Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mia pradeda gyvenimą iš naujo: „Pastarieji 4 metai su šiuo žmogumi man buvo tikra kančia“

Vilija Pilibaitytė-Mia (35) sako jaučiasi lyg iš naujo sugrįžusi į gyvenimą. Pastarieji ketveri metai jai buvo labai sunkūs – norėdama išsaugoti santuoką, ji nematė nieko kito, pamiršo save, muziką ir viską, kas jai svarbu. Ji vis bandė klijuoti santykius, suklupusi kėlėsi ir vėl stengėsi iš naujo. Tačiau pagaliau dainininkė savyje atrado jėgų šiam užburtam ratui pasakyti „stop“. Atlikėja sako jau širdyje esanti laisva, netrukus bus ir popieriuose, o gyvenime ji verčia visiškai naują puslapį.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Asmeninio albumo nuotr.

Praėjusią savaitę Miai socialiniuose tinkluose užsiminus apie naują pradžią, į kurią ji neria stačia galva, 15min ji atvirai prisipažino – pagaliau atėjo jos laikas, atlikėja nežada daugiau nė akimirkos leistis būti menkinama ir nelaiminga. Pagaliau ji savyje atrado drąsos žengti šį žingsnį ir nebesigręžioti atgal.

„Dabar mano gyvenime vyksta labai gražūs, nauji dalykai. Atsigavau po senų santykių, po baisių dalykų. Dabar, peržvelgdama savo praeitį, tuos metus, kuriuos pragyvenau su vyru, galiu pasakyti, kad apie tai būtų galima parašyti knygą, labai didelę ir storą. Ne tik iš romantinės pusės, o tikrą detektyvą, gal net trilerį. Buvo visko. Bet svarbiausia, kad dabar pradėjau naują etapą“, – 15min šypsodamasi pasakojo Mia.

Asmeninio albumo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Asmeninio albumo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Visgi oficialiai santykiai su Nerijumi Antanavičiumi dar nenutraukti, tačiau advokatai jau dirba prie šio klausimo. Mia tvirtai sako – apie susitaikymą nėra jokios kalbos.

„Šiuo metu ruošiame visus dokumentus, yra labai daug klaustukų, bet aš niekur neskubu. Aš nesiruošiu dar kartą tekėti, tai kada tos skyrybos įvyks – rytoj ar po metų, man visiškai nesvarbu. Aš savo viduje su tuo žmogumi esu išsiskyrusi, mes gyvename atskirai“, – tikino ji.

Ne paslaptis, kad Mia apie skyrybas su Nerijumi kalbėjo ilgą laiką. Jau balandžio mėnesį dainininkė 15min buvo sakiusi, kad skyrybų prašymas netrukus turėtų pasiekti teismą. Visgi tąkart ši istorija taip ir nutilo. O šįkart, pasak moters, viskas bus kitaip.

„Aš tik dabar galutinai iš visko išsilaisvinau. Tik dabar galutinai pajutau, kad esu laisva. Ir, žinokite, jaučiuosi labai gerai, tiesiog fantastiškai, – šypsosi ji. – Aš labai daug komplimentų sulaukiu iš praeivių ir senų pažįstamų. Visi klausia, gal aš įsimylėjau, nes labai gerai atrodau... Dabar numečiau labai daug svorio, aš pagaliau normaliai išsimiegu, atsigavau.“

Asmeninio albumo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Asmeninio albumo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Visgi šiam žingsniui, Mia prisipažįsta, ryžosi ne iškart. Tam prireikė nemažai laiko. Kaip atlikėja sako, gal net kiek per daug.

„Esu turėjusi ne vieną draugą. Anksčiau su žmonėmis išsiskirdavau labai greitai, jei kas nors nepavykdavo – tiesiog išeidavau. Bet santuokos metu aš jaučiau labai didelę atsakomybę, norėjau tai išsaugoti. Bet man nepavyko nieko išsaugoti, nes nieko ir nebuvo, iš tikrųjų. Šiandien galiu pasakyti, kad po ketverių metų su šiuo žmogumi (Mia ir Nerijus po metų draugystės susituokė 2015-aisiaisred.) aš pirmą kartą jaučiuosi puikiai. Per šiuos metus iškenčiau labai daug. Tiesiogine šio žodžio prasme – tai buvo kančia. O dabar esu žiauriai laiminga. Net tie draugai, kurie buvo nuo manęs nusisukę, sugrįžo“, – džiaugėsi ji.

Dabar suprasdama savo klaidas ir naivumą dėl to, kad delsė visus šiuos metus, atlikėja nori savo patirtimi pasidalinti ir su kitomis moterimis.

„Noriu duoti patarimą visoms – žinokite, žmonės nesikeičia. Nuo piktų žmonių reikia bėgti kuo toliau“, – sakė ji.

Šiandien galiu pasakyti, kad po 4 metų​​​ pirmąkart jaučiuosi puikiai. Per šiuos metus iškenčiau labai daug. Tiesiogine žodžio prasme – tai buvo kančia

Naują Mios gyvenimo puslapį savotiškai žymi ir nauji atlikėjos namai, į kuriuos ji kartu su sūnumi ir dviem jorkšyro terjerais persikėlė gyventi šios savaitės pradžioje. Visą šią vasarą dainininkė praleido gyvendama Klaipėdoje – kaip ir kasmet, pajūryje buvo tikras darbų įkarštis.

„Labai džiaugiuosi naujais namais. Pagaliau į mano gyvenimą atėjo ramybė. Atėjo noras įgyvendinti visus savo tikslus, apie kuriuos aš anksčiau kalbėjau, bet nieko nedariau“, – prisipažino V.Pilibaitytė-Mia.

O širdį dar itin džiugina sugrįžęs įkvėpimas, tad nieko nelaukus ji žada kibti į darbus ir savo gerbėjams pristatyti naujų dainų. „Per daug laiko praėjo veltui, dabar esu pasirengusi vėl grįžti ten, kur buvau“, – 15min šypsojosi Mia.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

15min primena, kad 2015-aisiais, po mažiau nei metus trukusios draugystės sostinės santuokų rūmuose susituokė Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius.

VIDEO: Ištekėjo Mia: interviu po vestuvių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius