Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gilia iškirpte aplinkinių dėmesį kausčiusi Karolina Meschino: „Įsivaizdavau, kad atrodys kukliau“

Antradienio vakarą vykusiame trečiajame žurnalo „AŠ Ikona“ gimtadienyje Karolina Meschino tapo vakaro pažiba – tūkstančius sekėjų instagrame turinti mergina papuošė naujausio žurnalo numerio viršelį, o renginio svečius nustebino ekstravagantišku stiliumi.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Garsenybių renginiuose K.Meschino visuomet traukia akį nepriekaištingu ir iki smulkmenų apgalvotu įvaizdžiu, todėl „AŠ Ikona“ vakarėlio svečiai nekantriai laukė vakaro žvaigždės ir svarstė, kaip Karolina atrodys šįkart.

K.Meschino įvaizdis antradienio vakarą buvo netikėtas – mergina prikaustė aplinkinių žvilgsnius, pirmą kartą pasirodžiusi atvira iškirpte.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Žurnalo „AŠ Ikona“ gimtadienio akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Žurnalo „AŠ Ikona“ gimtadienio akimirka

15min K.Meschino pasakojo, kad savo įvaizdžiu rūpinosi paskutinę minutę, tačiau su profesionalų pagalba jai pavyko sukurti dėmesį kaustantį įvaizdį.

„Labai laukiau šio renginio ir jaudinausi, todėl pamiršau pagalvoti, kaip į jį apsirengti. Palyginus su dizainerių standartais, aš esu apkūnesnė, todėl dizainerių suknelės parduotuvėse man netiko, be to, norėjosi apsirengti originaliau, nes renginys – ypatingas. Šįkart kreipiausi į dizainerę Viktoriją Jakučinskaitę, per tris dienas pasiuvome šią suknelę“, – sakė K.Meschino.

Karolina pasakojo, kad šiame renginyje save įsivaizdavo vasariškai – norėjo pakerėti romantišku ir moterišku įvaizdžiu.

„Dažniausiai nešioju vyriškus drabužius ir mėgstu agresyvesnį stilių. Man tai buvo iššūkis, nes jaučiuosi nepatogiai ir ne savo kailyje“, – atviravo Karolina.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Karolina Meschino
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Karolina Meschino
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Karolina Meschino
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Karolina Meschino

K.Meschino savo stiliumi yra be galo patenkinta ir džiaugiasi, kad dėl gilios iškirptės sulaukė ne kritikos, o komplimentų.

„Niekada gyvenime nesu viešai pasirodžius su tokia gilia iškirpte. Nežinau, kas užplaukė, tiesiog pagalvojau tą akimirką, kad taip reikia. Įsivaizdavau, kad viskas atrodys kukliau, bet labai džiaugiuosi rezultatu ir dėkoju Viktorijai. Abi esame patenkintos, nors ir nesijaučiu patogiai dėl tos iškirptės. Bet kokiu atveju, kitų reakcija yra labai pozityvi ir svarbiausia, kad niekas neiškrito“, – juokėsi Karolina.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pramogų pasaulio ir instagramo žvaigždės susibūrė ikoniškame vakarėlyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius