-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.A.M.A pasirodęs A.Valinskas: „crazy“ stilius, pernykštė kritika ir kodėl be Ingos

M.A.M.A apdovanojimuose stebindamas išskirtiniu stiliumi šiemet pasirodė ir televizijos laidų, įvairių konkursų ir renginių vedėjas, prodiuseris bei iniciatorius, humoristas Arūnas Valinskas. Pernai pandemijos įkarštyje surengtą renginį kritikavęs žinomas vyras sako, kad šiemet situacija kitokia. 15min Arūnas ne tik atskleidė, kokia daina pastaraisiais metais jį labiausiai „užkniso“ gerąja prasme, bet ir pateikė šmaikštų atsakymą, kodėl kartu neatvyko žmona Inga.
Arūnas Valinskas, Inga Valinskienė
Arūnas Valinskas, Inga Valinskienė / Teodoras Biliūno/BNS, Žygimanto Gedvilos/15min nuotr.

Arūnas Valinskas į M.A.M.A apdovanojimus buvo pakviestas įteikti vienos iš nominacijų. Tą padaryti, kaip šou verslo ryklys atskleidė 15min, jam pasiūlė Saulius Urbonavičius-Samas.

Tiesa, šįkart žmona Inga Valinskienė kompanijos Arūnui nepalaikė – į apdovanojimus atvyko vienas.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ingos Valinskienės koncerto Vilniuje akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ingos Valinskienės koncerto Vilniuje akimirka

„Nors su Inga ir važiuojame pas mūsų kolegas į Kauną, bet į ceremoniją vykstu vienas – ji nenusipelniusi, tad jos neimu“, – juokavo humoro jausmo nestokojantis A.Valinskas.

Savo aprangą šiam vakarui Arūnas išvydo tik renginio dieną. Kurti įvaizdį patikėjo kolegai Ruslanui Rybakovui.

Teodoro Biliūno / 15min nuotr./M.A.M.A. apdovanojimai
Teodoro Biliūno / 15min nuotr./M.A.M.A. apdovanojimai

„Sakiau, padaryk ką nors crazy. Nusprendėme paišdykauti. Nė nežinojau, kaip atrodys, bet man nesvarbu – aš visada žavus, – šmaikštaudamas 15min pasakojo Arūnas. – Stilių sureikšminu, bet tuo žmogumi pasitikiu, tad ir leidau pakvailioti.“

Paklaustas, ar įprastai žmona Inga padeda puoštis įvairiomis progomis, pašnekovas vėl juokavo, kad tam tikra prasme padeda – užmauna batus.

Į M.A.M.A apdovanojimus atvykęs TV laidų prodiuseris ir vedėjas nėra abejingas muzikai – 15min teigė, kad klauso visokios ir pabrėžė, kad ne tik užsienio atlikėjų, bet ir lietuvių kūrybos.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Žilvinas Žvagulis ir Arūnas Valinskas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Žilvinas Žvagulis ir Arūnas Valinskas

„Lietuvius stengiuosi išklausyti visus, pažiūrėti, kas yra naujo. Nebūsiu labai originalus, bet labiausiai užknisusi ir įsiminusi daina yra Vaido Baumilos „Kunigunda“. Jį prieš porą dienų buvau sutikęs restorane, persimetėme keletu žodžių, sakiau, pasimatysime.

Į sąrašą negali neįeiti Žilva (Žilvinas Žvagulis – aut. past.), kurio ne tiek klausausi, kiek pats jam esu dainų parašęs. Man patinka, ką daro SEL – ne visi kūriniai, bet nemaža jų dalis. Patinka, ką daro Marijonas Mikutavičius. Daug skirtingų atlikėjų, nes ir gyvenime nuotaikos būna įvairios, tai šioje vietoje stengiuosi išklausyti visus“, – vardijo pašnekovas.

Vienas iš svarbiausių dalykų dainoje A.Valinskui yra suprasti lietuvišką tekstą.

„Kai kurie atlikėjai dainuoja taip per nosį, kad toks vaizdas, jog jiems gėda dainuoti lietuviškai, nes teksto neįmanoma suprasti. Šito negaliu pakęsti, tad man nepatinka tas jaunimas, kuris patenkintas savimi, tačiau nelabai pagrįstai“, – žodžių į vatą nevyniojo 15min pašnekovas.

Teodoro Biliūno / 15min nuotr./M.A.M.A. apdovanojimai
Teodoro Biliūno / 15min nuotr./M.A.M.A. apdovanojimai

2021-aisiais, kai M.A.M.A apdovanojimai buvo organizuojami pačiame karantino įkarštyje, A.Valinskas buvo vienas iš šio sprendimo kritikų ir net pats atšaukė savo tradicinę „Auksinių svogūnų“ ceremoniją. Nors šiemet jis pats dalyvauja renginyje, vis dėl to ir toliau laikosi pozicijos, kad praeitais metais apdovanojimai nebuvo rengti laiku.

„Mano nuomonė dėl pernai renginio nepasikeitė, nes manau, kad ne tik M.A.M.A buvo nesavalaikė, bet ir daug kitų tuo metu vykusių koncertų. Nemanau, kad buvo vykęs sprendimas taip elgtis, bet paskui jau visi bandė, taip sakant, vartytis iš gaidžio ir aiškinti, kaip viskas gerai.

Dabar situacija yra pasikeitusi, manau, kad renginiai bus laisvinami. „Auksiniai svogūnai“ pavasarį neįvyks dėl labai paprastos priežasties – visų pirma, neaišku, ar žmonės galės sėdėti uždaroje erdvėje, bet jeigu ir galės, jie atrodys keistai, nes nesuprasime, ar jie juokiasi, ar verkia (kadangi būtų su respiratoriais – aut. past.).

Nors ir tų sergančiųjų atvejų yra rekordiniai variantai, bet jau viešai šnekama, kad tai bus savotiškai pavadinta omi-gripu.

Galima apdovanojimų ir nedaryti, bet nieks netrukdo daryti. Šitoje vietoje aš nematau problemos“, – kalbėdamas su 15min konstatavo jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Praūžė M.A.M.A 2021: „The Roop“ ir J.Jaručio triumfas bei netikėti sugrįžimai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius