-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Permainos LRT: šeštadienio laidoje nebeliks vedėjų Arno Mazėčio ir Vilijos Andrulevičiūtės poros

Trejus metus Vilija Andrulevičiūtė ir Arnas Mazėtis šeštadienio rytus pradėdavo tiesioginiame eteryje sveikindamiesi su LRT televizijos žiūrovais, tačiau šį šeštadienį „labas rytas“ laidoje „Labas rytas, Lietuva!“ jie ištarė paskutinį kartą – vedėjų poros laidoje nuo kitos savaitės nebeliks.
Arnas Mazėtis ir Vilija Andrulevičiūtė
Arnas Mazėtis ir Vilija Andrulevičiūtė / LRT nuotr.

Šią žinią 15min patvirtino pats A.Mazėtis. Pasak jo, toks buvo televizijos vadovybės sprendimas – nuo kitos savaitės „Labas rytas, Lietuva!“ šeštadieniais, kaip ir įprastomis darbo dienomis, ves laidos vedėjai Eglė Daugėlaitė ir Ignas Krupavičius.

„Tai, ką trejus metus su kolege Vilija darėme, tai mus absoliučiai „vežė“. Ir nesvarbu, kad tekdavo keltis kiekvieną šeštadienio rytą, ir taip maždaug 145 šeštadienius, teko kartu padaryti apie 149 laidas. Šiandien su Vilija padarėme paskutinę laidą ir viską perdavėme kolegoms“, – 15min pasakojo A.Mazėtis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Eglė Daugėlaitė-Kryževičienė ir Ignas Krupavičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Eglė Daugėlaitė-Kryževičienė ir Ignas Krupavičius

Jis sako esantis dėkingas ne tik kolegei Vilijai, bet ir visai kartu dirbusiai komandai, žmonėms, likusiems už kadro – darbą „Labas rytas, Lietuva!“ jis vadina labai įdomiu gyvenimo etapu.

„Žinoma, dabar apima natūralus liūdesys, kad visa tai baigėsi. Kai tu darai savo mėgstamą darbą, kitaip ir būti negali. Buvau supažindintas su tokiu televizijos sprendimu. Dabar mūsų šeštadienio rytai laisvi, laukia mėnuo atostogų, o tada bus kiti darbai“, – 15min sakė jis.

Darbą laidoje A.Mazėtis sako visuomet prisiminsiantis su šypsena, įgūdžiai tiesioginiame eteryje jam tapo neįkainojama patirtimi.

„Viskas prasidėjo 2015 rugsėjo pradžioje. Per tą laiką sutikau daugybę įdomių, labai skirtingų žmonių. Megavausi laiku, praleistu su jais, nors tai tebūdavo vidutiniškai 8 minutės. Laida daug davė ir Vilijai – ji buvo tas žmogus, kuris užaugo tiesioginiame eteryje“, – kalbėjo jis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Andrulevičiūtė ir Arnas Mazėtis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilija Andrulevičiūtė ir Arnas Mazėtis

A.Mazėtis sako niekuomet nepamiršiantis jaudulio, kuris laukdavo po didelių, naktį prieš nutikusių įvykių. Įdomu tai, kad nemažai jų, ar tai būtų teroristinis išpuolis, ar kokio scenos grando mirtis, įvykdavo penktadienio vakarą arba šeštadienio rytą. Vadinasi, vedėjams šeštadienio laidoje tekstavo apžvelgti pačias karščiausias naujienas.

„Tai buvo tiesiog žiauriai fainas laikas. Mėgavausi procesu, o dabar teks užsiimti kuo nors kitu“, – sakė A.Mazėtis.

15min primena, kad LRT eteryje nusimato ir daugiau permainų. Naujajame sezone nebeliks ir Edmundo Jakilaičio laidos „Dėmesio centre“.

TAIP PAT SKAITYKITE: LRT eteryje nebeliks E.Jakilaičio laidos „Dėmesio centre“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius