-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įžymybės originaliai kviečia į rinkimus: kas – iš baseino, kas – repuodami apie visagalį tušinuką

Šią savaitę laikome svarbų pilietiškumo egzaminą – einame arba neiname balsuoti Seimo rinkimuose. Prie to, kad einančių būtų daugiau, socialiniuose tinkluose savais metodais stengiasi prisidėti ir garsenybės.
Merūnas Vitulskis, Mantas Stonkus, Inga Jankauskaitė
Merūnas Vitulskis, Mantas Stonkus, Inga Jankauskaitė / 15min, Luko Grušecko/Evelinos Sabaliauskaitės, 15min nuotr.

Prieš kurį laiką viena garsi sporto trenerė dalyvauti rinkimuose kvietė dalydamasi erotinėmis fotosesijomis, tačiau išradingų būdų, kaip priminti rinkėjams apie spalio 11-ąją vyksiančius Seimo rinkimus ir jau dabar prasidėjusį išankstinį balsavimą, galima sugalvoti ir kur kas daugiau.

Štai aktorius Mantas Stonkus baseine nufilmavo politinės reklamos parodiją. Jo įkūnijamas personažas pareiškė esantis Centrinės bedarbių bendruomenės partijos narys. Pridūręs, kad yra pasiruošęs nuskandinti šalį, šoko į baseiną.

„Ateik balsuoti – nebūk lavonas“, – šalia šmaikštaus vaizdo įrašo rašė M.Stonkus, tikriausiai tikėdamasi, kad išrinksime tuos, kurie šalies nenuskandins.

Kitos garsenybės ateiti prie balsadėžės ragina dainuodamos. Internete pasirodė muzikinis klipas „Visagalis tušinukas“ apie tai, kad kiekvienas, rinkimų metu tušinuku uždėjęs kryžiuką rinkimų biuletenyje, gali prisidėti prie Lietuvos ateities.

Dainoje įžymybės repuoja, o prie tokios idėjos prisidėjo atlikėjai Saulius Urbonavičius-Samas, Lukas Pačkauskas, Maksas Melmanas, Merūnas Vitulskis. Muziką kūriniui parašė Stano, įdomu ir tai, kad žodžių autorė – aktorė Inga Jankauskaitė.

„Jau kelias savaites stebint kaip niekada agresyvią ir didelę į rinkimus stojusią „acto garintojų“, „voldemortų“, „lazdų garbintojų“ ir panašių ateivių jūrą, gimė „Visagalio tušinuko“ partizaninis judėjimas...

Gerai suprantame, kad kai kurių individų smegenų darbo neperprogramuosi, todėl Lietuvos muzikos grandai dabar ugningai kreipiasi į visus tuos, kuriems virš 18-os. Tam, kad jiems būtų suprantamiau, dėl jų „senukai“ net užrepavo“, – pasidalijęs klipu rašė prodiuseris Dominykas Kubilius.

VIDEO: Visagalis Tušinukas

Primename, kad išankstinis balsavimas Seimo rinkimuose prasidėjo pirmadienį, spalio 5-ąją, ir tęsis iki ketvirtadienio, spalio 8-osios, imtinai.

Spalio 9 ir 10 dienomis bus galima balsuoti namuose, o patys Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną, sekmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius