-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno mero sūnus, lenktynininkas D.Matijošaitis tapo tėvu: į gimdymo namus skubėjo iš Lenkijos

Gegužės 15-ąją lenktynininkas, „Vičiūnų“ kompanijos prekės ženklų vadovas Dainius Matijošaitis (33) su širdies drauge, odontologe Monika Pitkauskaite (28) tapo tėvais. Porai gimė sūnus. Šią žinią 15min patvirtino pats Dainius.
Dainius Matijošaitis ir Monika Pitkauskaitė
Dainius Matijošaitis ir Monika Pitkauskaitė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno mero Visvaldo Matijošaičio sūnus D.Matijošaitis 15min pasakojo, kad sūnus gimė iš karto po vidurnakčio, gegužės 15-ąją. Kelis metus santykius puoselėjančiai porai tai – pirmas vaikas.

„Esame beprotiškai laimingi. Ir iš mamos jokių nusiskundimų negirdėjau, tiek ji, tiek sūnus jaučiasi puikiai. Dar iki galo sunku suvokti, kas įvyko. Vaikutis atrodo dar toks gležnas, o mums, patirties neturintiems tėvams, dar baisu jį paimti, kažką daryti. Bet galiu pasakyti, kad niekas neatperka šito jausmo“, – 15min sakė Dainius.

Ir nors tėvai jau seniai žinojo, ko laukiasi, kol kas dėl mažylio vardo dar neapsisprendė. Tėvai jau turi kelis stiprių vardų variantus, bet nenori.

Justinos Butkutės nuotr./Monika Pitkauskaitė ir Dainius Matijošaitis
Justinos Butkutės nuotr./Monika Pitkauskaitė ir Dainius Matijošaitis

Tiesa, pagal prognozes pirmagimis pasaulį turėjo išvysti gegužės 25-ąją dieną, o pasikeitę planai būsimam tėčiui sukėlė nemažą jaudulį. Gegužės 14-ąją jis trumpam darbo reikalais išvyko į Lenkiją, tačiau netrukus sulaukė žmonos žinutės: „Važiuoju į ligoninę“.

„Tai buvo viena paskutinių darbo kelionių prieš sūnaus gimimą. Ir dar juokavau, kad ji gali gimdyti bet kada, išskyrus pirmadienį. Bet man taip visada nutinka, – juokiasi D.Matijošaitis. – Tad turėjau papildomas kelias valandas streso, bet džiaugiuosi, kad spėjau atskristi likus kelioms valandoms iki gimimo“.

Ir nors pirmagimis gimė dešimt dienų anksčiau, gimdymas praėjo be komplikacijų: „Juokiamės, kad pas mamą pilve buvo ankšta, bet viskas tikrai gerai“.

O galbūt džiugią žinią lydės dar viena džiugi naujiena apie vestuves? „Kol kas to neplanuojame. Dabar reikia paauginti sūnų. Monikai jau labai seniai esu pareiškęs, kad aš vesiu savo vaikų motiną. Ir aš savo pažadus visuomet tęsiu. Tai kai jau sugalvosiu pirštis, beliks jai sutikti. Tikrai nesikratau šios atsakomybės, bet kad jau nesuskubau prieš, tai dar palauksime“, – 15min sakė verslininkas.

15min primena, kad lenktynininko D.Matijošaičio širdį prieš kelis metus užkariavo žavi kaunietė odontologė, baigusi Kauno medicinos universitetą. Laisvalaikiu M.Pitkauskaitė mėgsta tapyti ir neseniai kvietė į savo į autorinės tapybos parodos „Aš, kita aš ir Ji“ atidarymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius