Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Lavrinovičius oro uoste pasitiko „Misis Pasauliu“ tapusią žmoną: „Reiks kreiptis „jūsų didenybe“

Kinijoje vykusiame grožio konkurse „Mrs.Globe 2017“ („Misis Pasaulis 2017“) nugalėtojos karūną iškovojusi krepšininko Kšištofo Lavrinovičiaus žmona Tatjana Lavrinovič grįžo į Lietuvą, penktadienio rytą Vilniaus oro uoste vyko jos sutiktuvės.
Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai su vaikais
Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai su vaikais / 15min ir Mrs Globe nuotr.

Į Lietuvą Tatjana turėjo parskristi vėlyvą ketvirtadienio vakarą, tačiau vėlavus išskristi lėktuvui iš Kinijos, skrydį teko pavėlinti.

Pasveikinti iš Kinijos per Maskvą grįžusios gražiausios pasaulyje ištekėjusios moters čia atvyko Tatjanos vyras Kšištofas su trimis jųdviejų vaikais. Krepšininko dvynys brolis Darjušas, tėvai, geriausia Tatjanos Lavrinovič draugė.

Rankose laikydamas gėlių puokštę Kšištofas neslėpė – žmona jis labai didžiuojasi.

„Jau seniai tokių emocijų nebuvau patyręs. Ir sveikinimų daug gavau... net kai Europos čempionu tapau taip manęs nesveikino. Labai didžiuojuosi žmona, labai džiaugiuosi“, – 15min sakė Kšištofas.

Žiūrėkite video:

VIDEO: Į Vilnių parskrido „Misis Pasaulis“ laimėtoja Tatjana Lavrinovič

Pasak Tatjanos, reprezentuoti Lietuvą dabar bus ne pati lengviausia, tačiau labai įdomi užduotis. Nepaisant to, ji sako esanti pasiruošus tą daryti.

„Buvo labai įdomu. Visą konkursą galvojau apie Lietuvą. Kai lietuvės dalyvavo „Mis Pasaulis“, „Mis Visata“, kai dalyvavo Patricija – tuomet žiūrėjau ir galvojau, kad tikrai ji labai graži mergina ir net nepateko į finalą. Stebėjausi ir galvojau, nuo ko čia priklauso? Ar kad šalis maža, ar kokia politika? Tačiau manau, kad tai priklauso ne nuo šalies“, – sakė Tatjana.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Tatjanos Lavrinovič sutiktuvės oro uoste
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Tatjanos Lavrinovič sutiktuvės oro uoste
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Tatjanos Lavrinovič sutiktuvės oro uoste
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Tatjanos Lavrinovič sutiktuvės oro uoste

Konkurse ji ryžosi dalyvauti po ilgos pertraukos – ar nebuvo sunku prisiversti? „Pirmą dieną buvo sunku, tačiau paskui viskas po truputį pavyko. Buvo labai smagu ir labai įdomu. Labai trūksta miego ir kojos labai skauda, tačiau nieko baisaus“, – juokėsi Tatjana.

Pasak jos, žengimas į sceną buvo tarsi šventė. Priešingai nei trys dienos prieš didįjį finalą – jos pareikalavo tiek fizinių pastangų, tiek psichologinio pasiruošimo.

„Per tris dienas miegojau tik dešimt valandų, o pats pasiruošimas – su suknelėmis, repeticijos, visa tai truko apie 30 valandų“, – pasakojo tituluota gražuolė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kšištofo Lavrinovičiaus žmona Tatjana Kinijoje laimėjo konkursą „Misis Pasaulis“

„Misis Pasaulis“ jos akimis praėjo sklandžiai, be jokių nesusipratimų. Netrūko ir konkurencijos, tačiau Tatjanai pavyko įveikti kitas dalyves ir pasipuošti nugalėtojos karūna. Ar buvo lengva? Ne. Iki tos akimirkos, kol teko pristatyti bikinį, Tatjana sako kovojusi su stresu. „Prieš šį pasirodymą labai jaudinausi, tačiau dar rūbinėje choreografas man sakė – viskas gerai, tik šypsokis. Tuomet pagalvojau – jau pusę konkurso praėjo, galiu šypsotis“, – sakė Tatjana.

Dvi savaites Kinijoje praleidusi Tatjana ten veiklos turėjo kiekvieną minutę, jos grafikas konkurse buvo kruopščiai suplanuotas. „Kiekvieną dieną reikėjo keisti po dvi tris sukneles, buvo negalima niekur vėluoti. Mums net sakė, jei kartą kur nors bent šiek tiek pavėluosi – niekada nebūsi nugalėtoja“, – pasakojo ji.

Tai buvo pirmas kartas, kai Tatjana ilgesniam laikui kur nors išvyko be vaikų. Todėl neslepia – per šias savaites ji jų, kaip ir vyro Kšištofo, kitų šeimos narių labai pasiilgo. Nepaisant to, gražuolė sako, kad šią patirtį vertina kaip vertingą iššūkį.

Mrs Globe nuotr./Tatjana Lavrinovič (centre)
Mrs Globe nuotr./Tatjana Lavrinovič (centre)

Po šios sėkmės Tatjana šypsosi – net jei sulauktų pasiūlymų dalyvauti ir kituose grožio konkursuose, turėtų pagalvoti, kur galima eiti toliau? „Man sakė, kad dar yra konkursas, kur amžius 45 plius, bet reikia dar pagalvoti“, – juokavo ji.

Ji pati sako iki šiol negalinti patikėti sėkme, tačiau jos pergalė iškart po finalo pasidžiaugė ir vyras Kšištofas. „Jis parašė žinutę su žodžiais „na, nieko sau“. O paskui jau užplūdo sveikinimai“, – kalbėjo ji.

Kol kas ji sako kelias dienas norinti skirti poilsiui, o paskui jau ruoš ir švenčių stalą – pergalę reikia pažymėti.

Nuo tada, kai Tatjana išvyko į Kiniją, krepšininkas Kšištofas Lavrinovičius sakė kasdien su ja palaikęs ryšį, žinojo, kaip jai rūpi šis konkursas, žinojo, kaip ji stengėsi ir daug dirbo, kad galėtų pasipuošti nugalėtojos karūna.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Tatjanos Lavrinovič sutiktuvės oro uoste
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Tatjanos Lavrinovič sutiktuvės oro uoste

„Tatjana miegodavo po 3–4 valandas, daug pastangų įdėjo, todėl džiaugiuosi, kad laimėjo. Jai ir pačiai euforija – skambino man po konkurso, net susigraudino iš laimės, apsiverkė. Tas išvykimas jai davė daug naudos, tokia patenkinta grįžo, tiek daug gerų emocijų pasikrovusi“, – 15min kalbėjo jis.

Tad koks jausmas būti gražiausios pasaulyje ištekėjusios moters vyru? „Tatjana – mano karalienė! Man ji visuomet buvo pati gražiausia, protingiausia, mylimiausia. Skirtumas tik tas, kad dabar – tituluota. O daugiau.... Gal tik man pačiam sunkiau bus, sunkiau bus susikalbėti dabar, reiks kreiptis „jūsų didenybe“, reiks ant rankų nešiot. Bet ir nešiosiu!“ – linksmai kalbėjo K.Lavrinovičius.

15min primena, kad konkurse „Misis Pasaulis 2017“ įvertintos buvo ir Ukrainos, Honkongo, Antigvos bei Didžiosios Britanijos atstovės, jos tapo vicemis. Tuo tarpu publikos simpatijas iškovojo Vakarų Azijos atstovė, azijietės triumfavo ir Metų moters bei konkurso ambasadorės kategorijose.

Dar anksčiau kalbėdama apie dalyvavimą grožio konkurse T.Lavrinovič 15min sakė, kad jai tai – didelis išbandymas, o kartu ir smagus gyvenimo nuotykis.

Nors mados virtuvė jai – nesvetima. Anksčiau ji ne kartą yra dalyvavusi grožio konkursuose, dirbo kaip fotomodelis, vaikščiojo ir podiumu. Tačiau moteris prisipažįsta, kad konkursus ji jau buvo seniai pamiršus, ir minčių kada nors vėl čia pasirodyti, visai neturėjo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kšištofo Lavrinovičiaus žmona Tatjana Kinijoje laimėjo konkursą „Misis Pasaulis“

VIDEO: Presentation for Mrs. Globe 2017#Mrs. Lithuania

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius