Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Monika Pundziūtė-Monique gerbėjus nustebino įspūdingu įvaizdžiu

Viena ryškiausių šių dienų šalies atlikėjų Monika Pundziūtė-Monique drąsiai eksperimentuoja įvaizdžiu. Šįkart jauna moteris stebina gerbėjus nauja ilgų šviesių plaukų šukuosena. Tiesa, po ankstesnių eksperimentų, šįkart Monique saugodama natūralius plaukus efektingam įspūdžiui pasirinko šviesių sruogų peruką.
Monika Pundziūtė-Monique
Monika Pundziūtė / Luko Griciaus nuotr.

„Šiuo metu stengiuosi tausoti savo plaukus, geriu vitaminus. Kad dar labiau juos puoselėčiau, nusprendžiau, kad reikia stabdyti plaukų dažymą, o juos saugosiu po elegantišku peruku“, – nauju įvaizdžiu džiaugiasi Monique.

Atlikėja pasakoja, kad kiekvieną jos kūrybinį etapą lydi tam tikras sceninis įvaizdis. Įsimintina mėlynų plaukų šukuosena – tai pirmųjų žingsnių profesionalioje scenoje pradžia, išsilaisvinimo ir tapimo savimi simbolis. Raudoni plaukai puikiai tiko debiutinio „Sun & Moon“ albumo pristatymo proga. Tad nenuostabu, jog ir ilgų vešlių šviesių plaukų šukuosena žymi artėjančias dainininkės naujienas – ruošiamą antrąjį solinį albumą.

Luko Griciaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Luko Griciaus nuotr./Monika Pundziūtė-Monique
Kipro Kublicko nuotr./Monique futuristinės fotosesijos užkulisiai
Kipro Kublicko nuotr./Monique futuristinės fotosesijos užkulisiai

Pradėjusi albumo įrašus, Monique jau galvoja ir apie naujos koncertinės programos pristatymą. Moteriškam ir seksualiam atlikėjos įvaizdžiui sustiprinti, prie šukuosenos derės dizainerės Monikos Kazakevičiūtės (Más 924) specialiai atlikėjai kurti nežemiški vienetiniai kostiumai.

Debiutinio albumo proga Monique rankas papuošė dvi tatuiruotės – saulė ir mėnulis. Atlikėja prisipažįsta galvojanti apie naujus piešinius ant kūno, kuriais paminės antrąjį albumą. Tad gerbėjai gali laukti ne tik muzikinių staigmenų, bet ir tolimesnių dainininkės išvaizdos pokyčių.

Naująjį Monique įvaizdį gyvai galima išvysti futuristiniame šou – lapkričio 16 d. Kauno VDU salėje ir lapkričio 17 d. Vilniaus Compensa koncertų salėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius