Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Koronavirusu serganti Justina Ragauskaitė po kelių dienų namie vėl išvežta į ligoninę: paūmėjo simptomai

Lygiai prieš savaitę džiugia žinia, kad yra išleista gydytis namo, pasidalijusi koronavirusu serganti žinoma prodiuserė Justina Ragauskaitė – ir vėl Santaros klinikose. Pablogėjus sveikatos būklei moteris dar kartą įsitikino, kokia sunki yra COVID-19 diagnozė.
Justina Ragauskaitė
Justina Ragauskaitė / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

VISAS NAUJIENAS APIE KORONAVIRUSĄ RASITE ČIA

Naujienomis apie sveikatą Justina pirmadienio popietę pasidalijo savo feisbuko paskyroje. Čia ji atviravo, kad antras sykis, kai ji atsiduria ligoninėje, psichologiškai dar sunkesnis.

J.Ragauskaitė rašė, kad atlikus pakartotinį COVID-19 nustatantį testą vėl gautas teigiamas atsakymas, be to, vėl paūmėjo ligos simptomai.

„Dedikuoju tiems, kam iki 60 metų, ir galvojantiems „esu jaunas (-a), sveikas (-a), tad jeigu ir pasigausiu koronavirusą, tai tebus maximum poros savaičių slogytė“.

Pragulėjusi ligoninėje beveik 2 savaites, dar tiek pat gydžiusis namie, ir dabar, paūmėjus visiems simptomams iš naujo, ir vėl greitąja išvežta į, ko gero, labiau pirmais nei antrais virstančius „namus“, negana to, atėjus teigiamam pakartotinio testo atsakymui, į pirmame sakinyje cituotą dažnai girdimą jaunimo mąstyseną atsakau: nebūtinai.

Taigi darsyk: saugokit save, po velniais.

P.S.: Šį dežavu kur kas sunkiau pakelti nei kovo 14-ąją, kuomet viskas vyko pirmąsyk...“ – feisbuke rašė J.Ragauskaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Justina Ragauskaitė – vėl Santaros klinikose
Asmeninio albumo nuotr./Justina Ragauskaitė – vėl Santaros klinikose

15min primena, kad 34-erių J.Ragauskaitė kovo 3–8 dienomis lankėsi Barselonoje, o kovo 8–12 dienomis – Paryžiuje.

Kovo 13 d. vilnietei pakilo temperatūra, ji ėmė jausti šaltkrėtį, raumenų skausmus, tad kovo 14 d. kreipėsi į Santaros klinikų infekcinių ligų centrą.

Tą pačią dieną socialiniuose tinkluose J.Ragauskaitė pasidalijo vaizdo įrašu, kaip yra gabenama į ligoninę. Justina rašė, kad tuo metu jai laikėsi 38,5 laipsnių temperatūra, tiesa, tuo metu dar neįtarė, kad serga koronavirusu, tad stebėjosi tokia operatyvia medikų reakcija – jausmas buvo toks, lyg būtų vežama į reanimaciją.

Kovo 15 d. J.Ragauskaitei patvirtintas COVID-19. Savo istorija ji pasidalijo ir viešai.

„COVID-19 man asmeniškai skausmingas ne kiek fiziškai (nepaisant to, kad ir čia nepasisekė su visiškai „nejuntama“ viruso forma, neapsieinama be nuskausminamųjų), kiek psichologiškai. Morališkai“, – tada prisipažino ji.

Tiesa, kovo 30-ąją moteris paskelbė, kad buvo išleista gydytis namo. Tąkart savo „Facebook“ paskyroje J.Ragauskaitė dėkojo medikams už jų atliktą darbą.

„Atrodo, nieko labiau netroškau nei šios akimirkos, kai apsirengusi ir apsiavusi, demonstratyviai atsitūpiau palatos lovos kojūgalyje, su kiekvienu durų atsivėrimu tikėdamasi išgirsti savo pavardę, kas reiškė išganymą toliau sveikti namų karantine“, – prieš savaitę džiaugėsi Justina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius