-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gimė būsima soc. tinklų žvaigždė: tėvais tapo K.Meschino ir OG Version

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino ir atlikėjas Dominykas Ježeris-OG Version gyvena pačiomis gražiausiomis akimirkomis – sužadėtiniai jau sūpuoja savo pirmagimę.
OG Version ir Karolina Meschino
OG Version ir Karolina Meschino / Luko Griciaus ir asmeninio albumo nuotr.

Kaip praneša portalas lrytas.lt, Karolinos ir Dominyko pirmagimė gimė ketvirtadienio rytą. Dukters Karolina Meschino susilaukė Vilniaus gimdymo namuose, kur jai buvo atlikta cezario pjūvio operacija.

Ir nors nėštumo metu socialinių tinklų žvaigždė atvirai kalbėjo apie motinystės rūpesčius, suprantamas baimes ir nerimą, tikėtina, kad dar teks luktelėti, kol žinomi tėvai pasidalys pirmosiomis mergaitės nuotraukomis ar atskleis vardą. Kaip anksčiau yra sakiusi pati Karolina, pirmuosius motinystės džiaugsmus jie pasiliks tik sau.

Instagramo nuotr. /Kūčių vakarą susižadėjo Karolina Meschino
Instagramo nuotr. /Kūčių vakarą susižadėjo Karolina Meschino

Apie nėštumą Karolina pranešė dar liepos mėnesį savo socialinio tinklo paskyroje. Mergina neslėpė, kad jį bandė kurį laiką slėpti, tačiau yla greitai išlindo iš maišo, o ir pasidalinti dideliu džiaugsmu norėjosi su kitais.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai. Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę, supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą“, – rašė K.Meschino.

15min primena, kad Karolina su Dominyku draugauja maždaug nuo 2020-ųjų pradžios, kai ir pasklido pirmosios kalbos, jog jiedu – pora. Po didelio dėmesio sulaukusios santykių pradžios juodu apsigyveno kartu Vilniuje, o praėjusių metų pabaigoje įsigijo pirmus bendrus namus.

Metų pabaiga porai taip pat buvo labai ypatinga. Pasauliui dėl karantino pandemijos užsidarius, pirmagimės dar tik belaukusi pora Kalėdas sutiko tik dviese. Nuo gerbėjų neslėpusi liūdesio, kad teks šventes praleisti be šeimos, ji šv. Kūčių vakarą sulaukė malonios staigmenos.

Apie sužadėtuves K.Meschino taip pat pranešė instagrame, pasidalijusi deimantu papuošto žiedo nuotrauka. Visgi dideles vestuves pora planuoja iškelti gimus vaikui, o iki tol ruošiasi meilę įprasminti oficialiai įteisintais santykiais.

Karolina yra pasakojusi svajojanti apie itin privačias vestuves prie jūros arba Italijoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kūčių vakarą – netikėtos sužadėtuvės: „taip“ ištarė netrukus gimdysianti Karolina Meschino

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius