-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul prakalbo apie garsiai nuaidėjusią santykių dramą: „Norėsiu gyvensiu, norėsiu skirsiuosi“

Ugningosios Oksanos Pikul-Jasaitienės (35 m.) populiarumas neblėsta jau daugiau kaip dešimtmetį. Tačiau viešumas turi savo kainą ir neseniai plačiai žiniasklaidoje nuskambėjusi jos ir vyro krepšininko Simo Jasaičio santykių drama, nors jau likusi praeityje, nemenkai paveikė žinomą moterį.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Raudono kilimo nuotr.

Prieš kelis mėnesius plačiai žiniasklaidoje nuskambėjusi Oksanos Pikul ir jos vyro Simo Jasaičio santykių drama buvo vienas sunkiausių išbandymų Oksanos gyvenime. Tačiau šiandien laidai „Raudonas kilimas“ moteris savo namų duris atvėrė pasipuošusi plačia šypsena ir tikina, kad 2019 metus pradėjo būdama laiminga, rami ir itin savimi patenkinta.

„Nebūna namų be dūmų ir daugelis šeimų patiria vienokių ar kitokių sunkumų. Pas mus jie buvo pakankamai stiprūs dėl viešumo, tačiau tai kas mūsų nenužudo, padaro stipresniais“, – pasakojo žinoma moteris.

Atsidūrus ant skyrybų slenksčio nepalūžti sunku, tačiau Oksana stiprybės šaltiniu tapo sūnus, mama ir artimiausi draugai, kurie nenusisuko dėl visuomenėje sklandančių gandų ir apkalbų.

Raudono kilimo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Raudono kilimo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

„Per šį laiką žmonės labai stipriai atsisijojo. Kuomet esi laimingas ir sėkmingas, tave supa daug žmonių, bet kuomet tau yra sunku, lieka tik patys artimiausi, kuriems rūpi tu, o ne tavo įvaizdis visuomenėje“,–apie gyvenimo vingius kaip niekad atvirai kalba O.Pikul.

Populiarumas, anot vienos žinomiausių Lietuvos moterų, turi ne tik savų privalumą, bet ir savo kainą, tačiau per daugelį viešumo metų Oksana tikina išmokusi nebereaguoti į komentarus ir užtikrintai eiti savo keliu.

„Labai dažnai spauda pakiša koją pildama žibalą į ugnį, todėl nuo šiol kaip norėsiu, taip gyvensiu. Norėsiu gyvensiu, norėsiu skirsiuosi. Kaip norėsiu, taip elgsiuosi, bet apie tai žinos tik tai mano artimieji ir aš“, – laidai „Raudonas kilimas“ sakė Oksana, kurios išsamų reportažą žiūrovai išvys sekmadienio vakarą.

Oksana sako dabar visai kitaip elgtųsi santykių krizės metu – visas detales pasiliktų tik sau.

„Daryčiau viską visai kitaip, pasilikčiau viską sau. Asmeninis žmonių gyvenimas neturi tapti visos šalies apkalbų dėmesiu. Jei žmonės nori skirtis, jie tai daro, jei nori likti kartu, kaip ir mes tą nusprendėme padaryti, liekame. Svarbiausia susidėlioti planą ir matyti ateitį“, – sako Oksana.

Nepaisant visų patirtų išgyvenimų, skandalų ir apkalbų, Oksana tikina, jog šiandien yra laiminga, bet pripažįsta – jos gyvenimas iš tiesų dažnai primena televizijos serialą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Artimos draugės Oksana Pikul ir Monika Šedžiuvienė į muzikos apdovanojimus atvyko susiderinusios

„Aš kartais žvilgteliu į tą ramų, standartinį kitų žmonių gyvenimą ir suprantu, kad tai yra absoliučiai ne man. Man kaip oro reikia aštresnės emocijos, veiksmo, kuris mane motyvuotų, stimuliuotų eiti į priekį“, –teigė Oksana.

Atlikėja visai neseniai atšventė savo 35-ąjį gimtadienį, o kalbėdama su 15min neslėpė, kad praėjusieji metai buvo sunkūs, tačiau žino, kad šiais lauks daug gražių dalykų.

„Kiek praėjusieji metai atnešė sunkumų, tiek šie atneš beprotiškai daug džiugesio, šypsenų ir laimės. Tiesą sakant, jau galiu pasakyti, kad šie metai atpirko visą blogą energiją“, – sakė O.Pikul.

Paklausta, ar jiems su Simu pavyko įveikti santykių dramą, atlikėja neslėpė, kad lengva nebuvo: „Sakoma, kad nereikia gręžiotis atgal, bet visi gyvenimo įvykiai, žmonės mums atneša daug pamokų, leidžia išanalizuoti, ką darome ne taip, kur reikėtų pasistiebti, ar ko atsisakyti. Kiekvieną įvykį priimu kaip pamoką. Idealių žmonių nėra. Kiekvienas tas įvykis man atnešė kur kas didesnės naudos, nes jaučiuosi žymiai stipresnė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius