Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 17 /17:20

Lietuvos bokso čempionė Karina Kazarian įsivėlė į naują kovą – šįkart su policininkais

„Buvau užpulta policijos pareigūnų“, – savajame „Facebook“ profilyje pranešė Lietuvos bokso čempionė Karina Kazarian, pastaruoju metu neišvengianti skandalingų istorijų. Taksiste dirbanti sportininkė socialiniame tinkle paviešino ir vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas daug aistrų sukėlęs jos susidūrimas su Vilniaus policininkais.
Karina Kazarian
Karina Kazarian / Asmeninio albumo nuotr.

Egidijų Dragūną už negražias kalbas ringe kumščiais paauklėti planavusi, į keistą incidentą dėl neįgaliųjų vietos automobiliui įsivėlusi ir dėl to dabar teisiama armėnų kilmės Lietuvos bokso čempionė Karina Kazarian įsivėlė į naują istoriją, kurioje jaučiasi persekiojama policijos ir nuo to nukentėjusi.

K.Kazarian viešai pasidalijo įtarimais, kad pareigūnų išpuolis prieš ją esą nebuvo atsitiktinis. Naująjį incidentą, moters manymu, reikėtų sieti tiek su jai iškelta baudžiamąja byla dėl viešosios tvarkos pažeidimo, tiek su jos pasirodymu vienoje šio vakaro TV laidoje (kurios anonse K.Kazarian stebėjosi policijos darbu, tiriant smurtą artimoje aplinkoje).

Vis dėlto pačios Vilniaus apskrities policijos atstovų pozicija dėl pačios K.Kazarian nufilmuoto ir papiktinusio epizodo yra priešinga. Pareigūnai tvirtino gavę operatyvinės informacijos apie daromą pažeidimą, jos požymiai atitiko įtariamosios, todėl boksininkės vairuojamas automobilis ir buvo sustabdytas patikrinimui. Kai paaiškėjo, kad vairuotoja turi tvarkingus dokumentus ir nėra padariusi jokio kito pažeidimo, pareigūnai pripažino, kad informacija nepasitvirtino. Tačiau tikrinti ją, policija, žinoma, turėjo teisę.

VIDEO: Taksi vairuotoja dirbančios boksininkės susidūrimas su policija neapsiėjo be konflikto

Paaiškėjus, kad K.Kazarian su kažkuo supainiota, viena iš pareigūnų čia pat moters dėl to atsiprašė. Tačiau K.Kazarian, regis, to atsiprašymo nepakako, nes ji patyrė stresą, moteris mano, kad pareigūnai su ja elgėsi per šiurkščiai ir pažeidė jos teises vien uždrausdami filmuoti incidentą.

Iš vaizdo įrašo paaiškėjo, kad Karina pastaruoju metu dirba taksi vairuotoja. Tuo metu, kai ją gatvėje užklupo policija, taksistė buvo su kliente.

„Turiu liudininkę, kaip šiurkščiai mane sustabdė. Rėkiančiu balsu paprašė užgesinti mašiną, ištraukti raktą, pateikti visus dokumentus“, – feisbuke pasiguodė K.Kazarian.

15min ji pranešė jau nutarusi su savuoju advokatu apskųsti tokius, jos vertinimu, neteisėtus ir nemandagius policijos pareigūnų veiksmus.

Dėl tokio trijų pareigūnų elgesio buvau įtarusi, kad jie nėra pareigūnai.

„Į klausimą, ką padariau, nebuvo atsakyta. Dėl tokio trijų pareigūnų elgesio buvau įtarusi, kad jie nėra pareigūnai. Mašina jų buvo nežymėta, pareigūnas nenorėjo prisistatyti. Kai prisistatė – padaviau dokumentus. Pareigūnas nedavė man filmuoti nuo pradžių savo veiksmų, išrovė iš rankų telefoną. Elgėsi labai šiurkščiai ir nederamai uniformą nešiojančiam žmogui. Įtariu, kad iki parduotuvės buvau sekama, norima buvo mane pagąsdinti. Pasibaisėjau kai kurių pareigūnų darbu, nėra žodžių“, – piktinosi moteris savo feisbuke.

Po pusvalandžio supratau, kad turiu važiuot namo, nes patyriau labai didelį stresą. Drebėjo rankos, negalėjau vairuoti dėl įtampos.

K.Kazarian neslėpė, kad šis susidūrimas su pareigūnais sukėlė daug neigiamų emocijų ir sujaukė darbinius planus: „Pirksiu video registratorių, nes baisu dirbti. Buvau tik pradėjusi darbą, bandžiau jį po įvykio tęsti, bet po pusvalandžio supratau, kad turiu važiuot namo, nes patyriau labai didelį stresą. Drebėjo rankos, negalėjau vairuoti dėl įtampos, sugadino man visą darbo vakarą.“

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min ketvirtadienį sužinojo, kad sostinės 2-ojo komisariato vadovybė yra informuota apie taksi vairuotojos patikrinimą ir jo metu kilusias aistras.

Žadama įsigilinti į situaciją, ir, jeigu bus nustatytas pagrindas, įvertinti, kaip šiuo konkrečiu atveju pareigūnai vykdė savo tarnybines funkcijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius