Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ieva Zasimauskaitė atšaukė „Eurovision afterparty“: „Matyt, esu per jauna organizuoti koncertus“

Pastaruoju metu Ieva Zasimauskaitė gyveno svajone „Euroviziją“ perkelti į Lietuvą. Atlikėja sumanė Kaune surengti koncertą „Eurovision afterparty“, kuriame pasirodytų keletas jos draugais tapusių konkurso dalyvių. Visgi šios gražios idėjos merginai teko atsisakyti – taip trokštas pasirodymas Kauno „Žalgirio“ arenoje neįvyks.
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Gruodžio mėnesį Kauno „Žalgirio“ arenoje turėjo pasirodyti tokie šių metų „Eurovizijos“ dalyviai kaip Cesár Sampson (Austrija), Laura Rizzotto (Latvija), Ryan O’shaughnessy (Airija), Elina Nechayeva (Estija).

„Aš noriu, kad ir jūs būtumėt šalia bei pajustumėt tai, ką aš jaučiau Lisabonoj. Noriu, kad kiekvienas iš jūsų galėtumėt prisiliesti prie šio muzikinio nuotykio iš arčiau“, – į renginį visus kvietė Ieva Zasimauskaitė.

Visgi šis gražus atlikėjos planas žlugo – Ieva su komanda nusprendė koncertą atšaukti.

„Neišpildžiau programos... Norėjau daugiau atlikėjų, bet sumos buvo per didelės. Todėl nusprendžiau, kad nerizikuosiu, nes bilietų irgi nebuvo daug išpirkta. Nusprendžiau geriau nedaryti, negu daryti ne pilna koja. Esu maksimalistė“, – 15min tvirtino I.Zasimauskaitė.

Dainininkė prisipažįsta – šį sprendimą priimti buvo labai sunku, nes šio koncerto ji nekantriai laukė.

Nusprendžiau geriau nedaryti, negu daryti ne pilna koja

Pasak Ievos, visi žiūrovai įsigiję bilietus į pasirodymą „Eurovision afterparty“ gali būti ramūs – bilietai.lt pinigus tikrai grąžins.

Apie šį sprendimą Ieva Zasimauskaitė pranešė ir gerbėjams feisbuke.

„Kaip smagu, kad taip visi rašot, ir kaip smagu, kad taip palaikot ir esat kartu... Man irgi liūdna, kad šito renginio nebebus, man irgi liūdna, kad negalėsim pajausti to jausmo čia, Lietuvoje. Na, bet ne viskas pagal planą šiame gyvenime vyksta... Ir kartais iš karto negali suprasti kodėl, bet vėliau, po kiek laiko dar ir padėkoji visatai ar Dievui, kad viską taip sudėliojo ir kad davė visas įmanomas pamokas.

Kokia priežastis? Neišpildžiau renginio programos taip, kaip tikėjausi ir svajojau, o su jumis norėjau pasidalinti 100 proc. produktu, kad tikrai būtumėte pajutę Lisabonos dvasią.

Matyt, dar esu per jauna organizuoti renginius, kai neturiu tam jokios patirties, bet aš visą gyvenimą būsiu dėkinga žmonėms, kurie taip nuostabiai ir geranoriškai prisidėjo prie šitos mano svajonės, kuri jau ir liks tik svajone.

Matyt, dar esu per jauna organizuoti renginius, kai neturiu tam jokios patirties

Bet liko komanda, jie nepaliko manęs vienos srėbti visos košės. Pinigus už bilietus grąžinsim, jų dar nebuvo parduota labai daug, bet arenos surinkti aš ir nesitikėjau, tai būtų per daug mega wow.

Kaip jau ir mano mielas Darius Užkuraitis sakė, kad čia nišinis renginys, bet juk svajonės, jos tam ir skirtos... Laaaabai ačiū, Jums už palaikymą... Bėgu į repeticijas ir naujų dainų įrašus... Susitiksim pavasarį, Jūs esat mano įkvėpimas, ką reiškia tikras fanas“, – rašė Ieva Zasimauskaitė.

VIDEO: Ieva Zasimauskaitė Apkabink Music Video

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius