Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gydytoją Audronę Usonienę į lenktynes atvijo naujas pirkinys – galingasis „Porsche Cayenne“

Jau 19-ąjį kartą Palangoje vykusiose „Aurum 1006 km“ lenktynėse pirmą kartą apsilankė gydytoja Audronė Usonienė. Kartu su kitais žinomais svečiais įspūdingu reginiu ji mėgavosi VIP zonoje. Tiksliau – „Porsche Lietuva“ klubui priklausančioje terasoje. Pasirodo, į šį klubą prieš kelis mėnesius įstojo ir A.Usonienė, kuri su vyru įsigijo sportinį „Porsche Cayenne“.
Žinomi žmonės „Aurum 1006km“ lenktynėse
Audronė Usonienė su vyru Algirdu Usoniu / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Privačios „Vaisingumo klinikos“ bendraturtė, akušerė-ginekologė Audronė Usonienė su vyru, gydytoju Algirdu Usoniu į lenktynes atvyko, šeštadienį, svarbiausią lenktynių dieną. Įsigiję galingąjį automobilį, sutuoktiniai nepraleido progos pasimėgauti variklių gausmu.

„Smagus, greitas automobilis yra tam tikras gyvenimo būdas, todėl pati „Porsche Cayenne“ ir vairuoju“, – šypteli A.Usonienė.

Viena iš prezidento Algirdo Brazausko dvynių (Audronės sesuo – Laima Mertinienė – red.) sako, kad geras automobilis yra nepamainoma gyvenimo dalis, o dabartiniu ir anūkus praveža.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Žinomi žmonės „Aurum 1006km“ lenktynėse
Luko Balandžio / 15min nuotr./Žinomi žmonės „Aurum 1006km“ lenktynėse

Įsigyti naują automobilį paskatino jo stabilumas, komfortiškumas. Moteris taip pat neslepia mėgstanti greitį, tačiau visada vairuoja tik labai atsakingai.

„Neslėpsiu, esu ekstremalių pojūčių mėgėja. Jei man kas suteiktų progą, pati prasilėkčiau ir Palangos lenktynių trasa. Bet, kadangi dabar esu, kaip gražiai pasakius, brandaus amžiaus, tai neišeis. Jei kas jaunystėje būtų pasiūlęs, tikrai neatsisakyčiau“, – juokėsi moteris.

Atvykti į lenktynes paskatino ir dar viena priežastis – šiuo metu moteris su savo gausia šeima poilsiauja Nidoje. O kad jau atsidūrė vakarinėje Lietuvos pusėje, nusprendė pasimėgauti išskirtiniu reginiu.

„Buvimas Nidoje su penkiais anūkais irgi labai ekstremalu“, – juokdamasi pridūrė A.Usonienė.

Audronė sako, kad šeimoje būta ir daugiau automobilių sporto entuziastų – nuo jaunystės lenktynėse dalyvavo ir automobiliais domėjosi A.Usonienės pusbrolis.

„Aurum 1006 km lenktynėse“ šeštadienį lankėsi ir daugiau žinomų žmonių. Čia su savo dviejų mėnesių sūneliu Nojumi atvyko lenktynininkas Dainius Matijošaitis, Gintarė Gurevičiūtė su mylimuoju, Gerda Žemaitė su vyru Andriumi Žemaičiu.

Penktadienį lenktynių trasą išbandė ir Kauno „Žalgirio“ sporto direktorius Robertas Javtokas. Jis su savo „Porsche 911 Turbo S“ dalyvavo „Porsche klubo Lietuva“ važiavimuose. Keleivio pozicijoje pasivažinėjo ir krepšininkas Jonas Valančiūnas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Palangos „Žvaigždžių lenktynėse“ nugalėjo Dovydas iš „120“, bronzą iškovojo J.Leonavičiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius