-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Veklenko Tel Avive susipažino su garsiu ginklų modeliu: „Turiu silpnybę tokioms moterims“

Dvi savaites Izraelyje viešėjęs Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ laisvo laiko turėjo nedaug, tačiau spėjo ne tik pakeliauti, bet ir praplėsti pažinčių ratą. Socialinių tinklų dėka Jurijus Veklenko Tel Avive susipažino su daugiau nei 500 tūkst. sekėjų „Instagram“ turinčia gražuole, ginklų modeliu Orin Julie.
Jurijus Veklenko Tel Avive susipažino su garsiu ginklų modeliu Orin Julie
Jurijus Veklenko Tel Avive susipažino su garsiu ginklų modeliu Orin Julie / „Instagramo“ nuotr.

Visos eurovizinės kelionės metu Jurijų persekiojo klausimai apie antrąją pusę, o į juos atlikėjas visuomet atsakydavo itin diplomatiškai. Jurijus ne kartą sakė, kad šiuo metu jo gyvenime yra svarbiausia muzika, todėl laiko nei santykiams, nei pasimatymams nelieka.

Vis dėlto atlikėjas pripažino, kad jis, kaip ir daugelis jaunų žmonių, turi populiarią pažinčių programėlę „Tinder“. Kaip pats pasakojo, ją atsisiuntė prieš kelis metus, kartas nuo karto vis išbando ir buvo keliuose pasimatymuose.

„Atsisiunčiau įdomumo vedinas. Nelabai ten su kuo bendrauju, bet smagu tiesiog patikrinti, kaip tave vertina kiti“, – pasakoja atlikėjas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jurijus Veklenko išvyko į generalines repeticijas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jurijus Veklenko išvyko į generalines repeticijas

Į kelis „Tinder“ pasimatymus nuėjęs Jurijus sako, kad tai yra smagus eksperimentas, tačiau, deja, šios pažintys į rimtesnes draugystes neišaugo.

Ir nors šiuo metu Jurijus sako visą savo dėmesį toliau skirsiąs tik muzikinei karjerai, naujo albumo pristatymo koncertams, pažinčių programėle besinaudojančios merginos neturėtų nustebti, jei ten išvys ir „Eurovizijos“ žvaigždę. Ir, kaip sako Jurijus, kuklintis tikrai nereikėtų, nes jis labai mielai atsako į pasiūlymus išgerti kavos.

15min studijoje Jurijus pasakojo apie pasimatymus ir „Tinder“

VIDEO: Jurijus Veklenko Izraelyje susipažino su ginklų modeliu: „Tokioms moterims negaliu atsilaikyti“

Tiesa, šią programėlę Jurijus išbandė ir Tel Avive, tačiau juokėsi, kad svečioje šalyje rezultatai buvo kur kas liūdnesni. Jis nesulaukė nė vieno „match“ ( šioje programėlėje tinkami kandidatai suporuojami tik tuomet, jei abu vienas kitam išreiškia susidomėjimą).

„Lieku prie nuomonės, kad lietuvaitės visomis prasmėmis yra žymiai gražesnės“, – ištyrinėjęs svečios šalies merginas sako Jurijus.

„Instagramo“ nuotr. /Jurijus Veklenko Tel Avive susipažino su garsiu ginklų modeliu Orin Julie
„Instagramo“ nuotr. /Jurijus Veklenko Tel Avive susipažino su garsiu ginklų modeliu Orin Julie

Viešėdamas Tel Avive Jurijus spėjo ir nueiti į pasimatymą. „Instagram“ dėka jis susipažino su žinomiausiu pasaulyje ginklų modeliu Orin Julie. Ne tik susipažino, bet ir turėjo progą pabendrauti su socialinių tinklų žvaigždės šeima.

„Aš sutikau, nes ne paslaptis, kad man labai patinka ginklai. Tiesa, aš esu griežtai prieš smurtą, niekada nebuvau medžioklėje, bet susidomėjimas karyba yra didelė dalis mano gyvenimo. Taip, turiu ir silpnybę moterims su ginklais“, – juokiasi atlikėjas.

Ginklų modelis Orin Julie turi daugiau nei 500 tūkst.sekėjų:

Jurijaus ir Orin pasimatymas vyko netoliese viešbučio, kuriame Lietuvos atstovas buvo apsistojęs su Lietuvos delegacija. Tuo metu ginklų modelis vakarieniavo su savo šeimyna, prisijungė ir Jurijus.

„Kartu pavakarieniavome, pabendravau su jos mama, sese, visa šeimyna. Mane labai šiltai priėmė, tai jų kultūrai yra visiškai natūralu. Jie labai mėgsta bendrauti su žmonėmis, mielai kviečiasi užsukti į svečius“, – sako Jurijus.

Visą pokalbį su Jurijumi išgirsite čia:

VIDEO: Jurijus Veklenko atvirai apie tai, ko nematė žiūrovai: nuo pasimatymų iki konkurencijos su S.Lazarevu

TAIP PAT SKAITYKITE: Iš „Eurovizijos“ sugrįžęs J.Veklenko: „Sužinojęs, kad man pritrūko vieno balo, isteriškai juokiausi“

TAIP PAT SKAITYKITE: Tik 15min: Tel Avive aktyviai gyvenantis Jurijus Veklenko sportą atrado po stuburo lūžio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius