-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pirmoji ir vienintelė meilė: „Queens of Roses“ narė Giedrė Girnytė ištekėjo už Lino Linkevičiaus

Nors nuo bet kokių santykių „Queens of Roses“ narė Giedrė Girnytė (28) ir grafikos dizaineris Linas Linkevičius (29) stengėsi bėgti, visgi pamatę vienas kitą, sustojo ir įsimylėjo. O po 1,5 metų draugystės, paskutinę vasaros dieną, pora sostinės Šv.Mikalojaus bažnyčią oficialiai tapo vyru ir žmona.
Giedrė Girnytė ir Linas Linkevičius
Giedrės Girnytės ir Lino Linkevičiaus vestuvės / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kai ateinančios meilės mažiausiai abudu laukė ir tikėjosi, būtent tada, kaip tyčia, vienas kitą ir sutiko. Nuo pat pirmų akimirkų, kaip patys sako, pajutę stebuklingą chemiją, jau greitai įsitikino, kad šalia – geriausias gyvenimo partneris.

Teliko oficialioji dalis, kurią Giedrė ir Linas nusprendė iškelti paskutinę vasaros dieną, ketvirtadienį. Ir neatsitiktinai – abu norėjo dar pasidžiaugti šiluma.

„Šią dieną taip pat paprasčiau viską gauti, turėjom nedaug laiko – vestuves suorganizavome vos per 3 mėnesius, kai kiti planuoja porą metų... Be to, kažkokioje laidoje astrologė sakė, kad jaunoms poroms labai gerai ketvirtadieniais tuoktis, ir rugpjūčio 31-oji yra puiki data. Mes su Linu išgirdę susižvalgėm ir sakom: imam! Nors tiesą sakant, tokiais prietarais visai netikime, bet mūsų numatytą datą šie žodžiai tik patvirtino“, – 15min besijuokdama pasakojo Giedrė Girnytė.

VIDEO: „Queens of Roses“ narė Giedrė Girnytė ištekėjo už grafikos dizainerio Lino Linkevičiaus

Kai dažnai jaunajai suknelės paieška yra vienas laukiamiausių dalykų, dainininkei tai tapo tikra kančia.

„Kažkodėl esu nesutverta vestuvinėms suknelėms. Esu ta nuotaka, kuri niekada neįsivaizdavo, kaip ji turėtų atrodyti. Kitos svajoja nuo vaikystės, o aš vizijos niekada neturėjau. Kai pradėjau matuotis, tos suknelės man prie veido labai keistai atrodė. Vieną pamačius galvojau, kad tai jau mano svajonių suknelė, bet kai užsidėjau... Visiškai netiko. Tuomet susiradau kitokios spalvos suknelę ir mados namų „Mass 924“ paprašiau, kad pasiūtų tokią pat, tik baltą. Kažkaip šitą reikalą pasilikau pabaigoje, nors kai tik pradėjome planuoti vestuves, vyras sakė, kad jam svarbiausia skanus maistas, o aš sakiau, kad man – gražiai atrodyti.“

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giedrės Girnytės ir Lino Linkevičiaus vestuvės
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giedrės Girnytės ir Lino Linkevičiaus vestuvės

Be abejonių, Giedrė ir Linas savo vestuvinę dieną atrodė puikiai – vidinės laimės neįmanoma nepastebėti. Besišypsantys jiedu žengė į Šv.Mikalojaus bažnyčią, kur vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Po ceremonijos Giedrė pasirinko vyro pavardę ir tapo Linkevičiene.

Pora apsimainė klasikiniais, geltono aukso žiedais. „Matavomės įvairiausius variantus. Bet man taip gražu, kai vyro ranka yra su tuo tikruoju vestuviniu žiedu. Visi kiti atrodo tokie berniukiškai, o klasikinis... Pats gražiausias“, – teigė Giedrė.

Laimingi ir patenkinti jiedu vestuvinio džiaugsmo išvyko įamžinti nuotraukose. O vakarinę dalį suplanavo viename sostinės restorane. „Iš pradžių norėjau daryti visiškai paprastą šventę, kartu kepti barbekiu, tokiu laisvu stiliumi. Bet po truputį visgi užsimaniau ir vedėjo, ir torto... Tai vestuvės gavosi tokios, kokios ir turi būti. Tik dėl muzikantų ilgai galvojau – nusprendžiau neimti. Jei su savo merginomis norėsime, didžėjus įjungs muziką ir tada visus išvarysim iš proto su „Queens of roses“ dainomis“, – šypsojosi atlikėja.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giedrės Girnytės ir Lino Linkevičiaus vestuvės
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giedrės Girnytės ir Lino Linkevičiaus vestuvės

Meilė iš pirmo žvilgsnio

„Taisyklė, kad meilė ateina tada, kai mažiausiai tikiesi, mums puikiai tiko. Susipažinome bare. Linas ruošėsi su draugais išvažiuoti pusei metų į užsienį, sakė, kad jokių moterų jam nereik. Aš irgi sakiau, kad tegul niekas nebando eiti prie manęs. Bet kai vienas kitą pamatėme, iškart suveikė kažkokia chemija, kuria niekada netikėjau. Tą vakarą jis priėjo prie manęs ir visą laiką praleidome kartu – taip daugiau ir nebeišsiskyrėme. Todėl tie 1,5 metų mums atrodo kaip 10 metų“, – pažinties pradžią prisiminė Giedrė.

Visgi Linas turėjo kiek pasistengti, kad ją sutramdytų – Giedrė kurį laiką negalėjo patikėti, kad jųdviejų santykiuose neranda jokių minusų. „Visą gyvenimą buvau užkietėjusi vienišė, ilgą laiką kovojau, ieškojau – kažkas juk turi būti blogai ir mūsų draugystėje. Šiuo klausimu pas mane visada veikė tik galva, bet šįkart suveikė širdis ir negalėjau prieštarauti. Linas – pirmoji mano meilė“, – šypsojosi ji.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giedrės Girnytės ir Lino Linkevičiaus vestuvės
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giedrės Girnytės ir Lino Linkevičiaus vestuvės

Vos po metų draugystės, gegužės mėnesį, Giedrė sulaukė prašymo tapti Lino žmona. Dainininkė sako, kad nors ir jautėsi dėl santykių užtikrinta, šio mylimojo žingsnio taip greitai visai nesitikėjo.

„Po „Queens of Roses“ koncerto kitą dieną nusprendžiau skirti poilsiui. Labai apsidžiaugiau, kai Linas pasiūlė eiti į masažą, bet tikrai nesitikėjau, kad pasipirš. Viskas atrodė labai romantiškai – masažas dviems, vėliau vonia. Sako, dabar atnešime šampano. Galvoju, prie ko čia tas šampanas vonioje. Tuomet išsitraukė žiedelį... Labai susijaudinau, visą dieną nesupratau, kas vyksta. Jaučiausi kaip kosmose“, – pasakojo G.Girnytė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giedrės Girnytės ir Lino Linkevičiaus vestuvės
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giedrės Girnytės ir Lino Linkevičiaus vestuvės

Iš pradžių pora sakė vestuves kelti neskubės, bet po to pagalvojo – o ko laukti? „Linas siūlė po pusmečio švęsti, bet aš norėjau, kad dar būtų šilta. Tai spėjom per tris mėnesius suorganizuoti ir surengti paskutinę vasaros dieną, kai dar geras oras“, – šypsojosi ji.

Pora į povestuvinę kelionę žada vykti vėliau: „Kol kas niekur nevažiuosime. Turime planų vėliau leistis į ilgą, tolimą kelionę, galbūt be atgalinio bilieto, bet kol kas dar daug apie tai garsiai nepasakojame.“

Kai ne reta pora tuokiasi norėdami tiesiog naujo šeimos statuso, kuriuo džiaugiasi dviese, Giedrė ir Linas tuokiasi vedini kitokio tikslo – pora jau rimtai galvoja apie šeimos pagausėjimą.

„Tiesą sakant, mes nusprendėme tuoktis, nes užsinorėjome vaikų. Nors tai nereiškia, kad skubėsime. Tiesiog norėjome tapti šeima, o po to gausėti. Aišku, be jokio spaudimo. Kada Dievas duos – po metų ar dvejų, nesvarbu – tikrai norėsime atžalų“, – 15min pasakojo Giedrė Girnytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Queens of roses“ narės G.Girnytės mergvakaris: atšventusi Lietuvoje, netikėtai persikėlė į Nicą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius