanavičius.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius

Negana to, Nerijus patikino dėl pasisakymų laidoje aktyviai bendraujantis su teisininkais. Pasak vyro, jis jau kreipėsi į teisėsaugą ir yra pasiryžęs kovoti teisme.

„Mano advokatai dirba šiuo klausimu. Mia penkerius metus mane pastoviai ėda, todėl man jau tiesiog atsibodo visas tas reikalas ir aš kreipiausi į atitinkamas institucijas. Kelio atgal nėra. Miai baudžiamoji byla bus iškelta šimtu procentų, dėl šmeižto bus teisiama ir ta panelė“, – įsitikinęs N.Antanavičius.

Nerijus teigia turintis ir įrodymų – esą garso įraše, kuris jau perduotas teisėsaugai, užfiksuota, kaip Mia jį dėl laidos šantažavo ir paėmė iš jo kyšį, o esą gavusi šią sumą laidą vis tiek paviešino.

„Ji yra gavusi 1500 eurų, kad laida neišeitų arba išeitų vėliau. Buvo kalbama, kad jei per savaitę mokėsiu po tūkstantį eurų, laida neis. Tai kaip suprasti? Tai yra kriminalas, nes ji paėmė kyšį ir yra įrodymas, kuris perduotas institucijoms“, – kaltinimų buvusiai žmonai pažėrė N.Antanavičius.

15min iš N.Antanavičiaus minėtąjį įrašą gavo, tačiau už jo autentiką, tai, kad jis nebuvo koreguotas, atsakyti negali, kaip ir už patį turinį, kurį įvertins tam skirtos institucijos.

J. Andriejauskaitės / 15min nuotr./Nerijus Antanavičius
J. Andriejauskaitės / 15min nuotr./Nerijus Antanavičius

Mia: „Jis visiškas aferistas“

15min susisiekė ir su atlikėja Mia, kuriai iš N.Antanavičiaus pusės taip pat buvo pažerta nemažai kaltinimų. Visų pirma moteris nuoširdžiai suabejojo tuo, kad buvęs vyras nemeluoja dėl padavimo į teismą.

„Laida nėra sufabrikuota, niekas specialiai šmeižtu neužsiminėjo“, – sakė atlikėja.

Kad jiedu su Nerijumi buvo susitikę ir buvo perduota pinigų suma, Mia neneigė. Tiesa, tai, ką N.Antanavičius vadino kyšiu, Mia įvardijo kaip daug metų negrąžintas skolas, ir tai – tik labai mažą jų dalį.

„Jis yra iš tų vyrų, kuris niekada nesumokės gražiuoju. Dabar jis man grąžino 1500 eurų skolą, bet tai yra lašas jūroje, palyginti su tuo, kiek jis man yra skolingas. Tai yra juokingi pinigai, palyginus su tuo, kiek jis yra išvogęs. Manau, kad dabar jis dar kartą prieš visą Lietuvą pasidarys sau gėdą“, – sakė Mia.

„ŽMONĖS foto“ nuotr./Mia
„ŽMONĖS foto“ nuotr./Mia

Atlikėja pasakojo pastoviai turinti prisiminti buvusi vyrą, mat į ją dėl jo nuolatos kreipiasi žmonės, be to, bendravimą su Nerijumi tenka palaikyti dėl esą negrąžinamų didžiulių sumų, dėl kurių atgavimo viltį moteris yra palaidojusi, tačiau esą stengiasi atgauti nors dalį.

„Juokas pro ašaras. Visi supranta, kaip ir kas yra. Pasirodo, kad esu ne vienintelė nuo jo nukentėjusi. Ir netgi Greta ne viena nuo jo nukentėjo – yra daugiau moterų, kurios tiesiog nenori apie tai viešai kalbėti“, – teigė ji.

„Kai pasižiūriu į tai, kiek merginų jis yra apšovęs... Jis visiškas aferistas, kuris naudojasi moterimis. Ir tegu jis duoda mane į teismą už šmeižtą ir dar ką nors, bet faktai kalba patys už save“, – apie buvusį vyrą atsiliepė atlikėja.

15min dėl Mios išsakytų kaltinimų vėl susisiekė su N.Antanavičiumi. „Apie kokias skolas ji kalba? Mes žinojome, kad ji ims kyšį, kad ji prašys pinigų, ji prašė tų pinigų, buvo pasiruošta tam dalykui. Apie ką ji kalba?“ – klausė vyras.

Dar kartą paklaustas apie skolas, N.Antanvičius sakė, kad viską spręs atitinkamos institucijos, esą įrašuose aiškiai girdėti, kad Mia prašo kyšio.

Uždavus klausimą apie tai, kieno iniciatyva buvo suorganizuotas susitikimas, vyras atsakė taip: „Tegu viską aiškinasi teisėsauga, kas, kaip paskambino, kas pasiūlė, kas sutiko paimti – viską tegu aiškinasi teisėsauga. Svarbu, kad aš esu ramus, nes viskas yra užfiksuota.“

Į Mios išsakytą kaltinimą dėl 100 tūkst. eurų skolos N.Antanavičius reagavo viską neigdamas. „Gal ji šiandien girta? Gal ji nenustoja gert, gal jai naktimis vaidenasi, gal tik žmogus, apsvaigęs nuo alkoholio, taip gali kalbėti? Kokie 100 tūkstančių? Apie ką mes kalbame? Man trūksta žodžių, ką ji kalba. Ji ką dainuoja, tą kalba. Čia du skirtingi dalykai. Ji gal prisisvajoja, yra svajotoja“, – svarstė atlikėjos buvęs vyras.

A.Kudabienė: „Nerijus kūrė intrigas, kad laida nepasirodytų“

Televizijos laidą „Prieš srovę“ kurianti žurnalistė Audrė Kudabienė 15min pasakojo, kad dėl aptariamos laidos su Nerijumi susisiekė dar prieš tris savaites. Moteris tikina norėjusi sužinoti ir vyro poziciją dėl to, kas buvo aptariama interviu metu su Greta. Vis dėlto, pasak A.Kudabienės, nepaisant bandymų Nerijų pakviesti į pokalbį, jis nuolat atšaukdavo susitikimo laiką.

„Jis du kartus žadėjo, kad rytoj duos interviu. Mes susiplanavome filmavimo laiką, paskyrėme techniką, žmones, atsitraukiant nuo kitų darbų, bet jo paklausus, kur mes susitinkame konkrečiai, jis atsakydavo, kad „ai, žinai, truputį kitą kartą, po savaitės“.

Mano noras ir interesas buvo gerai atlikti savo darbą, tai jei šneka viena pusė, turiu išklausyti ir kitą. O kai šis dialogas su Nerijumi virsta pelės katės žaidimus, kai sakoma „oi, kaip noriu kalbėti“, o tada „dabar jau nekalbėsiu“. Esmė ta, kad jis vis kažką netikėto sugalvoja, kad turėtų, kaip įtikinti kitus žmones, bet niekada nepadaro“, – apie neįgyvendintus ketinimus pakalbinti ir Nerijų kalbėjo A.Kudabienė.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Audrė Kudabienė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Audrė Kudabienė

Po kurio laiko ir pats N.Antanavičius paskambino žurnalistei – ji mano, kad jos numerį vyras surinko pamatęs laidos anonsą arba kitais būdais sužinojęs, kad interviu eteryje vis dėlto pasirodys. Pokalbio metu vyras kalbėjo apie Miai duotus pinigus ir slapta padarytą įrašą.

„Sakiau, kad mes su juo tarėmės susitikti, bet vis atsirasdavo naujų priežasčių. Sakiau, kad parodysime šią laidą, o po mėnesio, kai jis bus pasiruošęs, padarysime antrą dalį. Bet jis sakė, kad interviu neduos tol, kol ši laida nepasirodys.

O tada iš kažkur išniro neva įrašas. Jis iš pradžių pasakojo vienokią versiją, kas tame įraše yra, tada kitokią, o galų gale pamatęs, kad tai visiškai nesuveikė, kaip šantažo priemonę jis sugalvoja dar vieną versiją. Man tiesiog žema aptarinėti tas versijas, nes esu įsitikinusi, kad tai yra išsigalvojimas dėl vienintelės priežasties – žūtbūt sustabdyti šį Gretos interviu, kad ji nepapasakotų apie šį žmogų to, ko jis nenori, kad būtų papasakota“, – įsitikinusi A.Kudabienė.

Galiausiai žurnalistei paprašius pateikti garso įrašą, Nerijus esą pareiškė, kad jį duos ne dabar, o kitą kartą.

„Sako, kad neduos įrašo, jei rodysime laidą. Žodžiu, jis randa milijoną būdų, kaip sugalvoti kažkokias intrigas, kurių siekis vienintelis – kad ši laida apskritai niekada nepasirodytų. Taip elgiasi žmogus, kuris kažko iš tiesų labai bijo. Jei yra kažkokie įspūdingi duomenys, tai kloji ant stalo ir pasakoji. Nesvarbu, ar aš rodau laidą, ar nerodau. Todėl šiuo atveju nesuprantu, kodėl jis staiga sugalvojo šią istoriją“, – svarsto ji.

Laidos „Prieš srovę“ kūrėja taip pat atskleidė, kad vyras bandė susisiekti ir su pagrindine laidos pašnekove Greta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius