-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mano vyras gali“ filmavime užvirė diskusija, kas – buvusi žmona ar dabartinė mylimoji – Deivydą Zvonkų pažįsta geriau

Šeštadienį vykusio laidos „Mano vyras gali“, kurią veda Natalija Bunkė ir Andrius Butkus, filmavimų metu netrūko šmaikščių akimirkų su lašeliu ironijos. Laidoje, be kitų dviejų porų, dalyvavo Inga ir Arūnas Valinskai bei Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus. Būtent su Katažina vedėja N.Bunkė nevengė pabendrauti apie savo buvusį vyrą.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Laidos metu vyrai turėjo ridenti kiaušinius, spėlioti užsienio kalbas ir net bėgioti aplink LNK studiją avėdami aukštakulniais. Kurį laiką Katažina buvo santūri ir neskubėjo mylimojo D.Zvonkaus išleisti dalyvauti rungtyse.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Deivydas Zvonkus
Deivydas Zvonkus

Dėl tokio atsargumo dainininkę ir Vilniaus krašto choro generolę per dantį mėgino patraukti buvusi prodiuserio žmona N.Bunkė. Moterys vis kalbėjo, ką jis gali ir ko negali. Katažina gyrė D.Zvonkaus kiaušinienę, o Natalija savo ruožtu tikino, kad namuose likęs jos vyras Danielius Bunkus gali viską. „Deivydai, ar nieko tokio, kad Kažina tavimi taip nepasitiki?“ – pildama žibalo į ugnį teiravosi vedėja.

Vėliau ji suimprovizavo ginčą su konkurente. „Kaip tu taip galėjai, niekše? Noriu tau atmerkti akis. Aišku, man sunku žiūrėti“, – išjungus kameras juokais Katažinai kalbėjo N.Bunkė. Nors juodvi ir papokštavo apie peštynes ir pešamus plaukus, buvo akivaizdu, kad moterys tarpusavy elgiasi draugiškai ir akmens užanty nelaiko.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Deivydas Zvonkus ir Katažyna Nemycko
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Deivydas Zvonkus ir Katažyna Nemycko

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius