-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šedžiuvienė: „Santykius turi gelbėti abu. Aš jau padariau viską“

Kol Monikai Šedžiuvienei muzikinėje karjeroje šypsosi sėkmė, asmeniniame gyvenime ji išgyvena sunkų periodą. Moteris pripažįsta, kad santuokos krizė su Andriumi Šedžiumi veikiausiai netrukus pasieks atomazgą – atlikėja mano, kad skyrybų dokumentai galiausiai pasieks teismą.
Monika Šedžiuvienė
Monika Šedžiuvienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Ketvirtadienio vakarą LNK studijoje buvo filmuojama į eterį grįžtanti laida „Moterys prieš vyrus“. Žaidime naujai susibūręs Monikos Šedžiuvienės ir Audriaus Janonio duetas pristatė savo debiutinę dainą „Širdy tyla“.

Monikos ir Audriaus duetas gerbėjams prisistato itin audringu metu. Dueto pirmos dainos premjera įvyko vos tik įsisiūbavus Monikos Šedživienės skyrybų su Andriumi Šedžiumi dramai. Ne vienas klausytojas ir dabar galvoja, kad Monikos scenos partneris Audrius – naujasis jos mylimasis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Premjera: M.Šedžiuvienė ir A.Janonis pristato dainą apie liūdną meilę ir išsiskyrimą

Tačiau abu atlikėjai šiuos gandus neigia – juos suvedė meilė muzikai, kurios dėka Monika džiaugiasi galėdama parodyti kiek kitokią savo pusę.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Audrius Janonis ir Monika Šedžiuvienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Audrius Janonis ir Monika Šedžiuvienė

„Yra tekę ne vieną kartą vienai dainuoti, esu sulaukusi pasiūlymų net solinei karjerai. Bet man kažkaip linksmiau ir įdomiau pasirodyti su merginų grupe, bet tuo pačiu man labai patinka naujasis etapas su Audriumi, čia jaučiuosi visai kitaip. Moteriškame kolektyve, grupėje „Naujosios Pupytės“, yra vienoks įvaizdis ir dainos, o su Audriumi galiu parodyti kiek kitokią pusę. Aš esu kiek kuklesnė, todėl su juo atliekamos dainos man yra itin širdžiai mielos. Džiaugiuosi, kad galiu būti įvairiapusiška“, – 15min pasakojo M.Šedžiuvienė.

O dar kai premjera viršijo jųdviejų lūkesčius, sustoti atlikėjai tikrai nežada.

„Mes turėsime daugiau kūrinių, aš net neabejoju. Po pirmos dainos sėkmės, reikia judėti toliau. Sulaukėme labai daug palaikymo. Klausytojai atsiuntė daug žinučių pasakodami, kad klauso, dainuoja prieš veidrodį kartu. Tad labai smagu, kad esame išgirsti. Beveik nėra piktų komentarų“, – džiaugėsi Monika.

VIDEO: Monika Šedžiuvienė ir Audrius Janonis – Širdy Tyla

Kol mama sukasi darbuose, filmuojasi laidose ir toliau atiduoda visas jėgas dėl savo muzikinės karjeros, sūnų Gabrielių prižiūri senelis, Monikos tėtis.

„Jie abu pas mus namuose Vilniuje. Šiuo metu čia gyvename“, – sakė ji.

Visgi, nors ir karjera klostosi sėkmingai, dainininkė pripažįsta, kad pastarosios dienos asmeniniame gyvenime jai nebuvo lengvos. Praėjusią savaitę 15min pasirodė atviras Andriaus Šedžiaus interviu, kuriame verslininkas teigė, jog Monika turi kitą. Šias sutuoktinio kalbas atlikėja neigia.

„Visa tai yra ne tiesa, blefas. Manau, kad žmogus tiesiog pavydi. Viskas prasidėjo nuo projekto „Muzikinis iššūkis“, po kurio man Andrius prikišinėjo Audrių Janonį, bet su juo susipažinęs, suprato, kad nieko tarp mūsų nėra. Todėl jis pradėjo įtarinėti kitus, su kuriais nespėjo susipažinti. Bet aš viską galiu paneigti. Po projekto susibendravau labai artimai su Audriumi, Linu Lapėnu ir Tadu Juodsnukiu, mes tapome ketveriuke, kuri geriausiai tarpusavyje sutarė. Tačiau visada buvome tik draugai“, – teigė Monika.

Jau kartą stovėjusiems ant skyrybų slenksčio ir sėkmingai krizę įveikusiems Šedžiams galbūt šįkart pavyks susitaikyti dėl sūnaus?

„Aš niekada nesakau niekada. Maža kas gali nutikti. Bet šiuo metu yra taip, kaip yra, ir, manau, kad kitaip šiuo metu nebus. O kaip galiausiai bus, pamatysime. Šiuo metu renkama visa informacija, padeda advokatas ir, manau, greitai šitie dokumentai pasieks teismą, tik reikia sutvarkyti dar kelis niuansus“, – 15min sakė Monika.

TAIP PAT SKAITYKITE: Andrius Šedžius – atvirai: „Monika turi kitą, spynų nekeičiau, o kalbamės per advokatą“

Vilčių nebeliko? „Nenoriu visko atskleisti dabar. Santykius turi gelbėti abu žmonės, o ne vienas. Aš manau, kad iš savo pusės padariau viską. Man labai keista, kai žmonės sako – oi, nutiko vienas dalykas ir iškart skyrybos. Ne, tai nebuvo vienas dalykas. Visos problemos tęsiasi jau seniai, tie mūsų santykiai buvo visada tai geresni, tai blogesni, ir aš juos visada stengiausi gelbėti“, – 15min kalbėjo Monika Šedžiuvienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Deda taškus ant „i“: M.Šedžiuvienė išliejo širdį apie skyrybų su A.Šedžiumi dramą

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Laidos „Moterys prieš vyrus“ filmavimas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Laidos „Moterys prieš vyrus“ filmavimas

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Laidos „Moterys prieš vyrus“ filmavimas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Laidos „Moterys prieš vyrus“ filmavimas

Apie laidą

Į televizijos eterį lapkričio 8 dieną sugrįžta atsinaujinęs, geros nuotaikos ir humoro kupinas šou „Moterys prieš vyrus“. Azartiško LNK žaidimo vedėjais tapo vienos žinomiausių pramogų pasaulio asmenybių – radistas Jonas Nainys ir grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

„Moterys prieš vyrus“ kuriamas pagal tarptautinį formatą „The Battle of The Sexes“. Kiekvieną savaitę trys žinomi Lietuvos vyrai susigrums su trimis ryškiomis Lietuvos moterimis.

Žinomų žmonių komandos turės atlikti smagias užduotis – suvaidinti dainos tekstą, nesusijuokti vaidinant šmaikščią situaciją, pabandyti atspėti ir išrikiuoti priešininkus pagal jų pajamas, gausiausią gerbėjų būrį ar grožį.

Ketvirtadienį filmavimo metu laidoje „Moterys prieš vyrus“ susikovė šios žinomų žmonių komandos: dainininkė Monika Šedžiuvienė, „KK2“ vedėja Justė Žičkutė, dainininkas Tadas Juodsnukis, renginių vedėjas Linas Lapėnas ir jaunoji pramogų pasaulio pora – „Lietuvos balse“ susipažinę bei išgarsėję Dainotas Varnas ir Rūta Žibaitytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius