Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kotryna Juodzevičiūtė – nebe vieniša: meilė įsiplieskė „Eurovizijos“ atrankos scenoje

Dainininkė Kotryna Juodzevičiūtė (17) susirado vaikiną: jos išrinktuoju tapo Mantas Bendžius (20). Romantiški santykiai tarp jųdviejų gimė „Eurovizijos“ atrankos užkulisiuose.
Kotryna Juodzevičiūtė ir Mantas Bendžius
Kotryna Juodzevičiūtė ir Mantas Bendžius / 15min.lt ir asmeninio albumo nuotr.

Kad jau kuris laikas nėra vieniša, televizijos šou „Lietuvos balsas“ nugalėtoja, šiuo metu „Eurovizijos“ atrankoje besivaržanti Kotryna Juodzevičiūtė užsiminė viešėdama 15min studijoje – dalyvaudama tiesioginėje vaizdo konferencijoje ji atskleidė konkurso užkulisius.

VIDEO: 15min studijoje - „Eurovizijos“ atrankos dalyvė Kotryna Juodzevičiūtė

Pasirodo, kad merginos išrinktasis būsimas aktorius Mantas Bendžius – radijo stoties „Zip FM“ laidų vedėjo Deivido Bendžiaus brolis.

15min K.Juodzevičiūtė papasakojo, kad su Mantu susipažino būtent dėl „Eurovizijos“. Kartu jie – jau porą mėnesių.

„Savo pritariančiųjų vokalistų komandą rinkausi pati, taigi ir jį išsirinkau pati. Iš anksčiau žinojau, kad jis gerai dainuoja, tačiau asmeniškai iš esmės nepažinojau“, – pasakojo Kotryna.

Asmeninio albumo nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė ir Mantas Bendžius
Asmeninio albumo nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė ir Mantas Bendžius

Repetuodami jaunuoliai susipažino ir... Netruko įsimylėti. „Man jis patiko tuo, kad kaip ir aš, yra smarkiai užsiėmęs. Mantas – būsimas aktorius, dabar studijuoja. Man žavu, kai žmonės turi savo konkrečią sritį ir daug dirba. Aš irgi tokia – esu pilnai atsidavusi muzikai. Jis aktyvus, pasiryžęs nuversti kalnus“, – kalbėjo dainininkė.

Taigi atrankos scenoje jie stovi kartu. Privalumas dabar tai ar trūkumas? „Man tai privalumas. Aš jaučiu, kad jis kartu su manimi. Tą meilės šešėlį, apie kurį dainuoju, dėl to žymiai lengviau ištransliuoti. Jo buvimas man – pliusas. Muzikos dėka smarkų ryšį užmezgu su visais, kurie kartu su manimi stovi scenoje, – ir pritariančiaisiais vokalistais, ir muzikantais, šokėjais. O kai žmogus dar ir šiaip gyvenime brangus... Man atrodo, tada galima nuveikti labai daug“, – šypsojosi.

Asmeninio albumo nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė ir Mantas Bendžius
Asmeninio albumo nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė ir Mantas Bendžius

O patarimų, kritikos Mantas dėl to eurovizinio pasirodymo Kotrynai ar žeria? „Taip. Būdamas aktoriumi, jis puikiai išmano tą kitą meną – ne vokalą, ne šokį, bet tai, kaip reikia viską ištransliuoti žiūrovui. Jis dėl manęs stengiasi, rūpinasi mano pasirodymu. Jaučiu, kad visi pritariantieji vokalistai labai atsidavę pasirodymui. Mantas tikrai duoda patarimų, o aš džiaugiuosi, kad juos gaunu. Tai padeda tobulėti“, – sakė.

15min primena, kad Kotryna ir Mantas - ne vienintelė pora, atradusi vienas kitą atrankos scenoje. Įsimylėti čia spėjo ir Gabrielius Vagelis bei Melani Pettersson.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius