Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Paulius Aršauskas susituokė su Egle Malinauskaite: per 1,5 metų – antros vestuvės

Pastaruosius metus kriptoverslininko Pauliaus Aršausko (28) ir mediciną studijuojančios Eglės Malinauskaitės (23) meilės istorija buvo aptarinėjama bene labiausiai. Viešumoje buvo atskleistos visos jų santykių detalės – skyrybos, susitaikymai, vieši kaltinimai, o galiausiai – ir vėl liepsnojantys jausmai. Ties jais pora nusprendė ir apsistoti. 15min žiniomis, Paulius ir Eglė sausio 23-iąją, po mažiau nei metų draugystės, susituokė.
Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė / Irmanto Gelūno, asmeninio albumo nuotr.

Saulėtą ir žiemiškai šaltą trečiadienį Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė visas tarp jų kylančias aistras nusprendė numalšinti vestuvėmis.

Nors jie ir skyrėsi, pykosi ne vieną kartą, tačiau jausmai tarp jų taip ir neišblėso, tad kodėl gi nežengus sekančio žingsnio ir santykius įteisinti?

Tiesa, pora vienas kitam šiltus jausmus puoselėti pradėjo tik praėjusią vasarą. Tačiau kartais užtenka ir kelių mėnesių, kad žinotum, jog šalia – tau skirtas.

Kukli ceremonija

Ištaigingos ceremonijos Eglė ir Paulius neplanavo. Trečiadienį, paankstinę suplanuotą vestuvių laiką, Vilniaus civilinės metrikacijos skyriuje pora tiesiog padėjo parašus ir oficialiai tapo vyru ir žmona.

15min žiniomis, mergina pasirinko vyro pavardę ir tapo Aršauske.

Tai jau antrosios Pauliaus Aršausko vestuvės per pusantrų metų. 2018-ųjų rugsėjį teismas nutraukė vos metus trukusią jo ir buvusios žmonos Dianos Taraškevičiūtės santuoką.

Su pirma žmona vyras tuokėsi 2017-ųjų liepos 7 dieną Vilniaus katedroje ir meilę prisiekė prieš dievą. Tad šįkart Pauliaus vestuvių ceremonija su antrąja žmona apsiribojo civilinės metrikacijos skyriuje.

Dramatiška meilė

Muilo operą primenanti Pauliaus ir Eglės istorija viešumon iškilo 2018 metų liepos 7-ąją, pirmųjų Pauliaus ir Dianos Aršauskų vestuvių metinių dieną. Socialinėje erdvėje buvo paviešinta nuotrauka, kurioje jis bučiuoja ne savo žmoną, o naująją merginą – Eglę Malinauskaitę.

Tąkart verslininkas prisipažino, kad jis su žmona Diana nuo vasaros pradžios nebegyvena kartu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prieš metus prabangias vestuves atšokęs kriptomilijonierius Paulius Aršauskas paliko žmoną su vaiku

„Instagram“ nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
„Instagram“ nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė

Ne ką mažiau dėmesio bei apkalbų šioje istorijoje sulaukė ir verslininko naujoji širdies draugė E.Malinauskaitė.

Vieni merginą skubėjo teisti, sakydami, kad tai ji išskyrė šeimą. Tačiau pati E.Malinauskaitė tikino, kad su Pauliumi draugauti ėmė tik tuomet, kai jis pasirašė skyrybų dokumentus.

Pykosi ir taikėsi

Visgi pirmoji jų draugystė ilgai netruko. Pora išsiskyrė. Paulius kaltino Eglę, kad ši jį apdraskė. Mergina žadėjo kreiptis į teisininkus dėl šmeižto. Neilgai trukus, pykčius palikę nuošalyje, jiedu susitaikė. Tačiau taika tetruko kelis mėnesius. Gruodžio pradžioje Eglė Malinauskaitė 15min prisipažino, kad antrąsyk išsiskyrė su Pauliumi.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Paulius Aršauskas su drauge
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Paulius Aršauskas su drauge

„Aš tiesiog dabar labai noriu ramybės. Noriu greičiau viską pamiršti“, – gruodžio pradžioje sakė Eglė Malinauskaitė.

Artėjant Kalėdoms, jų santykiuos atsirado naujas posūkis – pora apsisprendė nesutarimus ir meilės protrūkius vainikuoti vestuvėmis. Gruodžio pabaigoje Eglė ir Paulius į Vilniaus santuokų rūmus padavė pareiškimą dėl vestuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius