Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Iškart po Naujųjų metų savaitgaliais per TV3 – antras „Moterų alėjos“ sezonas!

„Moterų alėjos“ serialo gerbėjams Naujieji metai atneša džiugią naujieną. Netrukus prasidės antrasis šio stilingo daugiaserijinio filmo sezonas. TV3 televizija jau nuo sausio 9 dienos savaitgaliais 18.10 val. jį dovanoja pamėgusiems žiūrovams!
Pagrindinį herojų - prodiuserį Miką Katulį įkūnys aktorius Dainius Svobonas
Pagrindinį herojų - prodiuserį Miką Katulį įkūnys aktorius Dainius Svobonas / Serialo kūrėjų nuotr.

Pirmasis sezonas gerokai įaudrino „Moterų alėjos“ veikėjų aistras. Jos neišblės ir naujoje serialo dalyje. Karšta Miko, kurį vaidina aktorius Dainius Svobonas, vasara tęsis. Aistringoje bei nuotykių kupinoje istorijoje ir toliau žiūrovai matys savo pamėgtus Kauno teatro aktorius. Liubomiras Laucevičius – Šlikas, Asta Steponavičiūtė – Jolita, Lina Kaladytė – Kristina, Olita Dautartaitė – Sofija, Tomas Erbrėderis – Aloyzas ir kiti dramatiško bei nuotaikingo siužeto veikėjai papasakos apie naujas pinkles, tarpusavio intrigas ir tikrų jausmų paieškas.

Talentingas prodiuseris Mikas taip įniko į „Kauno ponios“ konkurso organizavimo peripetijas, kad pamiršo viską aplinkui. O šalia jam niekada netrūko simpatiškų merginų... Aplink žavų vyrą ratus sukti ėmė Kauno bandito Šliko dukrelė Jolita. Būtent dėl jos Mikas susikivirčijo su savo drauge Kristina, kuri nepakęsdama mylimojo išdavystės bandė žudytis ir dėl to pakliuvo į psichiatrijos ligoninę. Meilės nuotykiais garsėja ir Miko mama Sofija. Buvusi Muzikinio teatro primadona vieną paskui kitą tempiasi naujus kavalierius. Tačiau vienas jų miršta besimaudydamas jos vonioje. Paaiškėjo, kad velionis buvęs garsus tokių patiklių moteryčių mulkintojas. Negana to, jis – Aloyzo, geriausio Miko draugo ir bendradarbio, tėvas. Jis sūnui paliko didžiulį iš moterėlių išviliotą turtą...

Kaip įvyks didžiojo turto dalybos ir kuo baigsis ši painiava, sužinosite jau netrukus. Sofijai tuo tarpu meilės nuotykių maža. Ji netrukus įsimyli žinomą psichiatrą Vincą Bareišą. Šis kaip tik gydo į ligoninę pakliuvusią Miko mylimąją Kristiną. Bareiša Sofijai papasakoja, kad jos sūnaus mergina laukiasi. Tačiau Mikas, regis, nenusiteikęs leistis į avantiūrą su vystyklais. Juolab kad Mikui rūpesčių nuolat pridaro ir jo pirmoji dukra Monika. Tai į muštynes įsivelia, tai avariją padaro. Mikas nusprendžia, kad dukrai reikia veiklos, ir įkiša dirbti į restoraną... Ten pat įsidarbina ir įskaudintos Kristinos brolis Simas – o jis mielai atkeršytų už sesers ašaras. Nauji „Moterų alėjos“ gyventojų nuotykiai naujajame serialo sezone bus dar labiau intriguojantys ir nenuspėjami.

Antrasis serialo „Moterų alėja“ sezonas – nuo sausio 9 dienos savaitgaliais 18.10 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius