Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ledo ritulininkas Mantas Armalis vedė mylimąją švedę: pasidalijo šventės akimirkomis

Švedijos „Djurgarden“ komandai šiuo metu atstovaujantis žinomas Lietuvos ledo ritulio vartininkas ir fotomodelis Mantas Armalis (27) po septynerių metų draugystės vedė mylimąją švedę, IT specialistę Stiną Rosengren.
Manto Armalio ir Stinos Rosengren vestuvių akimirka
Manto Armalio ir Stinos Rosengren vestuvių akimirka / Lisa Höök nuotr.

Vestuves mylimieji neseniai atšoko Švedijoje. Instagrame pora pasidalijo gražios šventės akimirkomis.

„Nepamirštama“, – prie trumpo vaizdo įrašo rašė džiaugsmo neslepiantis Mantas.

View this post on Instagram

Oförglömligt

A post shared by Mantas Armalis (@mantasarmalis) on

„Laiminga žmona, laimingas gyvenimas“, – prie vienos iš fotografijų rašė M.Armalio išrinktoji.

Poros vestuves įamžino fotografė Lisa Höök.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

M.Armalis šiuo metu žaidžia Švedijos „Djurgarden“ komandoje.

15min primena, kad poros sužadėtuvės 2018-ųjų kovo 31-ąją įvyko saulėtame Tailande, o sportininkas pasipiršo itin žaviu būdu – draugei įteikęs savo rankomis pagamintą žiedą.

Jį sukūrė iš atostogų metu saloje rastų džiovintų lapelių, kuriuos aprišo siūlu, o pagrindiniu akcentu tapo pajūryje rastas perlas. „Tad ir atsisakyti nebuvo įmanoma!“ – šmaikštavo švedė Stina.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ledo ritulio rinktinės vartininkas M.Armalis Tailande pasipiršo švedei Stinai: žiedą sukūrė pats

M.Armalis savo draugei pasipiršo beveik po penkerių metų draugystės. Kaip pats juokauja, kadangi neinam jaunyn, buvo pats laikas. O susipažino jie mažame Švedijos mieste Tranose, kur Mantas metus žaidė.

„Pamačiau jos nuotrauką internete ir iš karto likau sužavėtas. Tada netikėtai susitikome per Naujuosius metus ir įsimylėjome vienas kitą nuo pirmų žodžių. Buvau visiškai jos apžavėtas“, – komplimentų sužadėtinei negaili Mantas.

Apie Mantą Armalį

M.Armalis gimė Plungėje 1992 metų rugsėjo 6 dieną Vido Armalio ir Dalios Armalienės šeimoje. Sportiški tėvai, abu buvę orientacininkai, kai Mantui buvi keturi mėnesiai, patraukė ieškoti geresnio gyvenimo į Švediją.

Švedijoje jis išbandė modelio darbą, kai drabužių parduotuvėje besidarbuojantį 19-metį lietuvį pastebėjo buvęs modelis. M.Armalis netrukus buvo deleguotas į Milaną Pitti Uomo vyrų mados šou savaitei 2012 metais, visgi čia pastebėta, kad jo kūnas per raumeningas. Agentai iš „Armani“, „Gucci“, „Dolce & Gabbana“ sakė tą patį: reikia lieknų vaikinų, nereikia raumeningų.

Vis dėlto M.Armalis tiko „Versace“, kurio filmavimo grupės direktorius buvo ledo ritulio aistruolis. Lietuvio bendradarbiavimas su „Versace“ truko ketverius metus.

„Instagram“ nuotr./Mantas Armalis
„Instagram“ nuotr./Mantas Armalis

Podiumas netrukdė jam tobulėti ledo ritulio aikštėje. Žaisdamas Švedijoje jis atkreipė į save Nacionalinės ledo ritulio lygos (NHL) klubų dėmesį. „Sharks“ pirmieji mane pastebėjo ir pamatė potencialą“, – sakė M.Armalis.

2016 metais lietuvis pasirašė vienerių metų sutartį su NHL žaidžiančia „San Jose Sharks“, 2017-ųjų spalį pradėjo žaisti „Dinamo Riga“. 2018 metų gegužę Mantas Armalis sudarė dvejų metų kontraktą su Skeleftėjos „Allmänna Idrottsklubb“ komanda ir grįžo į Švediją.

2020-ųjų kovą pasirodė žinia, kad Mantas keičia klubą, bet lieka Švedijoje – 27-erių metų sportininkas sugrįžo į „Djurgarden“ komandą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ledo ritulio rinktinės vartininkas M.Armalis Tailande pasipiršo švedei Stinai: žiedą sukūrė pats

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius