-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karina Krysko su sūnumi Majumi įsiamžino pasakiškoje fotosesijoje: „Laikas su šeima – brangiausias“

Gruodžio mėnuo dainininkei Karinai Krysko-Skambinei – pats darbymetis. Per darbų sūkurį atlikėjai vos pavyksta rasti laiko dovanų pirkimui ar eglutės puošimui. Tad šiemet dainininkė rado išeitį – įsigijo kėnio kompoziciją, kurią puošia visus namus ypatingu kvapu apgaubusios dekoracijos. Mamai su sūnumi Majumi prieš šventes pavyko surengti ir šventinę fotosesiją.
Karinos Krysko-Skambinės ir sūnaus Majaus fotosesija
Karinos Krysko-Skambinės ir sūnaus Majaus fotosesija / „Elfai“ nuotr.

„Gruodis jau ne vienerius metus yra pats užimčiausias metų laikas, tad jau esu pripratusi prie intensyvaus etapo. Žinoma, ne visuomet yra lengva, bet kai darbas yra malonumas, tai tikrai nesiskundžiu“, – šypteli atlikėja.

Ir nors kalendoriuje šventinis mėnuo yra pilnas koncertų, Karina Krysko džiaugiasi spėjusi šventinę nuotaiką atnešti į namus – mėnesio viduryje Karinos ir Sauliaus Skambinų namuose sutvisko eglė. Tiesa, šiemet – išties išskirtinė.

Anksčiau Skambinai dėl darbų gausos ne visuomet spėdavo pasipuošti eglę, tačiau pernai Majaus auklė, besiverčianti ir floristika, šeimai įteikė nedidelį žaliaskarį kūrinį, sukomponuotą iš kėnio šakų.

Šiais metais šeimyna užsisakė būtent tokią eglutę, tik jau didesnę. Pagal Karinos Krysko užsakymą žaliaskarę puošia natūralios, visus namus šventiniuose kvapuose paskandinančios dekoracijos.

„Norėjau, kad eglė būtų natūrali, neperkrauta, o ją puoštų natūralūs papuošimai, cinamono lazdelės, sausainiai. Vėliau papuošėme lemputėmis, o Majus dar turėjo užduotį ją apipurkšti sniegu“,– 15min pasakoja atlikėja.

Kadangi dėl darbų gausos eglės nepavyko parsigabenti taip anksti, kaip norėtųsi, Karina Krysko džiaugiasi, kad tokia kompozicija šeimą džiugins išties ilgai.

„Norėjome eglę pasipuošti kaip įmanoma greičiau, juk šventės taip greitai praeina, kad net nebūna laiko jomis pasidžiaugti. Visgi nepavyko, tačiau ši eglutė stovi ilgai, spygliai mažiau byra, tad šiuo kūriniu planuojame pasidžiaugti bent iki sausio galo. Tiesa, kadaise egle iki pat pavasario džiaugėmės“, – juokiasi Karina.

Eglės Juozaitytės nuotr./Karina Krysko su sūnumi Majumi
Eglės Juozaitytės nuotr./Karina Krysko su sūnumi Majumi

Koncertų maratonas nenutrūko iki pat švenčių – dieną prieš Kūčias Karinos laukė pasirodymas sostinėje. Tačiau iškart po jo bėgo ruoštis šventėms. Kūčios Skambinų šeimai – šventa diena.

„Ir kas benutiktų, tiek per šv. Kūčias, tiek per šv. Kalėdas būtinai turime kartu su visa šeima susėsti už stalo“, – sakė K.Krysko-Skambinė.

Jau kelerius metus iš eilės visa šeimyna susirenka būtent Skambinų namuose, kur skanauja suneštiniu maistu.

„Visi atvyko pas mus į namus, atvažiavo mano ir Sauliaus mamos, sesė ir darėme bendrą suneštinį balių. Kadangi kiekvienais metais laikomės dvylikos patiekalų tradicijos, tad tik apsitariame, kas už ką atsakingi, o aš griebiausi savo firminio karališkų krevečių patiekalo“, – šypsosi K.Krysko-Skambinė.

Šventinė Karinos Krysko ir sūnaus Majaus fotosesija:

Tai nėra vienintelė šeimos tradicija. Karina, kartu su sūnumi, pernai pirmą kartą rašė laišką Kalėdų Seneliui. Šįmet šeima šią mielą „procedūrą“ vėl pakartojo. Tiesa, pati Karina sakė savo norų raudonskruosčiam dovanų teikėjui niekuomet nėra išdėsčiusi raštu.

„Mano močiutė buvo labai atvira, todėl tai, kad Kalėdų Senelio nėra, ji man pasakė, kai buvau maždaug šešerių. Vėliau tėtis, sumaniai padėjęs namuose dovanas, buvo trumpam sugrąžinęs tikėjimo stebuklu jausmą“, – prisiminė dainininkė.

Dabar Skambinų šeimoje Kalėdų Senelis atkeliauja tik pas vaikus. „Esame sutarę, kad vienas kitam dėmesio skirsime tuomet, kai bus daugiau laiko, kad dovanų pirkimas netaptų vertimusi per galvą, netektų dovanoti nereikalingų dovanų“, – sako Karina.

Geriausia dovana šeimynai šiemet tapo šventinė fotosesija, kurioje Karina Krysko įsiamžino kartu su sūnumi Majumi. Dviese tapę drabužių linijos „Elfai“ modeliais, abu, kaip sako Karina Krysko, visam gyvenimui turės nuostabų prisiminimą apie pagrindinį šių švenčių akcentą – brangų laiką su šeima.

TAIP PAT SKAITYKITE: Greta Lebedeva su vyru Aleksandru pirmą kartą parodė sūnų Eldarą: „Šios šventės mums – ypatingos“

TAIP PAT SKAITYKITE: Ugnę Galadauskaitę šedevrais virtuvėje lepinantis Marius Siparis dalijasi kalėdinio deserto receptu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius