-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

NBA žaidžiantis Arnoldas Kulboka su žmona Gitana tapo tėvais: porai gimė sūnus

Šiuo metu Šarlotės „Hornets“ klube žaidžiantis lietuvių krepšininkas Arnoldas Kulboka su mylimąja Gitana gyvena pačiomis gražiausiomis akimirkomis – pora susilaukė pirmagimio.
Arnoldo Kulbokos ir Gitanos Paulauskaitės vestuvės
Arnoldas Kulboka ir Gitana Kulbokė / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

Apie jų šeimą aplankiusį mažąjį stebuklą NBA žvaigždė pasidalijo socialinio tinklo paskyroje. Negana to, kad jis pridėjo žavią mažylio nuotrauką, bet ir atskleidė jo vardą – Elijas.

„Elijas Kulboka. Susipažinkite su mūsų mažuoju stebuklu. Didžiuojuosi savo super žmona Gitana Kulboke“, – su sekėjais pasidžiaugė A.Kulboka.

15min primena, kad 2020 m. vasarą pora po 4 metų draugystės sumainė vestuvinius žiedus. 15min kalbinta nuotaka teigė, kad labai sunku apibrėžti jos ir Arnoldo pažinties pradžią. Kadangi ir pati Gitana seniau žaidė krepšinį, mylimieji vienas kitą žinojo jau pakankamai seniai. O netrukus užsimezgė ir rimtesnė draugystė.

„Mūsų santykiai yra labai paprasti. Nesipykstame išvis. Jei kas ne taip, tiesiog pasakome vienas kitam, kas nepatinka, todėl jokių pykčių ir nėra. Jei rimtai, tai per visus ketverius draugystės metus nebuvome susipykę nė karto“, – paklausta apie savo ir Arnoldo santykius šyptelėjo Gitana.

Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Arnoldo Kulbokos ir Gitanos Paulauskaitės vestuvės
Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Arnoldo Kulbokos ir Gitanos Paulauskaitės vestuvės

Todėl nieko keisto, kad 2019-ųjų liepą A.Kulboka paprašė mylimosios rankos. Sužadėtuvės įvyko Balio saloje, po kurią pora tuo metu keliavo.

„Tiesą sakant, mes visą laiką kalbėjome apie vestuves, bet nesitikėjau, kad susižadėsime jau praeitą vasarą, nes iš to, kiek kalbėjome, supratau, kad planuoja pasipiršti tik šią. Todėl buvau labai nustebusi“, – prisiminusi prieš metus įvykusias romantiškas sužadėtuves džiaugsmo neslėpė G.Paulauskaitė.

Šią vasarą tikėjosi tik sužadėtuvių, bet įvyko jau vestuvės. Mylimieji žiedus sumainė rugpjūčio 1-osios rytą Vilniaus santuokų rūmuose. Kadangi šiemet vienas kitam „taip“ ištarė tik civilinėje ceremonijoje, didelės šventės nutarė nekelti, dalyvavo tik abiejų jaunųjų šeimos nariai, su kuriais po ceremonijos turės bendrus pietus.

„O jau kitais metais tuoksimės bažnyčioje ir atšvęsime, nes norime surengti balių tiek savo šeimoms, tiek visiems draugams“, – planus atskleidė G.Paulauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius