Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Natalija Bunkė apie sužadėtuves su mylimuoju nesvajoja: „Esame laimingi – viskam savas laikas“

Retai viešumoje su draugu Edgaru Eidėjumi pasirodanti dainininkė, verslininkė Natalija Bunkė skaičiuoja ir planuoja kiekvieną minutę praleistą su mylimuoju. Pora kartu jau daugiau kaip metus – niekas nepaneigs – kartu įsimylėjėliai atrodo labai laimingi.
Natalija Bunkė su draugu Edgaru Eidėjumi
Natalija Bunkė su draugu Edgaru Eidėjumi / 15min nuotr.

Deja, būtent buvimo smagioje draugų kompanijoje N.Bunkei ir Edgarui šiuo metu labiausiai trūksta. Pora skaičiuoja kiekvieną kartu praleistą minutę – viskas dėl įtemptos poros dienotvarkės.

„Laisvo laiko, kai galiu pailsėti ir papramogauti turiu labai mažai. Prisipažinsiu – dažnai atsikėliu labai anksti, išvežame vaiką į mokyklą, tada važiavau į laidos filmavimus, po laidos dar važiuoju į įrašų studiją. Neslėpsiu – esu labai išsekusi“, – 15min apie daug jėgų reikalaujantį gyvenimo tempą pasakojo Natalija.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru Eidėjumi ir Justina Stambrauskaite
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru Eidėjumi ir Justina Stambrauskaite

TAIP PAT SKAITYKITE: Natalijos Bunkės mylimasis Edgaras Eidėjus pirmąkart prabilo, kodėl metė kriminalisto darbą

Dėl tokio užimtumo Natalija itin kruopščiai planuoja savo dienotvarkę – iš anksto susidėlioja kelių mėnesių planus. Grupių „Pop Ladies“ ir YVA lyderė ne tik koncertuoja, bet ir turi du verslus – floristikos ir naujausią – kosmetikos, prekiauja paakių kaukėmis.

„Aš labai sąžiningai ir atsakingai paskirstau savo laiką. Jis nėra guminis, negaliu keliauti iš vakarėlio į vakarėlį – tai būtų laiko švaistymas. Čia apsilankiau, nes tai vienos iš mano geriausių draugių kūrybos gimtadienis. Ji mane visada sveikina, kaip aš jos galiu nepasveikinti“, – apie apsilankymo priežastį kalbėjo Natalija.

Tačiau nors turi gausybę darbų, Natalija su draugu E.Eidėjumi ir sūnumi Kristupu dar gruodžio pradžioje namus dekoravo savo rankomis kurtomis kompozicijomis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Bunkė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Bunkė

N.Bunkei kalėdinių dovanų laukimas buvo kaip niekad nervingas – dovana nuo mylimojo Edgaro į namus atkeliavo dar gruodžio viduryje, tačiau Natalija išvydo ne tai, apie ką taip ilgai svajojo. Vietoje mažos „iPhone“ telefono dėžutės, po egle mylimasis padėjo didelę dėžę.

Tačiau daugiausia išgąsčio pareikalavo šventinis rytas – išpakavusi didžiulę dovaną Natalija rado išsvajotojo „iPhone“ dėžutę, tačiau joje telefono nebuvo. Galiausiai, pokštus mėgstantis mylimasis Edgaras, telefoną padovanojo.

Dainininkė priduria, kad dovanų dažniausiai derinti tarpusavyje nereikia – tiek Natalija, tiek Edgaras puikiai žino, ko kiekvienam labiausiai reikia.

Paklausta, ar kelia sau tikslus 2019-iems metams, Natalija sako, kad apie juos viešai kalbėti nemėgsta, nes tada jie ima ir neišsipildo. Svarbiausia eiti pirmyn ir nesižvalgyti atgal. Tiesa, galiausiai išdavė, kad didžiausia siekiamybė šiuo metu vystyti neseniai pradėtą paakių kaukių verslą.

O kada poros sužadėtuvės? „Viskam savas laikas, dar apie tai nekalbame. Gyvename gražiai ir mums to pakanka. Turime abu pajausti, kad esame tam pasiruošę“, – sakė N.Bunkė.

15min primena, kad Natalija ir E. Eidėjus susipažino atsitiktinai. Dainininkė Edgarui Kaune perdavė gėles, turėjusias keliauti į Londoną, pas jo pusseserę ir Natalijos bičiulę.

„Aš jam atvežiau orchidėjas (juokiasi). Jis buvo tarpininkas, per jį į Londoną keliavo užsakymas, jis jas perdavė žmonėms, kad jas autobusiuku nugabentų.

Tada susitikome Kaune ir, kaip šiandien pamenu, atvažiavau tokia pavargus, išlipau iš mašinos nei labai pasidažius, plaukus susipynus į kasytes, kažkokią suknelę paprastą apsivilkus. Tų gėlių buvo ne taip ir mažai, dar tada jam paaiškinau, ką kaip sudėti, ko negalima daryti...“ – smagią pažinties istoriją 15min kadaise pasakojo Natalija Bunkė.

Ji prisiminė, kad pirmosios pažinties metu susitiko žvilgsniai, užvaldė stipri energija.

„Toks žaibas trenkė, – prisiminė Natalija. – O vėliau kažkaip ėmėm susirašinėti, išsiaiškinom, kad turime labai daug bendrų draugų. Galiausiai po dviejų savaičių susitikom dar kartą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius