Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Į apdovanojimus atlydėta OG Version, Karolina Meschino ant raudono kilimo pozavo be jo ir tamsoje

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje fotografų blykstės buvo nukreiptos į M.A.M.A 2019 apdovanojimų raudoną kilimą, kuriuo žengė ryškiausi pramogų pasaulio atstovai. Tačiau socialinių tinklų žvaigždei Karolina Meschino teko pozuoti kitaip nei visiems – ... tamsoje.

M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijos raudonojo kilimo transliacija:

Po skyrybų su Remigijumi Daškevičiumi-Remiu, tapusių šalies skandalu, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino teigė, kad savo asmeninį gyvenimą slėps po devyniais užraktais.

Vis dėlto į M.A.M.A 2019 apdovanojimų ceremoniją ją atlydėjo naujas mylimasis – reperis Dominykas Ježerys, geriau žinomas OG Version vardu.

M.A.M.A 2019 apdovanojimų ceremonijos raudono kilimo svečiai:

Tačiau nors nemažai kas tikėjosi, kad ir ant raudono kilimu jiedu pozuos kartu, Karolina ant jo pasirodė viena. Ir, priešingai nei kiti svečiai, jau užgesus šviesoms, mat atvyko kiek pavėlavusi, kai apdovanojimų ceremonija buvo beprasidedanti.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Meschino
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Meschino

Nepaisant to, kad pozavo prietemoje, K.Meschino vis tiek atrodė puikiai. Šiam ypatingam vakarui Karolina pasirinko juodą suknelę, seksualų įvaizdį, kuriuo patikėjo rūpintis bičiulei dizainerei Saulei Budaitei.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Meschino
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Meschino

TAIP PAT SKAITYKITE: Kauno „Žalgirio“ arenoje – būrys įžymybių: svečiai žengė M.A.M.A raudonuoju kilimu

TAIP PAT SKAITYKITE: „Mad Money“ apie OG Version ir Remio skandalą: „Džiugu, kad tai vyksta Lietuvoje“

Apdovanojimų ceremonijos akimirkos:

Ceremonijos užkulisiai:

15min primena, kad K.Meschino visai neseniai nutraukė santykius su reperiu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu, o naujasis jos mylimasis – ne kas kitas, kaip anksčiau buvęs Remio geriausias draugas.

Lietuvos pramogų pasaulį sudrebinęs skandalas kilo tada, kai internetinėje erdvėje pradėta dalintis istorijomis, esą Karolinos Meschino draugystė su buvusiu mylimuoju, „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu nutrūko dėl to, kad ji susibičiuliavo su kitu grupės nariu, Remigijaus draugu Dominyku Ježeriu-OG Version.

Netrukus paaiškėjo, kad OG Version nebekoncertuoja su „Flying Saucer Gang“, o tylą nutraukusi K.Meschino pripažino, kad su juo iš tiesų yra pora. Vis dėlto ji tikino, kad pasklidusios kalbos apie išdavystę nėra tiesa.

Sausio 8 dieną Karolina grįžo į instagramą, tačiau panašu, kad tuo ši istorija toli gražu nesibaigė, o tik įgavo dar daugiau spalvų, nes savo versiją pateikė ir R.Daškevičius. Drauge su grupe „Flying Saucer Gang“ jis sukūrė dainą „Šaukštai po pietų“. Internautai iškart ėmė spėlioti, kad joje apdainuojamas kilęs skandalas, o provokuojantis kūrinio tekstas ir visa dainos žinutė skirta būtent į skandalo sūkurį patekusiam dabar jau buvusiam grupės nariui OG Version.

Netrukus OG Version davė atsaką buvusiam draugui. Jautrioje dainoje „Žmonės nesupras“ vaikinas apdainavo buvusią draugystę su Remigijumi ir teigė, jog juos esą muzika suvedusi ir, deja, išskyrusi.

Apdovanojimų akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius