Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Onkologinės ligos diagnozę išgirdusi dizainerė A.Kapočiūtė: „Esu pasiruošusi kovoti“

Dizainerei Aidai Kapočiūtei šie metai – itin sudėtingi. Moteriai buvo diagnozuotas ne tik koronavirusas, bet ir onkologinė liga. Visgi su sunkumais susidurianti dizainerė neslepia, kad bėdų akivaizdoje ji nežada pasiduoti.
Aida Kapočiūtė
Aida Kapočiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Apie sudėtingą laikotarpį A.Kapočiūtė pasisakė socialiniuose tinkluose. „Sunku rasti tinkamus žodžius pasakyti tai, ką noriu pasakyti. Gal dėl to tiek laiko atidėliojau“, – įrašą pradėjo ji.

Kaip rašė dizainerė, šie metai, kaip ir visiems, jai buvo ypatingi. „Iš pradžių virusas pakoregavo visus planus ir svajones. Teko priimti sunkų sprendimą bei pristabdyti salono veiklą. Po to sekė savianalizė ir rūpestis savo sveikata. Prasčiau pasijutus kreipiausi į medikus ir man buvo diagnozuota onkologinė liga“, – atkleidė moteris.

Sunku rasti tinkamus žodžius pasakyti tai - ką noriu pasakyti. Gal dėl to tiek laiko atidėliojau. Šie metai, kaip ir...

Posted by Aida Kapočiūtė on 2020 m. gruodžio 7 d., pirmadienis

Pasakyti, kokia onkologinės ligos stadija, dizainerė nepanorėjusi: „Nes tikiu, kad kiekvienam skirta tiek, kiek skirta. Prašau ir jūsų visų tuo tikėti.“

Kartu A.Kapočiutė ramino savo sekėjus, jog pasiduoti ji neketinanti. „Aš esu pasiruošusi būti stipri, gydytis, kovoti ir gyventi. Kadangi nemoku sėdėti be darbo pradėjau savo mintis fiksuoti tinklaraštyje. Tad kviečiu susipažinti su mano nauju gyvenimu be JOKIŲ BET!“ – apie naują gyvenimo verstą puslapį pranešė dizainerė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius