Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milisandra ir Algirdas Radzevičiai atšaukė skyrybas: „Tai, ką turėjome praeiti – praėjome“

Praėjusių metų spalio mėnesį nuvilnijusi žinia apie Algirdo ir Milisandros Radzevičių skyrybas daugeliui buvo labai netikėta. Ir nors atrodė, kad skyrybų dokumentus paruošusi pora tvirtai apsisprendė sukti skirtingais keliais, jiems pavyko įveikti sunkumus.
Milisandra ir Algirdas Radzevičiai
Milisandra ir Algirdas Radzevičiai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Gražiausias metų šventes kartu sutikę Milisandra ir Algirdas Radzevičiai iš karto pakurstė kalbas, kad galbūt jiems pavyko išsaugoti santuoką ir išspręsti iškilusias problemas.

Kalbėdamas su 15min grupės „Patruliai“ narys A.Radzevičius patvirtino, kad iškilę sunkumai liko praeityje.

„Paprastai kalbėti apie šventus dalykus yra sunku, bet viskas yra taip, kaip atrodo. Žmonės tikriausiai neviešintų nuotraukų drauge, jei būtų blogai – šiai dienai viską išsprendėme, dabar esame kartu“, – patvirtino Algirdas.

Atlikėjas pabrėžė, kad kol kas kalbėti plačiau apie susidariusią situaciją, kuri paskatino porą spalio mėnesį kreiptis į teismą dėl skyrybų, nesinori.

„Jau senokai esame kartu, tiesiog taip išėjo. Toks tas viešumas – viskas labai greitai išpučiama, atsiranda interpretacijos. Tą, ką turėjome praeiti, praėjome – taip reikėjo“, – kalbėjo Algirdas.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Milisandros ir Algio Radzevičių Kalėdų eglė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Milisandros ir Algio Radzevičių Kalėdų eglė

Jis neslepia, kad šiuo sunkiu laikotarpiu netrūko kritikų, kurie manė, kad pora tokiu būdu bando pasireklamuoti. Vis dėlto, kad ir kaip bebūtų, jie tikisi, jog ši istorija liks 2019-iesiems.

„Ačiū Dievui, kad juose viskas, kas blogo, ir liko. Naujus pradėjome tokie, kokie buvome“, – pabrėžia A.Radzevičius.

Paklaustas dėl teisme atsidūrusių skyrybų dokumentų Algirdas tiesaus atsakymo nepateikė, bet pabrėžė, kad jam ir Milisandrai svarbiausia yra sudaryta santuoka prieš Dievą.

Garsi pora susipažino 2007-aisiais, kai policininku dirbęs A.Radzevičius sustabdė Milisandros automobilį dėl viršyto greičio. Tik čia jų keliai neišsiskyrė.

Visai netrukus Algirdas nusprendė siekti dainininko karjeros ir nuėjęs pas Žilviną Žvagulį vėl sutiko Milisandrą, kuri laimėjo atranką į grupę „Blogos mergaitės“. Tai buvo lemtingas susitikimas – netrukus pora sužinojo besilaukiantys pirmagimio, susižadėjo.

Žinią, kad po 10 metų santuokos Radzevičiai skiriasi, spalio mėnesį 15min patvirtino pats Algirdas.

„Aš vieną ir paskutinį kartą pasakysiu, iš tiesų čia yra tikrai ne ta situacija, kai žmonės draskosi ar panašiai. Viskas neatsitinka per vieną dieną, sprendimas yra pamatuotas ir labai aiškus. Tiesiog pasaulis pradeda vienam žmogui atrodyti vienaip, o kitam kitaip. Ir tiek. O bendraujame mes puikiai, deja, nusprendėme pasukti savais keliais“, – tuomet kalbėjo žinomas vyras.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Patrulis“ A.Radzevičius su žmona Milisandra švenčia santuokos dešimtmetį: „Tai tik kelio pradžia“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius