-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Karolina Meschino – sunkiai atpažįstama: tamsius plaukus nudažė flamingo spalva

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino (23) ryžosi kardinaliems išvaizdos pokyčiams. Savo kone vizitine kortele tapusius tamsiai rudus plaukus Karolina persidažė rožine spalva. Tiesa, dažymas užtruko net dešimt valandų.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / 15min ir Aistės Kirsnytės nuotr.

Karolina Meschino niekada nevengė drąsiai pildyti savo svajonių, kad ir kokios pašėlusios jos kitiems atrodytų. O panorusi į savo gyvenimą įnešti dar daugiau spalvų, ji ėmėsi drastiškų pokyčių.

Jau anksčiau socialinių tinklų gerbėjams užsiminusi, kad norėtų plaukus nusidažyti rožine spalva, ilgai nelaukė. Gi kada daugiau, nei dabar. Vis dėlto galutinį sprendimą Karolina Meschino priėmė... sekmadienį, pokyčių išvakarėse.

„Sekmadienio vakarą nusprendžiau, kad viskas – tikrai noriu. Sekėjų pagalba susiradau talentingą mergaitę ir ji išpildė mano svajonę. Vadinkite fėja, undinėle – kaip tik patinka“, – 15min juokėsi Karolina.

Aistės Kirsnytės nuotr./Karolina Meschino
Aistės Kirsnytės nuotr./Karolina Meschino

Tiesa, tapimas undinėle užtruko – natūralius, tamsius Karolinos plaukus teko dažyti daugiau nei 10 valandų.

„Jau atrodė, kad su meistre abi išprotėsime, bet jei jau pasiryžau, kelio atgal nėra. Ir nors kai kurie jau rašė, kad plaukus sugadinau, jie ne kojos – ataugs“, – šypsosi Karolina.

Kokia jūsų nuomonė – kuri spalva Karolinai tinka labiau?

Karolina Meschino neslepia, kad tokiems drastiškiems išvaizdos pokyčiams ryžosi pirmąkart. Anksčiau stiprų norą vis užgoždavo baimė, ką pamanys šeima, draugai, sekėjai. Dabar viskas kitaip – socialinių tinklų žvaigždė yra savimi.

„Dar niekada gyvenime nesijaučiau labiau savimi. Esu sau graži, atrodau taip, kaip atrodau viduje. Rožinė likti galėčiau visą gyvenimą (juokiasi). Jaučiuosi tokia laiminga, kad net sunku rasti žodžių“, – sako K.Meschino.

Ji neslepia, kad ryškių pokyčių kol kas nespėjo įvertinti nei tėvai, nei mylimasis Jonas Misevičius: „Niekas nieko nežino, nieko neklausiau, tiesiog padariau taip, kaip noriu..

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius