Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga ir Arūnas Valinskai tapo seneliais: sūnaus Arūno šeima sulaukė pirmagimės

Džiugios permainos Valinskų šeimynoje – Inga ir Arūnas tapo seneliais, o jųdviejų sūnus Arūnas (29) su žmona Viktorija Denisovaite – tėvais. Porai gimė dukra.
Arūnas ir Inga Valinskai bei jų sūnus Arūnas su mylimąja Viktorija
Arūnas ir Inga Valinskai bei jų sūnus Arūnas su mylimąja Viktorija / „Lietuvos ryto“ televizijos ir asmeninio albumo nuotr.

Džiugią žinią 15min patvirtino pats tėtis A.Valinskas jaunesnysis – dukra pasaulį išvydo ankstų sekmadienio rytą, Klaipėdos gimdymo namuose.

„Per šias kelias valandas dar labai sunku suprasti, kas įvyko. Bet jaučiamės gerai, labai laimingi. Didžiausią žygdarbį, žinoma, atliko mano žmona, aš tik pasijaudinau už durų“, – emocijų kupiną dieną prisiminė A.Valinskas.

Tiek mama, tiek dukra jaučiasi puikiai, gimdymas praėjo be nesklandumų, o už tai nauji tėvai dėkojo daug prisidėjusiam personalui.

Arūnas su žmona Viktorija jau spėjo ir išrinkti vardą – dukrą pavadino Sofija.

„Šis vardas mums fonetiškai labai gražus – trumpas, minkštas, skambus. Ir graži reikšmė (iš graikų kalbos Sofija reiškia „išmintinga ir įžvalgi“– red.), – sako tėtis.

Džiaugsmo dieną, kai tapo seneliu, neslėpė ir Arūnas Valinskas.„Kadangi labai laukėme, nuotaikos puikios. Anūkė turėjo gimti keliomis dienomis anksčiau, tai jau labai nekantravome“, – 15min komentavo senelis.

Laidų vedėjas sako šią žinią su žmona Inga Valinskiene išgirdęs kelyje Nida-Vilnius. „Išvažiavome normalūs žmonės, o grįžome jau seneliai“, – šmaikštavo A.Valinskas.

„Būti seneliu tai nieko baisaus, bet su močiute po to miegoti, tai žinote, jau iššūkis bus“, – dar anksčiau 15min juokaudamas sakė Arūnas Valinskas.

Tačiau nuo šiol jam teks priprasti miegoti su močiute – jųdviejų sūnui Arūnui ir jo mylimajai, burnos higienistei Viktorijai Denisovaitei gimė mergaitė.

Laimingi tėvai savo pirmojo kūdikio be galo laukė. Dar anksčiau kalbintas Arūnas jaunesnysis pasakojo, kad anksčiau galvojo, jog pasiruošimas priimti vaikelį į šeimą bus labai sudėtingas procesas, tačiau kai su tuo susidūrė, pripažįsta, kad nauji rūpesčiai netgi malonūs ir jaudinantys.

„Kai suprantu, kad iš tikrųjų čia bus mano vaikas, visiškai kitaip žiūriu į drabužėlių rinkimą, tų pačių plytelių ieškojimą, spalvos rinkimą. Tai nebekelia jokios baimės“, – juokėsi jis.

Beveik dvejus metus draugaujanti pora vienas kitą jau vadina vyru ir žmona. Tačiau oficialiai žiedais jiedu dar neapsimainę.

„Aš šeimą traktuoju šiek tiek plačiau nei biurokratija. Mes kalbame vienas su kitu taip, kaip jaučiamės. Man norisi ją vadinti žmona. O dėl vestuvių šventės esame kiek liberalesni. Tikrai nebėgsime greit tuoktis, nemanome, kad tai dabar būtina. Suplanuosime ir padarysime tada, kai jau vaikas galės savomis kojomis ateiti ir būti liudininku. Tuoktuvės „iš reikalo“ paneigia visą šios šventės esmę“, – 15min kalbėjo Arūnas Valinskas jaunesnysis.

A.Valinskas jaunesnysis nuo vasario pradėjo dirbti TS-LKD frakcijos nario Mykolo Majausko komandoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Arūno Valinsko sūnus pradeda darbą Seime: „Belieka linkėti, kad neatitrūktų nuo šalies realybės“

Asmeninio albumo nuotr./Arūnas ir Inga Valinskai su sūnumis Šarūnu ir Arūnu
Asmeninio albumo nuotr./Arūnas ir Inga Valinskai su sūnumis Šarūnu ir Arūnu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius