Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištekėjo D.Meiželytės dukra Juta: „Žiguli“, jaukumas ir nuotakos ruošti desertai

Saulėtą penktadienio popietę Vilniaus santuokų rūmuose žiedus sumainė žinomos politikės, atlikėjos, renginių vedėjos Donaldos Meiželytės dukra Juta Svilaitė (24) ir jos mylimasis, ilgametis pažįstamas Žilvinas Valančius (34). Vestuves jaunieji planavo patys, todėl viskas taip, kaip jie ir svajojo: paprastai ir jaukiai.
Juta Svilaitė ir Žilvinas Valančius, Donalda Meiželytė, vestuvių akimirkos
Juta Svilaitė ir Žilvinas Valančius, Donalda Meiželytė, vestuvių akimirkos / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jaunuosius Jutą Svilaitę ir Žilviną Valančių paskutinio šios vasaros penktadienio popietę į šventę atvežė jų draugas visiems gerai žinomu automobiliu – žiguliu.

Juta, kaip 15min pasakojo jos mama Donalda Meiželytė, neseniai apsigynė menų bakalaurą Londone. Prieš šias studijas ji mokėsi kulinarijos, todėl vestuvėse puikuosis pačios nuotakos pagaminti desertai.

Jutos išrinktasis Žilvinas dirba Lietuvos nacionaliniame dailės muziejuje. Pažįstami jiedu, kaip Donalda teigia, labai seniai.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Kadangi pora kaupia pradiniam buto įnašui, vestuves planavo patys, jos išėjo nedidelės ir jaukios. Šventėje svečių planavo būti apie 40, iš jų – nemaža dalis giminaičių.

„Man labai žavu, kad vaikai patys vasarą dirbo ir užsidirbo šiai šventei, o mane tik informavo, kad atvykčiau. Šiais laikais tai man toks vau, labai fainiai ir smagiai.“

Tiesa, vestuvių šventėje vis dėl to bus ir šiek tiek pačios Donaldos indelio.

„Aš jiems kiek galiu, tiek talkinu. Vakaro programą sužiūrėjau, paruošiau staigmeną“, – šypsodamasi pasakojo D.Meiželytė.

Staigmena, kurią paruošė mama, turėjo labai nustebinti jaunuosius – vidurnaktį pasirodė grupė „Ritmas kitaip“ iš Šiaulių.

„Pagalvojau, kad tas akcentas prieš dvyliktą valandą turi būti kitoks, nes fejerverkai – neekologiška, šampano nenorėjau, nes kam tiek alkoholio ir bereikalingų burbulų. O muzika kuria emociją, tai man atrodo svarbiausia“, – atskleidė Donalda.

Donata Meiželytė apie Jutą buvo pasakojusi dar tada, kai merginai buvo vos vienuolika metų. Tada ji sakė, kad dukrytė yra mažutė ir kai Donaldai teikia dovanas, atviruke parašo „Dainuojančiai mamai. Bučiukas“.

„Miela! Tačiau kartais, kai mudvi einame į parduotuvę ir aš pradedu niūniuoti, ji sudraudžia: „Mama, tu vėl dainuoji.“ Jei užsimirštu, pakartoja: „Girdžiu, kad vis tiek niūniuoji (juokiasi).“ Juta – rimta, kartais mane sudrausmina, juk bet kokiu atveju mano – meninė natūra“, – 2008 metais pasakojo D.Meiželytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius