-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niekada nesportavęs „patrulis“ Juozas Butnorius pagaliau išdrįso: „Pasižiūrėjau į veidrodį“

Grupės „Patruliai“ narys Juozas Butnorius ryžosi rimtiems gyvenimo būdo pokyčiams: pažadėjo sau, kad nuo šiol gyvens labai sveikai, ir nuskubėjo į sporto salę. Iki vasaros atlikėjas nori numesti 8 kg. Jo tikslas – šiltąjį sezoną pasitikti besididžiuojant dailesnėmis kūno linijomis.
Juozas Butnorius
Juozas Butnorius / Asmeninio albumo nuotr.

Mintis pradėti sportuoti J.Butnoriaus galvoje gimė jau senokai, tačiau imtis veiksmų jis nutarė tik dabar.

„Mintis sportuoti gimė pasižiūrėjus į veidrodį. Norisi pagerinti sveikatos būklę, padidinti fizinį aktyvumą. Žiemos metu to aktyvumo tikrai nėra per daug, tikrai ne tiek, kiek vasarą. Ir tai matosi veidrodyje. Kūnas pasidarė didesnis, apmigęs, užaugo riebalų. Artėja vasara, aš noriu atrodyti gražiai! Be to, grįžau gyventi į pajūrį. Oras čia šviežesnis, grynesnis, tai kodėl ne“, – 15min sakė jis.

Asmeninio albumo nuotr./Juozas Butnorius
Asmeninio albumo nuotr./Juozas Butnorius

Šiuo metu dainininkas sveria 90 kg, per pustrečio mėnesio norėtų numesti 8 kg. „Sakyčiau, 90 kg – palyginus daug. Man reikėtų sverti 82 kg. Vadinasi, tikslas yra numesti 8 kg. Tikiu, kad iki vasaros su trenerio pagalba viską padarysiu. Manau, per savaitę mažiausiai tris kartus sportuosiu. Gana dažnai turiu komandiruotes, bet vis tiek planuoju suderinti“, – tikino.

O kaip su mityba – ar ją atlikėjas keis? „Reikės kažko atsisakyti, kažko vartoti daugiau. Pavyzdžiui, neseniai pradėjau rytais valgyti košes. Jau pripratau prie to, ir visai skanu, visai gerai. Kol kas mityba rūpinuosi pats. Bet jei pamatysiu, kad sportas keistis nepadeda, reikės labiau atkreipti dėmesį į mitybą. Konsultuojuosi su treneriu. Dabar stengiuosi valgyti kuo mažiau angliavandenių“, – kalbėjo.

Asmeninio albumo nuotr./Juozas Butnorius
Asmeninio albumo nuotr./Juozas Butnorius

Anksčiau J.Butnorius yra bandęs sportuoti, bet nelabai intensyviai. O dabar sako taip pasiryžęs, kad tas ryžtas, tikina, greit nepradings. Be to, ir kompaniją sporto salėje turi šaunią – treniruojasi kartu su renginių vedėju Remigijumi Žiogu.

„Dabar aš labai stipriai pasiryžęs. Net pačiam keista, kaip vakar nekantriai laukiau šios dienos treniruotės. Manau, motyvacija nedings. Ilgą laiką galvojau apie pokyčius gyvenime. Vienas iš tų didelių norų buvo pradėti sveikai gyventi. Esu tvirtai nusiteikęs ir manau, kad šis ryžtas po dviejų savaičių nedings“, – šypsojosi.

J.Butnorius džiaugiasi, kad keistis jį skatina ir mylimoji Joana: „Aišku, Joana mane labai palaiko. Juk tai savaime aišku... Čia sportas, o ne koks ėjimas į barą ar striptizo klubą. Ji pati pripažįsta, kad man reikia pakoreguoti kūno formas. Į sporto klubą einu ne vien dėl malonumo, bet ir tam, kad atrodyčiau gerai. Mes esame pora, ir ji nori, kad man sektųsi, kad man viskas būtų gerai. Sportas, gera savijauta, sveikata ir mityba yra svarbu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius