-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gražiausia lietuvaitė Rasa Vereniūtė su šypsena išvyko į Kinijoje rengiamą konkursą „Mis Pasaulis 2012“

Ankstų antradienio rytą „Mis Lietuva 2012“ Rasa Vereniūtė iš Vilniaus oro uosto iškeliavo atstovauti mūsų šaliai Kinijoje, Mongolijos regione, vyksiančiame konkurse „Mis Pasaulis 2012“.
Rasa Vereniūtė
Rasa Vereniūtė / Mariaus Žičiaus nuotr.
Mariaus Žičiaus nuotr./Rasa Vereniūtė
Mariaus Žičiaus nuotr./Rasa Vereniūtė

Gražiausia lietuvaite šiemet išrinktai R.Vereniūtei – 20 metų, iš Alytaus kilusi mergina studijuoja verslo ekonomiką. Kalbėjusi, kad prireikė laiko priprasti prie naujo titulo, prieš pat skrydį Rasa atrodė pasitikinti savimi.

Bene vienintelis rūpestis – du persėdimai ir noras iki kelionės tikslo nuvykti nepraradus lagaminų. Juose – 11 suknelių, kurias „Mis Lietuva 2012“ titulo savininkei dovanojo dizaineriai Kristina Mališauskienė ir Liutauras Salasevičius.

Asmeninio archyvo nuotr./Liutauro Salasevičiaus suknelė, kurta Rasai Vereniūtei
Liutauro Salasevičiaus suknelė, kurta Rasai Vereniūtei

Dalyvaudama „Mis Lietuva 2012“ Rasa pasirodė užtikrintai ir demonstravo drąsą. Prisistatydama ji sudainavo lietuvių liaudies dainą „Teka saulė“. Liaudies dainą talentų konkurso metu mergina atliks ir Kinijoje.

62-ajame „Mis Pasaulis“ grožio konkurse R.Vereniūtei dėl žiuri simpatijų teks rungtis su 121 mergina. Iki šiol patvirtintas dalyvių skaičius – 122. Merginos ne tik aktyviai ruošis finaliniam pasirodymui, bet ir aplankys Honkongą, Šanchajų, Saniją, dalyvaus labdaringuose susitikimuose, fotosesijose ir ekskursijose.

„Mis Pasaulis 2012“ atidarymo ceremonija numatyta liepos 24-ąją, rugpjūčio 4-ąją paaiškės „Mis Paplūdimio gražuolė“ titulo nugalėtoja, o rugpjūčio 6-ąją – „Mis Sportas“. Rugpjūčio 10-ąją taps žinoma „Mis Talentas“, o rugpjūčio 12-ąją – „Mis Topmodelis“. Didysis „Mis Pasaulis 2012“ finalas įvyks rugpjūčio 18-ąją.

Šiųmetė „Mis Pasaulis“ nugalėtoja gaus karūną iš praėjusių metų laimėtojos, 22-ejų venesuelietės Ivian Lunasol Sarcos Colmenares rankų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius