-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ paliko Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus, Žmonės.lt skaitytojai į projektą sugrąžino Merūną Vitulskį ir Ievą Žilienę

Sekmadienio vakarą ant LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ parketo susirinko garsiausių pasaulio filmų herojai. O tiesioginės transliacijos pabaigoje vedėjai Andrius Butkus ir Rūta Mikelkevičiūtė pradžiugino vieną iš projektą palikusių porų. Žmonės.lt skaitytojai visą savaitę balsavo, kurie iš pasitraukusių dalyvių verti grįžti ant šokių parketo. Laimingieji – operos solistas Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė.
Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė
Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė / LNK nuotr.

Iš viso 28634 portalo Žmonės.lt skaitytojai sprendė, kuri iš šešių ankstesnėse laidose iškritusių porų grįš į projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“.  Apklausos rezultatai:
Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė (12988)
Liepa Mondeikaitė ir Audrius Židonis (8299)
Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė (4179)
Juozas Liesis ir Elena Leonova (1345)
Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė (1008)
Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė (778)

O kino filmų vakare į kritikos negailinčių ir komplimentų be reikalo nežarstančių komisijos narių kėdes sėdo jau gerai pažįstami veidai – etiketo specialistas Giedrius Drukteinis, choreografas Aurelijus Liškauskas ir komisijos pirmininkė, šokėja Edita Daniūtė. Vakaro viešnia – verslininkė Kristina Brazauskienė.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Kviečiu aokti. Pažadinta aistra laidos akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. / Vytautas Mackonis ir Gintarė Gurevičiūtė

Dar prieš sekmadienio laidą projekto dalyvė verslininkė Gintarė Gurevičiūtė pažadėjo kraują stingdantį ir adrenalino dozę neabejotinai žadantį pasirodymą. Jauna moteris su šokių partneriu Vytautu Mackoniu tapo filmo „Avataras“ pagrindiniais veikėjais. Į paslaptingo miško gyventoją persikūnijusi Gintarė šokio metu atliko pavojingą akrobatinį triuką – pakilo į kelių metrų aukštį. „Rizika visada kaitina žmonių širdis ir protus, smagu mėgautis tavo drąsa, tačiau šokis buvo gana silpnas“, – pabrėžė E.Daniūtė ir skyrė porai aštuonetuką.

Aktorius Mantas Stonkus ir Ala Karpenko suvaidino kultinio filmo „Kaukė“ ištrauką, o Mantas, žinoma, tapo pačiu Jimu Carrey. „Aš mačiau du personažus – puikų aktorių Mantą ir šokėją Alą, su, ko gero, seksualiausia policininkės uniforma“, – porą gyrė G.Drukteinis. Kiti komisijos nariai taip pat negailėjo porai pagyrų, ypač Mantui, kuris genialiai įkūnijo filmo herojų.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Kviečiu aokti. Pažadinta aistra laidos akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. / Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

Tuo tarpu Andriaus Grebliko partnerė fotomenininkė Jurga Anusauskienė sekmadienį išpildė savo seną svajonę – tapo geiša. Nuostabaus grožio kimono jai buvo siuvamas iš šilko, kurį ji parsivežė iš kelionės po tolimuosius Rytus. Susižavėjimą geišų gyvenimu jai sukėlė filmas „Geišos išpažintis“, kuris nepaliko abejingų visame pasaulyje. „Technika pasirodymo metu gerokai streikavo. Todėl partneriui siūlyčiau atskleisti kitą šokio pusę“, – kritikos kaip visada negailėjo E.Daniūtė.

Dainininkė Katažina Nemycko ir Dainius Dimša sekmadienio vakarą buvo pamišę dėl šokių. Būtent taip pavadintas filmas įkvėpė šį poros šokį. Po Katažinos ir Dainiaus pasirodymo savo šou pademonstravo ir barmenas, visą šokio laiką buvęs už poros nugarų. „O Katažina tai tikrai gerai šoka, net už mane geriau. Man patinka toks tempas ir ritmas, o Katažina sukasi kaip vijurkas. Gal kokio dopingo paėmusi“, – humoro nestokojo K.Brazauskienė.

Aktorė Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis virto lietuviškais personažais – Uršule ir Pinčiuku iš miuziklo „Velnio nuotaka“. „Aš tokios nesąmonės dar niekada nemačiau gyvenime. Nežinau, kaip vertinti. Tai gryna tragedija, šokio visiškai nebuvo. Buvo kažkoks žargaliojimasis“, – pyko komisijos pirmininkė E.Daniūtė.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Kviečiu aokti. Pažadinta aistra laidos akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /  Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

Renatos Uzialkaitės ir Vadimo Šuško šokį įkvėpė Emiro Kusturicos filmą „Pogrindis“. Dūžtančios taurės, jausmingos akys ir aistringi muzikos akordai. Toks buvo poros pasirodymas. „Kusturicos nepamačiau jūsų šou, bet, Vadimai, pasakysiu tau vieną dalyką. Man patinka, ką tu darai, kaip tu šoki, bet kažkas tarp jūsų su partnere negerai“, – sukritikavo A.Liškauskas.   

Nicole Kidman ir Tomas Cruise'as. Šiais garsiais aktoriais iš filmo „Plačiai užmerktos akys“ tapo dainininkė Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus. „Akivaizdu, kad technika yra stiprioji jūsų pusė, tačiau aš tikėjausi kitokios kompozicijos, tikėjausi daug daugiau“, – sakė A.Liškauskas.

Jausmingą sceną iš filmo „Purvini šokiai“ sušoko Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus. „Gal jūs pervargę šokote kaip išsekę... Nes taip atrodė“, – energijos poros šokyje pasigedo G.Drukteinis. Etiketo ekspertas taip pat pabrėžė, kad šių dalyvių pasirodymuose stinga įmantresnio makiažo, įspūdingesnės suknelės ar kitų rekvizitų.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Kviečiu aokti. Pažadinta aistra laidos akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. / Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

Priešpaskutiniai ant parketo pasirodė Donatas Baumila ir Rasa Židonytė. Į projektą Žmonės.lt skaitytojų sugrąžinti dalyviai tapo filmo „Krikštatėvis“ herojais. „Šokis buvo puikus, nuostabus, kadangi vyras yra neprofesionalas yra... Dešimt balų“, – publiką ir šokėjus puikiu įvertinimu nustebino E.Daniūtė.

Paskutinieji sekmadienio laidoje pasirodė Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila. Jie sušoko pasadoblį pagal kino filmą „Manoletė“. Komisijos nariai negailėjo pagyrų choreografijai, bet daugiausiai komplimentų sulaukė dalyvių sceniniai kostiumai.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Kviečiu aokti. Pažadinta aistra laidos akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. / Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, šokių projektą paliko Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus.

Galutinė „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ balsavimo lentelė:

1. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

2. Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila

3. Katažina Nemycko ir Dainius Dimša

4. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

5. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis

6. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

7. Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus

8. Mantas Stonkus ir Ala Karpenko

9. Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

10. Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Kviečiu aokti. Pažadinta aistra laidos akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. / Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius