-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Apdovanojimuose sutvisko I.Jurgelevičiūtė: prieš „Dinamikos“ šou neslėpė jaudulio

Šie metai „Dinamikai“ ypatingi – sena sudėtimi grupė atgimsta specialiam pasirodymui M.A.M.A muzikos apdovanojimuose ir mini 30-ąjį jubiliejų. Penktadienio vakarą ant raudono kilimo pasirodęs Gintautas Brokas neslėpė gerų emocijų ir pozavo kartu su dar 1993 metais prie grupės prisijungusia vokaliste Irma Jurgelevičiūte. Po išsiskyrimo su „Dinamika“ žinoma atlikėja pasakojo dažnai pasvajojusi apie grįžimą ir panašu, kad svajonės pildėsi penktadienio vakarą.

Pastaruoju metu viešumoje nedažnai matoma Irma Jurgelevičiūtė raudonuoju kilimu žengė kartu su „Dinamikos“ įkūrėju, lyderiu Gintautu Broku.

„Buvau labai pasiilgusi tokių renginių“, – portalui Žmonės.lt šypsodamasi sakė I.Jurgelevičiūtė.

Apdovanojimų vakarui moteris pasirinko itin žaismingą įvaizdį: žėrinčią trumpą suknelę ir prie jos derančius aukštaaulius. Apie pasirinktą vakaro įvaizdį paklausta atlikėja patikslino, kad jos stiliumi rūpinosi dizainerė Rimantė Rimgailė.

I.Jurgelevičiūtė atskleidė, kad nors viešumoje yra matoma retai, ji muzikos pasaulio visiškai neapleido. „Tiesą sakant, abu lyg šiol koncertavome – Gintautas savo keliu, aš savo keliu. Na, o šiandien sugrįžtame kartu, kaip grupė „Dinamika“, – pasidžiaugė Irma ir neslėpė jauduliuko.

„Esame susijaudinę, bet tuo pačiu ir džiaugiamės. Norime prisiminti šį jausmą, o tuo pačiu priminti dainas, kurių klausė 90-ųjų karta“.

„Šiandien bus veiksmo!“ – pridūrė Irma Jurgelevičiūtė ir nuskubėjo ruoštis ypatingam vakaro sugrįžimui.

Netrukus „Dinamika“ ant scenos surengė nepamirštamą šou.

VIDEO: Akimirkos iš M.A.M.A. raudonojo kilimo: atlikėjai mojuoja palaikymą LGBT+ bendruomenei reiškiančiomis vėliavomis

Grupės vadovas Gintautas Brokas sako, kad per tris dešimtmečius „Dinamika“ nebuvo išsiskirsčiusi ar pasitraukusi iš rinkos: grupės koncertai vyksta iki šiol, tiesa, kitos sudėties. Tačiau penktadienį „Žalgirio“ arenoje atgims senoji legenda: ant scenos pasirodys ir Irma Jurgelevičiūtė, šiuo metu vykdanti solinę veiklą, o drauge su G.Broku nekoncertavusi daugiau nei 20 metų.

„Ar svajojau, ar galvojau? Visąlaik tokių minčių ir norų buvo. Su Irma susitikę pasikalbėdavome apie tai. Tačiau kai tokį pasirodymą surengti pasiūlė M.A.M.A, atvirai sakant, man buvo siurprizų siurprizas. Žiūrėdamas šių apdovanojimų transliacijas iš „Žalgirio“ arenos niekada negalvojau, kad ten galėčiau būti“, – šypsodamasis kalbėjo G.Brokas.

Prieš pasirodymą grupės nariai pozavo ir ant M.A.M.A raudonojo kilimo.

Auksiniai „Dinamikos“ superhitai – „Padovanok man“, „Abejingumas“, „Ačiū tau“, „Meilės lietus“, „Tu palinkėk man gero vėjo“. Popuri iš šių dainų „Dinamika“ atliks ir M.A.M.A renginyje.

„Aranžuotės yra šiuolaikiškos, bet išlaikysime tą 1990-ųjų metų prieskonį ir spalvas, – pasakojo Gintautas. – Jaudulys, be abejo, yra. Aš seniai nebesijaudinu per solinius koncertus, bet šiuo atveju, M.A.M.A kontekste – tai yra milžiniška ir visai kitokia auditorija. Kita vertus, tiek aš, tiek Irma turime didžiulę patirtį. Džiaugiuosi, kad dainuosiu M.A.M.A scenoje, o į kur šis atgimimas mus nuves, parodys laikas.“

„Kokie mano lūkesčiai? Noriu sudainuoti tai, kas buvo gražiausia, jaukiai pabūti. Ant scenos žengsiu tiesiog džiaugtis ir skambėti širdimi. Tikiuosi, jaudulys nepakiš kojos, nors keliai tikrai virpės. Jau dabar iš laimės spurda širdis, kad ant M.A.M.A scenos vėl susijungs daina, emocija ir tai, kas tikra, – dar prieš pasirodymą kalbėjo I.Jurgelevičiūtė. – Prabėgo šitiek metų, o „Dinamikos“ hitai yra populiarūs iki šių dienų.

Ir manau, kad muzika yra tokia kalba, kuria gali susikalbėti viso pasaulio žmonės. Noriu, žinau ir tikiu, kad prakalbinsime žmonių širdis ir dar duosime gero draivo scenose su mūsų šlageriais. Vis galvoju, kad gyvenimą turime švęsti ir todėl džiaugiuosi, kad metai iš metų vyksta stilingosios M.A.M’os apdovanojimai, kurie visada sukelia didžiulį žmonių susidomėjimą.“

VIDEO: Iškiliausių žvaigždžių komentarai ant M.A.M.A. raudojojo kilimo: kokios muzikos klausosi jie patys?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius