Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul mini 35-ąjį gimtadienį: „Kiek praėję metai atnešė sunkumų, tiek šie atneš džiaugsmo“

Sausio 10-ąją Oksana Pikul-Jasaitienė švenčia jubiliejų – vizažo meistrei, grupės „Pupytės“ lyderei sukanka 35 metai. Pasak jos, nors praėję metai nebuvo lengvi, dabar ji jaučiasi kaip niekada stipri, į naujus savo metus žvelgia su pakelta galva ir intriguoja, kad jie atneš daug pasikeitimų.
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis / Olego Dahool ir asmeninio albumo nuotr.

– Oksana, kokiomis nuotaikomis pasitinkate gimtadienį?

– Mėgstu švęsti, džiaugiuosi kiekvienais metais, nauja patirtimi, viskuo, ką gyvenimas duoda. Nesvarbu, ar jis pateikia sunkumų, ar laimingų akimirkų, tai reikia įvertinti. Lygiai taip pat džiaugiuosi ir laukiu gimtadienių. Vis dėlto šiemet nusprendžiau jo nešvęsti.

Nors ir 35-eri, jubiliejus, tačiau planai kiek pasikeitė. Kalėdų ir gimtadienio proga pasidovanojau sau ypatingą dovaną, tad nusprendžiau didžiulės šventės nerengti, neišlaidauti. Kol kas neišduosiu, kas tai per dovana, tik pasakysiu – šie metai bus tiesiog nuostabūs.

Žinoma, į svečius ateis mama, kaip tik ir vyras grįžta namo po kelionės, kelios draugės ruošiasi pasisvečiuoti. Gali būti, kad drauge nueisime pavakarieniauti. Nors ir kukliai, bet svarbiausia, kad su artimais žmonėmis.

Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis su sūnumi Dominyku ir Oksanos mama
Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis su sūnumi Dominyku ir Oksanos mama

– O 35-eri – ar jums tai daug?

– Ne, niekuomet savęs netalpinau į jokios rėmus, nesijaudinau dėl amžiaus. Priešingai, būdama dvidešimties nuolat pasvajodavau būti vyresnė, kad žmonės kitaip vertintų. Bet ar dabar gręžiojuosi atgal, ar norėčiau atsukti laiką? Tikrai ne.

Su amžiumi ateina branda, gyvenimo kokybė, išmintis, ramybė. Mėgaujuosi kiekvienais metais, džiaugiuosi aukštai pakelta galva. Esu pačiame nuostabiausiame etape, kai galiu mėgautis tuo, ką susikūriau.

– Praėjusieji metai jums nebuvo lengvi, tačiau nemažai pasiekėte vizažo srityje. Ar gali būti, kad esate numačius pokyčių šioje srityje?

– Žinoma, planuoju plėsti veiklą, toliau gilinsiuosi į šią sritį. Neužtenka būti tik žinoma savo darbo srities specialiste, reikia domėtis, studijuoti ir investuoti į save, ką aš ir toliau sėkmingai darau.

Artėjantys metai darbo ir asmeninio gyvenimo prasme bus labai stiprūs, atnešantys tikrai džiugių ir įdomių darbų. Planų turiu didelių, bet girtis kol kas bijau.

Kiek praėjusieji metai atnešė sunkumų, tiek šie atneš beprotiškai daug džiugesio, šypsenų ir laimės. Tiesą sakant, jau galiu pasakyti, kad šie metai atpirko visą blogą energiją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksanos Pikul dovana – šventinio makiažo pamoka: „Kartais ir pati pykstu, kad nerandu sau laiko“

– Tad galima sakyti, kad kartu su Simu nebesižvalgote į praeitį?

– Sakoma, kad nereikia gręžiotis atgal, bet visi gyvenimo įvykiai, žmonės mums atneša daug pamokų, leidžia išanalizuoti, ką darome ne taip, kur reikėtų pasistiebti, ar ko atsisakyti.

Kiekvieną įvykį priimu kaip pamoką. Idealių žmonių nėra. Kiekvienas tas įvykis man atnešė kur kas didesnės naudos, nes jaučiuosi žymiai stipresnė.

Išmokau labai daug – stiprybės, drąsos ir ryžto priimti sprendimus, kad mano vaikas jaustųsi gerai.

– Tad ko gi šie metai jus išmokė?

– Nepasiduoti, rūpintis savo bei artimųjų sveikata, dirbti mėgstamą darbą, o visa kita yra tik detalės. Skirti dėmesį nereikalingiems žmonėms ar smulkmenoms yra visiškai beprasmiška, geriau tai skirsiu vaikui. Taip pat išmokau būti absoliučiai stipria ir priklausoma tik nuo savęs.

– Jums teko nelengva patirtis. Tad iš kur turite tiek stiprybės?

– Stiprybė slypi kiekvienoje motinoje, nes jos dėl vaikų gali padaryti viską. Ir nemiegoti naktimis, ir visai šeimai pagaminti po skirtingą patiekalą, ir dešimt darbų vienu metu nudirbti. Kiekviena moteris, kuri patiria motinystės džiaugsmus, gali labai daug. Ir aš išmokau labai daug – stiprybės, drąsos ir ryžto priimti sprendimus, kad mano vaikas jaustųsi gerai.

– Tad gal planuose dar vienas vaikas?

– Dabar esu linkusi savo visą energiją skirti darbui, karjerai. Esu iš tų moterų, kurios mėgaujasi dirbdamos, todėl renkuosi jį. Neteiskite manęs – yra daug skirtingų moterų, bet aš šiuo metu norėčiau savo laiką investuoti į savo sūnaus auginimą, ugdymą ir darbą.

Žinoma, gyvenime reikia vadovautis taisykle „Niekada nesakyk niekada“, tačiau šiuo metu mūsų šeimai užtenka vieno vaiko. Jaučiuosi gyvenanti pilnavertišką šeimyninį gyvenimą ir man nieko netrūksta.

„Niekada nesakyk niekada“, tačiau šiuo metu mūsų šeimai užtenka vieno vaiko.

Po intensyvių ir darbingų metų galbūt šiemet sau pažadėjote daugiau poilsio, gal kalendoriuje jau suplanuotos ir atostogos?

– Taip, viskas jau numatyta, sužymėta – ir atostogos, ir darbai, ir išvykos. Mano darbas leidžia metus į priekį planuoti savo gyvenimą, tad stengiausi suderinti viską.

O galbūt po visų įveiktų sunkumų pasvarstote su Simu ateityje atnaujinti ir santuokos įžadus?

– Kažkada kalbėdami šia tema šyptelėjome, nemeluosiu, bet tegu tai lieka mums.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius