-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingos Krukauskienės gyvenimo svajonė – išmokti šokti

Kai TV3 šokių projekto organizatoriai nusprendė pakviesti Ingą, ji nedvejodama sutiko ir pažadėjo šokiams atiduoti visas jėgas.
Inga Krukauskienė
Inga Krukauskienė / I.Krukauskienės asmeninio archyvo nuotr.

„Nežinau, ar dar kas nors mane pakvies kada į panašų šou, todėl žadu šiam įvykiui skirti daug laiko ir jėgų, kad patirčiau didelį malonumą“, – sako verslininkė, eilėraščius rašanti Inga Krukauskienė, pasivadinusi Ingos Dream (Svajonė) slapyvardžiu.

Nuo rudens šokių aikštelėje žavėti TV3 žiūrovus pasiryžusi Inga jau dabar sulaukė didelio palaikymo ir pritarimo iš šeimos, kolegų, draugų bei dvidešimtmečio šokių partnerio.

„Jis man kaip sūnus“, – kvatoja Inga.

Neseniai pristačiusi jau ketvirtą savo knygą, 42-ejų moteris ne tik galvoja apie šokius ir jų sudėtingumą, bet ir apie apdarus.

„Pasiruošimas yra taip pat smagus procesas. Tokiais atvejais nemėgstu savęs riboti. Tačiau tikrai dėl šokių įvaizdžio pasikliausiu partnerio ir choreografo patarimais“, – sako Inga.

Nors elegantiškoji moteris minėjo, kad šokių partneris jai galėtų tikti į sūnus, vaikinas žada daug ko išmokyti.

„Ji – supermoteris. Švytinti, pozityvi, greitai įsijaučianti į skirtą vaidmenį, plastiška. Manau, kad bus visai neblogas rezultatas, ką iš jos žadu nulipdyti“, – sako dvidešimtmetis klaipėdietis Dominykas Daukša.

Vaikinas, įvairiose amžiaus grupėse net septynis kartus tapęs Lietuvos čempionu, šokęs Vokietijoje, Šveicarijoje, Latvijoje, žada dėl šio projekto iš pajūrio kraustytis į sostinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius