Ingai Stumbrienei – 35-eri: „Vyras svajoja apie 5 vaikus, jo norų negaliu nepildyti“

Penktadienį, spalio 5-ąją, Inga Stumbrienė mini jubiliejų – 35-ąjį gimtadienį. Inga atvira – savo kasdienybėje ji spėjo viską susikurti taip, kaip svajojo dar vaikystėje. Kiekvieną dieną ji jaučiasi laiminga, o svarbiausia – apsupta mylinčios šeimos.
Inga Stumbrienė su šeima
Inga Stumbrienė su šeima / Mindaugo Butkaus ir asmeninio albumo nuotr.

Inga Stumbrienė gimtadienius švęsti mėgsta. Šie metai – ne išimtis. Juolab kai toks gražus jubiliejus. Tiesa, ką tiksliai yra sumaniusi 35-ajai šventei, ji neatskleidė. Iš pradžių reikia paminėti, o tik tuomet įspūdžiais dalintis, įsitikinusi ji.

„Manau, kad tai yra tam tikras atskaitos taškas, kai baigiasi vieni metai, prasideda kiti, kai mes užduodame sau naujus tikslus, brandiname naujas idėjas. Tad šią dieną paminėti netgi būtina“, – šypsojosi Inga.

O ir sulaukti staigmenų, kurias visuomet ruošia vyras su vaikais, Ingai be galo malonu. Tačiau jai pačiai už viską mieliau yra ne materialios dovanos, o tos, į kurias artimieji įdeda širdies.

„Būna, kad šeima paprašo užsiminti, kas man patiktų. Bet gimtadienių nelaukiu dėl to, kad gaučiau vieną ar kitą daiktą, nuvažiuočiau į kokią kelionę. Gimimo dieną mane džiugina bet kokia staigmena – ar dukrytės iškeptas tortas, ar užrašytas atvirukas. Tokios dovanos man yra maloniausios“, – tikino ji.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė su dukra Estela
Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė su dukra Estela

Šeima paprastai sugalvoja, kaip mamą pradžiuginti ne tik dovanomis, bet ir pačia švente.

„Iš tikrųjų vaikų gimtadieniams skiriu daug didesnį dėmesį nei savo pačios. Man patinka kitiems organizuoti, o sau – nelabai. Todėl mano gimtadieniu dažniausiai rūpinasi šeima – ar tai būtų kokia netikėta kelionė, ar vakarėlis“, – 15min pasakojo moteris.

FotoAlibi nuotr. /Inga Stumbrienė su šeima
FotoAlibi nuotr. /Inga Stumbrienė su šeima

O ir bėgantys metai Ingos visai negąsdina. Laimingi juk laiko neskaičiuoja.

„Stengiuosi išnaudoti kiekvieną dieną, kiekvieną pasitaikiusią progą. Todėl metai yra tik skaičiai. Svarbiausia turėti šeimą, kuri yra gyvenimo ramstis, sveikatą ir tikslų – kad niekada nestovėtum vietoje. O jau ar 18 metų, ar 60 metų – jei esi kupinas energijos, idėjų, jei leidžia sveikata – koks skirtumas tas amžius“, – svarstė I.Stumbrienė.

Paklausta, kokie pastarieji metai buvo jos gyvenime, Inga sako – kaip visuomet, su naujais potyriais, pažintimis ir nedingstančia iš veido šypsena.

„Pačius brangiausius dalykus aš turiu – šeimą, sveikus tėvelius. O visa kita yra tik laimės akimirkos, už kurias esu kiekvieną dieną dėkinga. Taip ir šie metai buvo džiugūs, su šeima labai daug keliavome – aplankėme ir Amerikos, ir Azijos pusę, puikūs metai darbe, vaikams – mokykloje. Ko dar daugiau norėti?“ – šypsojosi ji.

Asmeninio albumo nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai
Asmeninio albumo nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai

Pasak Ingos, svarbiausia – nenustoti svajoti, o kai tiki svajonėmis, stengiesi, jos ir išsipildo.

„Būdama maža mergaitė, žaisdama su lėlėmis įsivaizdavau, kokią norėčiau turėti šeimą – vyrą, kurį mylėčiau ir kuris mane labai brangintų, du vaikus – mergaitę ir berniuką. Tuomet turėjau ir labai aiškią viziją, kaip atrodys mano namas. Atsitiko taip, kad dabar panašiame ir gyvename“, – juokėsi Inga.

Nors Ingos šeimos vizija jau išsipildžiusi ir ji sako šiuo metu iš gyvenimo turbūt negalėtų nieko daugiau prašyti, jos vyras Aivaras svajoja apie kur kas didesnę šeimą.

„Kadangi mano vyras svajoja apie 5 vaikučius, savo dideliu noru užkrečia ir mane, todėl, visko gali būti, gal netrukus pasiduosiu jo svajonei. Niekada nesakau niekada. Mano idealios šeimos svajonė jau yra išpildyta, bet negaliu nepildyti ir vyro svajonių, jei jis visą gyvenimą pildė manąsias“, – atviravo Inga.

Mindaugo Butkaus nuotr./Inga Stumbrienė
Mindaugo Butkaus nuotr./Inga Stumbrienė

O be gausesnės šeimos, ar dar ko nors trūksta iki visiškos laimės? „Suktas klausimas, – šypsosi ji. – Jei pasakyčiau, kad nieko netrūksta, tada atrodytų, kad mano gyvenime – nuobodus sąstingis. Jeigu pasakyčiau, kad kažko trūksta, vėlgi reikštų, kad esu nepatenkinta dabartine padėtimi. Pasakysiu taip – dabar esu labai laiminga, o svajonių irgi visuomet turiu.“

Tad būtent to ji sau ir linki: „Svajonių ir jų išsipildymo. Be abejo, ir sveikatos.“

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius