-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo „Šokio Revoliucijos“ nugalėtojai – projektą laimėjo šokėjų duetas

Šiandieną „Šokio Revoliucijos“ projekte įvyko didysis finalas, kuriame varžėsi keturi, skirtingus šokio stilius atstovaujantys finalistai: modernaus šokio profesionalė Valerija, breiko atstovas Viktoras, pramoginių šokių žvaigždės Ustin ir Ieva bei baleto primarijai Kristina ir Genadijus.
Ieva Riepšaitė ir Justinas Mejeris
Ieva Riepšaitė ir Justinas Mejeris / Organizatorių nuotr.

Grandioziniame „Šokio Revoliucijos“ finale netrūko dalyvių staigmenų ir akibrokštų. Provokuojantį ir drąsų pasirodymą, brangiausioje istorijoje šokių scenoje surengė modernaus šokio profesionalė Valerija, kuri ne tik šoko lipnia juosta prie kojų priklijuotais aukštakulniais, tačiau šou pabaigoje, visus nustebino apnuogindama kūno piešiniais puoštą krūtinę.

Šlykštus ir nepatogus – taip savo pasirodymą apibūdino pati Valerija, kuri žinojo, jog pasirinkdama tokią idėją, smarkiai rizikuoja. Ir nors Valerijos pasirodymas itin sujaudino ir sužavėjo meistrus, tačiau šokėjos sukurta „revoliucija“ nebuvo stipriausia, todėl Valerijai patekti tarp dviejų super finalistų, su 88 balais iš šimto galimų, nepavyko.

Vienintelis breiko profesionalas finale Viktoras Zujevas, viso projekto metu savo šokio stilių pateikdamas su humoristiniu prieskoniu, šį sekmadienį scenoje pasirinko netikėtą sprendimą. Breiko šokėjų kartą Lietuvoje užauginęs Viktoras, finale nusprendė savo pasirodymui persirengti vaiduokliu. Tačiau meistrai tokios šokėjo idėjos iki galo nesuprato ir Viktoras finalinėje meistrų balsų lentelėje liko ketvirtas, su 78 balais iš šimto galimų.

Projekto pramoginių šokių žvaigždės Ustin ir Ieva, savo pasirodymų vaizdo įrašais drebinantys internetą, finalui parodė didžiulės aistros kupiną šokį. Pora pripažįsta, jog ši kelionė projekte, juos tik dar labiau suartino ir leido pažinti vienas kitą dar geriau.

„Tai bus tikras finalinis šokis. Tai, ką darėm prieš tai, buvo daugiau lyriška, draminiai pasirodymai. O tai, ką paruošėm finalui, bus miksas visko, ką mokame geriausio. Aš žinau, kad tai bus tiesiog bomba“, – dar prieš pasirodymą kalbėjo pora. Ir jų pasirodymas išties tapo bomba – meistrai porai skyrė 93 balus iš šimto, tad šis duetas pateko tarp dviejų super finalistų, už kuriuos šį vakarą balsavo ir televizijos žiūrovai.

Organizatorių nuotr./„Šokio Revoliucijos“ finalo akimirka
Organizatorių nuotr./„Šokio Revoliucijos“ finalo akimirka

Baleto primarijai Kristina ir Genadijus atvirai pripažįsta finalinio pasirodymo paruošimui atidavę visą laiką ir jėgas. Paromis savo šou gludinę profesionalai, finalui paruošė visas baleto taisykles laužantį choreografinį numerį su įspūdingais akrobatiniais efektais. Šokis ypatingai sužavėjo meistrus, todėl Kristina ir Genadijus pateko į super finalą surinkę daugiausiai – 95 balus iš šimto galimų ir čia, paskutiniu savo šokiu, kovojo prieš Ustin ir Ievą.

Organizatorių nuotr./„Šokio Revoliucijos“ finalo akimirka
Organizatorių nuotr./„Šokio Revoliucijos“ finalo akimirka

Pradėjus tiesioginį žiūrovų balsavimą, abi šokėjų poros scenoje pasirodė po paskutinį kartą. Čia jų pasirodymus įvertino ir projekto meistrai. Galutinėje balsų lentelėje buvo sumuojami ir meistrų suteikti balai ir žiūrovų balsai, tiesioginio balsavimo metu.

Tiesioginiame LNK eteryje suskaičiavus finalinius rezultatus, paaiškėjo, jog meistrai už Ustin ir Ievos pasirodymą skyrė 48% savo balsų, tuo tarpu Kristinai ir Genadijui iš viso skyrė 52% savo balsų. Žiūrovų balsai pasiskirstė taip: Ustin ir Ieva surinko 66% balsų, o Kristina ir Genadijus 34% balsų, tad susumavus tiek meistrų, tiek žiūrovų balsus, „Šokio Revoliucijos“ projekto nugalėtojais tapo ir LNK televizijos įsteigtą penkiolikos tūkstančių eurų prizą laimėjo – Ustin ir Ieva!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius