Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

N.Martinavičienė – apie konfliktą su vyru, matant kolegoms: „Jis parvertė mane, atėmė telefoną“

„Šis žmogus yra patologinis melagis“, – taip savo vis dar oficialų sutuoktinį apibūdina papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė. Skyrybų su verslininku Sigitu Martinavičiumi procese ji tikina išgyvenanti tikrą karą, tačiau skaudžiausia, kaip pati sako, – melas, kurį jis skleidžia.
Natalija Martinavičienė
Natalija Martinavičienė / Gintauto Gelbūdos nuotr.

Apie pirmadienį tarp judviejų vykusį ir Kauno policijos komisariate pasibaigusį konfliktą N.Martinavičienė iš pradžių kalbėti viešai nebuvo linkusi. Tačiau po 15min pasirodžiusios publikacijos, kurioje savo versiją pateikė S.Martinavičius, prabilo ir ji.

„Negaliu patikėti, kad jis ir toliau meluoja“, – sakė N.Martinavičienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Martinavičiai policijoje praleido 5 valandas: „Pareigūnus iškvietė konfliktą matę kolegos“

Kaip dar antradienio vakarą 15min teigė S.Martinavičius, N.Martinavičienė jį pirmadienį, apie 16 valandą užsipuolė darbe. Situaciją, kaip pats tikino, matė ir jo kolegos, jie iškvietė policiją.

Tačiau N.Martinavičienė situaciją pasakoja kitaip – esą tai S.Martinavičius bendroje jų darbovietėje atėjo į jos kabinetą, užsipuolė ją, kai ši sėdėjo darbo vietoje. „Tai jis atėjo, kai buvau savo darbo vietoje, mane užpuolė. Mūsų darbovietės tose pačiose patalpose. Darbe buvo darbuotojai, kurie matė situaciją, tačiau jie buvo jo, mano kolegė – tik viena“, – 15min pasakojo N.Martinavičienė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Sigitas ir Natalija Martinavičiai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Sigitas ir Natalija Martinavičiai

Pasak pašnekovės, pirmadienio popietę sutuoktinis į jos kabinetą įėjo įniršęs, nieko per daug nepaaiškinęs užsipuolė ją iš nugaros, parvertė ant žemės ir bandė atimti mobilųjį telefoną. Šis esą jam buvo svarbus – jame N.Martinavičienė saugojo daug tyrimui svarbios medžiagos.

„Dar prieš kelis mėnesius jis užblokavo mano telefono numerį – taip mane gąsdino. O šį (dabar jau atimtą, – red.) telefoną naudojau maždaug metus, jis sugalvojo, kad šį daiktą reikia iš manęs atimti. Dėl telefono kilo ginčas, kilo klausimas, kam jis priklauso. Jis nusprendė, kad jam. Turėjome civilizuotai išspręsti šitą klausimą, o jis sugalvojo brutaliai. Telefonas buvo ant stalo, jis jį pamatė ir puolė – buvau parversta ant grindų, telefoną jis išplėšė (iš rankų, – red.)“, – prisiminė N.Martinavičienė.

Pašnekovė tikino, kad situaciją matė ir liudininkai – tiek jos kolegė, tiek S.Martinavičiaus darbuotojai. Tačiau šiems, jos teigimu, vyras buvo prigrasinęs kalbėti taip, kaip jam būtų palanku.

Gintauto Gelbūdos nuotr. /Natalija Martinavičienė
Gintauto Gelbūdos nuotr. /Natalija Martinavičienė

„Jis (S.Martinavičius, – red.) žino, kad tame telefone turiu daug informacijos, susijusios su smurto byla, todėl jam tai buvo grobis, kurio jis siekė. Tyrėjai jau buvau pranešusi, kad jis galimai bandys šį įrankį iš manęs pagrobti. Tą jis ir padarė“, – pasakojo ji.

Užpulta N.Martinavičienė sako turėjusi vieną išeitį – pasinaudoti jai išduotu specialiu pagalbos mygtuku. Jį moteris gavo tuomet, kai S.Martinavičiui teismas paskyrė kardomąją priemonę ir buvo nuspręsta, kad jis negali artintis prie vis dar oficialios savo sutuoktinės.

„Kadangi telefonas jau buvo iš manęs atimtas, pasinaudojau pagalbos mygtuku ir išsikviečiau policiją. Buvau užpulta. Dėl kardomosios priemonės jis negali prie manęs artintis, negali net pirštu paliesti, jau nekalbant apie tai, kad mane parverstų ant grindų. O ji pareiškė kažkokią atbulinę versiją. Pagalvokite, kaip aš galėčiau jį užsipulti? Aš sveriu 41 kilogramą. Ar aš galiu jį užsipulti? Ką nors jam padaryti?“ – retoriškai svarstė N.Martinavičienė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Laidos „Nuo.. Iki...“ pristatymo renginys su garsiomis viešniomis
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Laidos „Nuo.. Iki...“ pristatymo renginys su garsiomis viešniomis

Ji pasakojo, kad, atėmęs telefoną, S.Martinavičius ją galiausiai paleido. Jai esą buvo šokas.

Pastaruoju metu vyrą N.Martinavičienė darbe tikino sutinkanti retai – jis, kaip tikina, gyvena Klaipėdoje su mergina, o ji darbuojasi Kaune. Ir net jei jie žinodavo, kad tuo pat metu abu lankosi tame pačiame bendrame biure – vienas kito vengdavo.

„Nelabai ir susidurdavome. Bet faktas, kad aš neatėjau į jo biurą. Tai yra mano biuras, mano darbovietė, tiesiog registruota tuo pačiu adresu, turime bendras patalpas“, – sakė N.Martinavičienė.

Užpulta moteris pagalbos šaukėsi pasinaudodama specialiu mygtuku, netrukus, paprašiusi sandėlio darbuotojo telefono, bendruoju pagalbos telefonu apie konfliktą informavo policiją. Ji esą atvyko maždaug po 15 minučių, tuomet abu išvyko į komisariatą.

„Sandėlio darbuotojas yra mano giminė, nors jis dirba bendroje mūsų įmonėje. Aš paėmiau iš jo telefoną ir paskambinau 112 dar kartą pranešti, kad esu užpulta, ir kodėl neatvyksta policija.

Galiausiai atvyko du policininkai, sako, važiuokime aiškintis. Didelio aiškinimosi nebuvo, paklausė, ar mes rašysime pareiškimus. Jie nesigilino į tai, kad paskambinau iš pagalbos skambučio ir turėčiau būti apsaugota.

Komisariate jam (S.Martinavičiui, – red.) gal ir teko praleisti 5 valandas, mane paleido gana greitai. Parašiau pareiškimą ir viskas. Esu labai susijaudinusi“, – 15min kalbėjo N.Martinavičienė.

Kauno apskrities policijos atstovė Justina Kazragytė 15min patvirtino, kad pareigūnai, gavę abiejų sutuoktinių pareiškimus dėl galimai naudoto abipusio smurto, pradėjo abiejų asmenų atžvilgiu ikiteisminius tyrimus pagal Baudžiamojo kodekso 140 str. 1 d., dėl fizinio skausmo sukėlimo arba nežymaus sveikatos sutrikdymo. Už tai gresia viešieji darbai, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius