Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė parduoda „Volkswagen Passat CC“: „Pribrendau ekonomiškam automobiliui“

Atlikėja, grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė nusprendė atnaujinti garažą, ji parduoda savo automobilį „Volkswagen Passat CC“.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė parduoda automobilį „Volkswagen Passat CC“
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė parduoda automobilį „Volkswagen Passat CC“ / 15min montažas / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Šią žinią 15min patvirtino ir pati Nijolė. Pasak jos, automobilį ji parduoda su skaudančia širdimi, kadangi pati mašina jai patinka, tačiau dėl galingo variklio ji ryja daug degalų.

„Kasmet man tenka pravažinėti po 60 tūkst. kilometrų, todėl labai neprotinga su tokia galinga važinėti. Todėl nelabai daug ir važinėjau.

Šiaip smagu, kai prie šviesoforo tenka su kokias vyrukais palenktyniaut, duodu per kaulus visiems, tačiau važinėti ja man per daug brangu“, – 15min kalbėjo ji.

Nijolė pasakojo, kad ji pati „Volkswagen Passat CC“ vairavo maždaug metus, iki tol ja važinėjosi jos vyras, dar anksčiau – vyro sesuo. „Mes iš jos ir pirkome, todėl žinome visą automobilio istoriją. O ir dabar – neparduočiau šiaip, tačiau pribrendau ekonomiškam automobiliui. Esu taupus žmogus, todėl man pikta, kad daug išleidžiu“, – sakė ji.

„Automobilis prižiūrėtas ir tvarkingas!“ – pasidalinusi automobilio skelbimu feisbuke rašė Nijolė.

Jos parduodamas „Volkswagen Passat CC“ sedanas – 2009 metų, atlikėja už automobilį prašo 6,9 tūkst. eurų.

„Automobilis pirktas beveik naujas iš JAV, buvo nesmarkiai daužtas. Tikra rida (136 tūkst. km). Visą laiką automobilį vairavo moteris, per pastaruosius mėnesius atlikta nemažai remonto darbų. Geras, galingas automobilis su smulkiais defektais“, – rašoma skelbime.

Tiesa, Nijolė jau spėjo nusipirkt ir naują automobilį, netrukus ji vėl sės prie kiek naujesnio „Volkswagen Passat“ vairo.

15min primena, kad neseniai parduoti automobilį nusprendė ir kita „69 danguje“ narė Goda Alijeva. Ji nusprendė parduoti savo BMW, kuriuo važinėjosi pastaruosius porą metų.

Žiūrėkite Nijolės Pareigytės parduodamo automobilio nuotraukų galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius