-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Patrulis“ A.Radzevičius su žmona Milisandra švenčia santuokos dešimtmetį: „Tai tik kelio pradžia“

„Sako, kad meilė trunka trejus metus. Nė velnio“, – juokiasi civilinės santuokos dešimtmetį su vyru, grupės „Patruliai“ lyderiu Algirdu Radzevičiumi švenčianti drabužių parduotuvės „De Pari“ savininkė Milisandra Radzevičienė. Gražią sukaktį įamžinę fotosesijoje, sutuoktiniai su sūnumi Roku išvyko švęsti į Druskininkus.
Algirdas ir Milisandra Radzevičiai tuokėsi du kartus. 2008-aisiais metais kovo 14-ąją Santuokų rūmuose ir 2011-ąją rugpjūčio 26-ąją bažnyčioje (dešinėje)
Algirdas ir Milisandra Radzevičiai tuokėsi du kartus. 2008-aisiais metais kovo 14-ąją Santuokų rūmuose ir 2011-ąją rugpjūčio 26-ąją bažnyčioje (dešinėje) / Manto Reimerio ir Irmanto Gelūno nuotr.

Daugiau nei prieš dešimt metų susipažinę Algirdas ir Milisandra amžinąjį „taip“ 2008-ųjų kovo 13-ąją ištarė Vilniaus Santuokų rūmuose. Moteris buvo šeštą mėnesį nėščia, tad nuo tada sukaktį tradiciškai mini visa šeima. Dešimtmetis – ne išimtis.

Ankstų rytą, dar gulinčią lovoje, Milisandrą nustebino vyras ir devynmetis sūnus Rokas, kartu įteikę didžiulę puokštę gėlių. Netrukus pasipylė ir kitos staigmenos, kurias slapta suorganizavo sutuoktinis Algirdas.

„Ryte į namus atvyko grimuotoja ir mus visus papuošė. Tada sėdome į automobilį. Nujaučiau, kur galėtume keliauti, tačiau tai buvo puiki staigmena. Džiaugiuosi, kad gražią sukaktį visada galėsime prisiminti nuotraukose“, – apie dešimtmečio rytą 15min pasakojo Milisandra.

Manto Reimerio nuotr. /Algirdas ir Milisandra Radzevičiai su sūnumui Roku
Manto Reimerio nuotr. /Algirdas ir Milisandra Radzevičiai su sūnumui Roku

Smagiai papozavę prieš fotografo kamerą, Milisandra su sūnumi sulaukė dar vienos sutuoktinio staigmenos – išvykos į Druskininkus, kur dvi dienas šeimos lauks SPA malonumai, bendras laikas kartu.

Kadangi Algirdas ir Milisandra vestuves kėlė net du kartus, abu džiaugiasi, kad progų švęsti netrūksta. Praėjus trejiems metams po civilinės santuokos, pora rugpjūčio 26-ąją aukso žiedus sumainė ir Dievo akivaizdoje. Bažnytinės santuokos metu taip pat pakrikštytas sūnus. Visgi Milisandra tikina, kad civilinė santuoka – taip pat labai ypatinga.

„Ši šventė mūsų širdyse labai svarbi. Santuokos metu buvau nėščia, o mus palaiminti spėjo ir Algio mamytė. Žinojome, kad laiko kartu nebeturime daug, tad iki šiol džiaugiamės, jog ji buvo kartu. Tikiu, kad būtent jos palaiminimas mums ir padėjo sulaukti dešimt metų“, – 15min sako Milisandra.

Tad kokia gi ta sėkmingos santuokos paslaptis? „Vienybė ir pagarba, be kurios poroje santykiai yra sunkiai įsivaizduojami. Taip pat labai svarbu sutuoktiniams žengti koja kojan, taip pat žiūrėti ne vienas į kitą, o į vieną pusę, – šypsosi M.Radzevičienė. – Sako, kad meilė trunka trejus metus. Nė velnio. Iki šiol, važiuodama su juo susitikti viduje jaučiu malonų jaudulį. Tad mūsų kelionė dar tik prasideda.“

Kaip pati sako, dešimtmetis prabėgo pro akis, o darniems santykiams padeda ir abiejų patirtis muzikiniame pasaulyje. Draugystės pradžioje Milisandra priklausė grupei „Blogos mergaitės“, tad dabar gali atlaidžiau vertinti dažnus koncertus.

„Dažnai girdžiu sakant, kad niekada negyvensiu su muzikantu. O aš štai gyvenu. Puikiai žinau, ką reiškia kelionės, išvykos, žinau, ką reiškia išleisti žmogų koncertuoti švenčių metu. Šiuo atžvilgiu esu labai supratinga“, – sako Milisandra.

Prie šeimos darnumo prisideda ir labai panašūs Algirdo ir Milisandros charakteriai. Kartais net kalbėtis nereikia, vienas kitą jie supranta iš žvilgsnio.

„Algirdas tikrai yra mano žmogus, mano dalelė. Dažnai galvoju, Viešpatie, kaip viskas pas mus sutampa, net stebina“, – šypsosi Milisandra.

Liepos mėnesį poros pirmagimiui Rokui sueis dešimt metų. Tad gal poros planuose ir dar viena atžala?

„Žinoma, kad visą laiką pagalvojame apie vaikus, norime porelės. Bet viskas Dievo valioje. Norime, meldžiame ir tikime, kad ir mums nusišypsos laimė“, – sako Milisandra.

TAIP PAT SKAITYKITE: Bažnyčioje susituokė ir sūnų pakrikštijo Algirdas Radzevičius ir Milisandra Kvaraciejūtė-Radzevičienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius