-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Govedaitė apie Kernagio dokumentiką: ką apdainuotų Vytautas šiomis dienomis?

Kartais nei iš šio, nei iš to su draugais pasišnekame apie anapilin iškeliavusius muzikos kūrėjus ir jų kūrybą. Pertraukdami vieni kitus, diskutuojame, kuriuos iš mėgstamų atlikėjų labiausiai norėtume išgirsti dainuojant šiais laikais. Visų pasirinkimai, kaip ir priklauso, dažniausiai būna skirtingi.
Vytautas Kernagis
Vytautas Kernagis / PASAKA DISTRIBUTION nuotr.

Pavyzdžiui, mane tokiais momentais visuomet aplanko Freddie Mercury portretas. Niekaip neapleidžia mintys, kokią muziką jis kurtų dabar, ką dainuotų, kokias madas demonstruotų ir kokius pasirodymus scenoje rengtų.

Kiti norėtų išgirsti, kokias problemas pasiėmęs gitarą apdainuotų Kurtas Cobainas (grupės „Nirvana“ solistas). Viena draugė yra užkietėjusi Amy Winehouse gerbėja, tad jai gumulas gerklėje stoja vien pagalvojus, kiek ši talentinga dainininkė dar galėjo parašyti širdį veriančių baladžių.

Algimanto Aleksandravičiaus nuotr./Vytautas Kernagis
Algimanto Aleksandravičiaus nuotr./Vytautas Kernagis

Būtent šių pokalbių prisiminimai mane lydėjo žiūrint režisieriaus Andriaus Lekavičiaus dokumentiką „Kernagis“. Supratau viena – kokia būtų privilegija išgirsti, apie ką dainuotų ir kokias dabarties problemas, o ir džiaugsmus, apdainuotų visų mūsų taip mylimas artistas (taip, beje, save pristatydavo ir jis pats) Vytautas Kernagis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius