Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Mejeris kviečia namuose išmokti sambos judesių: žiūrėkite nuotaikingą vaizdo įrašą

Internetą įspūdingais šokių judesiais drebinantis šokėjas Justinas Mejeris-Ustin (23) nusprendė padaryti dovaną 15min skaitytojams – išmokyti sambos judesių. Į savo namus įsileidęs braziliško šokio stiliaus žavesį, Justinas atsakingai, kiekvienu judesiu bei muzikos ritmu, kviečia karantiną praleisti naudingai.
Justinas Mejeris
Justinas Mejeris / Stopkadro nuotr.

Justino Mejerio, o dar kitaip sceniniu vardu prisistatančio Ustin, vardą daugelis žino jau nuo vaikystės. Vaikinas ant pramoginių šokių parketo sukasi nuo penkerių metų, praėjusiais metais su kolege Ieva Riepšaite tapo projekto „Šokio Revoliucija“ nugalėtojais, pastaruoju metu jis sulaukia ir įvairiausių pasiūlymų dalyvauti užsienio šokių projektuose. Visgi šiuos planus truputį pakoregavo Lietuvoje paskelbtas karantinas.

Tačiau, jei kam nors pritrūko idėjų, ką būtų galima nuveikti namuose, Justinas rado sprendimą – pasimokyti šokti. Tiesa, tai ne bet kokio šokio pamokos, o Brazilijoje labai populiarios sambos.

Šokį galite išmokti čia:

VIDEO: Ustin sambos šokio pamokos

Vaizdo įraše matyti, kaip šokėjas nuosekliai demonstruoja kiekvieną šokio judesį. Pakartoja tas pačias vietas, kad būtų lengviau įsiminti. Ir galiausiai pačioje pabaigoje, skambant populiariai dainai „Dance Monkey“, pademonstruoja visą sambos šokio judesių kombinaciją. Tad paskutiniam akcentui svarbiausia gera nuotaika ir noras mokytis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius