Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozas Statkevičius atsiprašė už skandalingąjį interviu: „Nesupratau, su kuo šneku“

Juozas Statkevičius prabilo, kokių grasinimų sulaukė po to, kai davė skandalingąjį interviu Kremliaus propagandiniam portalui. Dizaineris tuo pačiu atsiprašė už tai, kas įvyko.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Stop kadras

„Mano telefonas lūžo nuo palaikymo žinučių, kurių gavau iš viso pasaulio. Gavau ir grasinimų. Tačiau su jais labai paprasta – visos grasinančios žinutės perduodamos pareigūnams“, – gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pirmadienio vakarą pasakos dizaineris.

„Kedžio likimas tavęs laukia...“, – tokio grasinimo tvirtina sulaukęs Juozas Statkevičius.

Madų kūrėjo Juozo Statkevičiaus interviu Kremliaus portale „Sputnik“ pasirodė praėjusio pirmadienio popietę. Jame iš dizainerio lūpų Lietuvai buvo skiriami kartūs žodžiai.

Anot Juozo, „Padėtis Lietuvoje pasikeis tik tada, kai pasikeis visa valdžia, įskaitant ir prezidentą“, „To, kas vyksta Lietuvoje, neįmanoma kentėti“, „Rusija mano mylima šalis, dievinu Rusiją“, „Aplink mus tik priešai. Lenkai – priešai, rusai – priešai, latviai – priešai“, „Per 27-erius Nepriklausomybės metus Lietuvoje niekas nepasikeitė“. Tai tik keletas dizainerio minčių, kurios buvo cituojamos skandalingame interviu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po J.Statkevičiaus interviu Kremliaus portale A.Tapinas rėžė: „Juozai, tu esi skuduras“

Kalbėdamas su laida „Nuo... Iki...“, Juozas Statkevičius prisiminė, kad interviu Kremliaus propagandiniam portalui „Sputnik“ davė daugiau nei prieš mėnesį. Jis papasakojo apie aplinkybes, kuriomis buvo duotas skandalingasis interviu vėlų vakarą, jam grįžtant namo. „To puslapio atstovai man skambino daugiau nei dešimt kartų – atsiliepiau neapsikentęs. Ne tik nesupratau, iš kur man skambinama, tačiau, tiesą sakant, net nenugirdau. Daug klausinėjo apie spektaklius, teatrą“, – pasakojo Juozas.

Juozas Statkevičius tikina gavęs gerą pamoką. „Dabar būsiu pamokytas, belieka atsiprašyti, – sako Juozas. – Nuoširdžiai atsiprašau, nes nesupratau, su kuo šneku. Žodžiai buvo pastiprinti ir išimti iš konteksto“.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ - šį pirmadienį, 20.30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius