Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintaras ir Jurgita Einikiai: nuo meilės iki neapykantos – vienas žingsnis

Praeityje garsaus krepšininko Gintaro Einikio ir jo žmonos Jurgitos santykiai – akivaizdžiausias patvirtinimas, kad nuo meilės iki neapykantos tėra vienas žingsnis. Skandalingai ir su teisėsaugos įsikišimu anksčiau jausmus besiaiškinusi pora antradienio vakarą pasirodė drauge Vilniuje vykusiame renginyje, skirtame paminėti Barselonos olimpinių žaidynių 20-mečiui.
Gintaras ir Jurgita Einikiai
Gintaras ir Jurgita Einikiai / Luko Balandžio nuotr.
Temos: 1 Gintaras Einikis

Nors sutuoktiniai nebuvo susikabinę už rankų, Jurgita stengėsi būti greta Gintaro, o ant jos bevardžio piršto, kaip ir priklauso, buvo vestuvinis žiedas. Netrukus 43-ejų sulauksiantis krepšininkas atrodė laimingas galėdamas susitikti su ilgus metus nematytais kolegomis ir vakaro metu šiltai bendravo su kitais svečiais.

Žmonės.lt primena, kad anksčiau šioje šeimoje netrūko triukšmingų vaidų – pastarąjį kartą už grotų apsvaigęs G.Einikis atsidūrė liepą, po to kai suspardė savo žmoną. Vėliau J.Einikienė žurnalistams pasakojo besigailinti, kad susiejo savo gyvenimą su krepšininku. „Labai gailiuosi, kad ištekėjau už Gintaro. Kažkada jis buvo garsus talentingas krepšininkas, dabar – degradavęs valkata ir padugnė!“ – išskirtiniame interviu TV3 infošou „Be komentarų“ pasakojo moteris.

Gintaras ir Jurgita Einikiai augina Naujųjų metų išvakarėse gimusią dukrą Adrianą. Tiesa, savo atžalą krepšininkas pamatė tik praėjus porai savaičių po jos gimimo, mat iki tol artintis prie šeimos jam buvo uždraudęs teismas – G.Einikis antrąją Kalėdų dieną padaugino alkoholio ir paskutines nėštumo dienas skaičiuojančiai moteriai grasino apipilti ją rūgštimi, nužudyti ir sudeginti namą kartu su ja.

Vėliau buvęs krepšininkas viešai atgailavo, prisiekė daugiau negersiąs. Po kurio laiko buvo priimtas atgal į šeimą, J.Einikienė paprašė teismo pakeisti nutartį. Ji aiškino, kad G.Einikis smurtauti pradeda tik išgėręs, paprastai yra sukalbamas ir ramus.

Luko Balandžio nuotr./Gintaras ir Jurgita Einikiai
Luko Balandžio nuotr./Gintaras ir Jurgita Einikiai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius